<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vagyonbiztosítás
Személyes pénzügyek Döntött a kormány: nagy változások jönnek a lakásbiztosításoknál
Privátbankár.hu | 2023. február 2. 09:22
A THM-plafonnál be kell számítani a lakásbiztosítás díját is - emellett minden év márciusában ingyen felmondhatjuk a lakásbiztosításunkat.
Pénzügyi szektor Miért nem váltunk biztosítót, amikor megérné?
Privátbankár.hu | 2017. október 24. 07:40
Történelmi csúcsot dönthet idén a biztosítók díjbevétele, főképp a vagyonbiztosítások gyarapodásával, a biztosításközvetítők új szerződéseinek értéke már meghaladta a válság előtti szintet.
Személyes pénzügyek Tippelj: hány másodperc alatt ég le a nappalid?
Privátbankár.hu | 2015. december 22. 20:01
Tavaly év végén a legtöbb kárt a tűzesetek okozták - a károk jó része ugyanakkor megelőzhető lenne, ezért a szakemberek összegyűjtöttek néhány jótanácsot. Ami biztos: vigyázni kell a hangulatvilágítással, a közösségi oldalakkal,
Biztosítás Nagyban lehet nagyot spórolni, százmilliókat fogtak a buszokon
Privátbankár.hu | 2014. január 13. 10:50
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a biztosításokon spórolt sokat. Több alkusz helyett mindössze egyet alkalmazott. Fontos volt a szolgáltatás színvonalának megtartása.
Vásárló Nem kell az autósoknak a casco
Privátbankár.hu | 2013. december 28. 08:31
2013-ban a korábbinál is kevesebb biztosítást kötöttek az emberek. Az ok egyszerű: egyre kevesebben vesznek új autót. Amíg ezen a területen nem lesz változás, addig fölösleges csodát várni a biztosítási piacon. Évet értékelt a Magyar Biztosítók Szövetsége.
Biztosítás Ki fizeti a károkat, ha összeomlik a ház, amelyben lakunk?
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 9. 11:29
Nem mindegy, hogy a társasházra, a lakásokra vagy az utcán parkoló autókra kötöttek-e biztosítást vagy sem. A szerdai, Tímár utcai házrobbanás nem egyedüli eset. Mégis a társasházak jelentős részének se vagyon-, se felelősségbiztosítása nincs ma Magyarországon.
Biztosítás Nem tudjuk megmenteni a meteorrajtól, de segítünk felkészülni!
Privátbankár.hu | 2013. február 15. 18:20
Oroszországban ma meteorbecsapódás sebesített meg 500 embert. Ettől megvédeni nem tudjuk kedves olvasóinkat. Halkan szólunk azonban: igen, van meteorkárra is biztosítás.
Biztosítás A biztosítási adót nem minden esetben tudják áthárítani
Privátbankár.hu | 2013. február 13. 10:20
Lassú és hosszadalmas kilábalás kezdődhet a biztosítási szektorban; a magyarországi biztosítók számára továbbra is a költséghatékonyság, a működési költségek racionalizálása lesz az egyik legnagyobb kihívás - mutat rá az Ernst & Young legfrissebb elemzése.
Biztosítás Öt jel, hogy eljött az ideje egy új lakásbiztosításnak
Privátbankár.hu | 2012. november 12. 12:48
A lakásbiztosításokat időről-időre felül kell vizsgáltatni, azonban sokan nem tudják mikor szükséges ezt megtenni. Ha a Groupama Garancia Biztosító szakértői által összeállított szempontok, változások egyike igaz a háztartásra, amelyben él, eljött az ideje, hogy megkérdezzen egy szakértőt arról, hogy időszerű-e még a meglévő biztosítása, vagy érdemes lenne váltani.
Biztosítás Van biztosításom, a biztosító mégsem fizet - erre kell figyelni!
Zsiborás Gergő | 2012. november 9. 13:14
A kgfb mellé sok biztosító ajánl kiegészítőtermékeket vagy olcsóbb lakásbiztosításokat - nem árt azonban elveszni ezek szabályzatában, hogy ne érjen minket később kellemetlen meglepetés. Lehet okosan spórolni a biztosításokon, az idősebb autók tulajdonosai a cascóra is találhatnak most alternatívát. Mire kell figyelni?
Biztosítás Különleges extrákkal, de póker nélkül indul a kgfb-kampány - interjú
Zsiborás Gergő | 2012. október 30. 06:55
Magyarországon eddig példa nélküli, teljesen új kiegészítő biztosításokat is hoz a ma startoló kgfb-kampány. Vége a biztosítók pókerjátszmájának - interjú Csikós Dániellel, az ország első direktbiztosítójának vezérigazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Tűz volt egy Masterplast-raktárban - 2 millió eurós a kár
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 11. 11:21
A Masterplast Románia S.R.L. nagyváradi raktárbázisán szeptember 11-én hajnalban személyi sérüléssel nem járó tűzeset történt - közölte a Masterplast.
Biztosítás Foghatják a fejüket a biztosítási adó miatt a devizahitelesek is?
Zsiborás Gergő | 2012. augusztus 29. 06:30
Hideg zuhanyként érheti az ügyfeleket a kormány által kivetett biztosítási adó, melyet jövő év január 1-étől kell majd megfizetni. A biztosítók többsége egyelőre óvatosan fogalmaz az áthárítás kapcsán, az alkusz szerint azonban nem nagyon lesz más választása a társaságoknak, minthogy az ügyfelekkel fizettessék meg az újabb plusz terhet.
Biztosítás Feléljük megtakarításainkat
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 24. 10:56
A biztosítási szektor tőkeszintje jelentős javulásának köszönhetően ismét 200% fölé került. A unit-linked üzletágban viszont kedvezőtlen folyamatok indultak el, ami egy tartósabb negatív trendet vetít előre.
Biztosítás Akár egy biztosítatlan lábtörés is megroppanthatja a kisvállalkozást
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 13. 11:18
Kevés vállalkozás van tisztában azzal, hogy egy-egy munkahelyi balesetet követő egészségügyi ellátás költségeit a TB azonnal kiszámlázza a cégnek.
Biztosítás Mentés másként: biztosítsa adathordozóit!
Privátbankár.hu | 2012. július 26. 16:50
Majd egy éve már, hogy nem csak anyagi, de virtuális értékekre is kínál biztosítást az Aegon biztosító a Kürt Zrt. adatmentéssel foglalkozó üzletágával együttműködve.
Biztosítás Jön az új adó: mikor és mennyivel lesz drágább a biztosítás?
Privátbankár.hu | 2012. július 11. 08:31
A frissen megszavazott biztosítási adó a hazai biztosítási szektor szinte utolsó profitábilis termékeire "telepszik rá", így a társaságok a casco- és vagyonbiztosítások esetében szinte biztosan az ügyfelekre hárítják át az új teher megfizetését részben vagy egészben
Biztosítás Nyaralók biztosítása: így ne fizessen feleslegesen!
Privátbankár.hu | 2012. június 20. 09:08
Teljesen más feltételekkel szükséges megkötni a nyaralónkra a biztosítást, ha azt akarjuk, hogy valóban az életszerű károk ellen legyen fedezve, és feleslegesen se fizessünk többet, mint szükséges – figyelmeztet a PBA.hu Biztosítási Alkusz Kft. szakértője.
Biztosítás A CIG márciustól megjelenik a lakásbiztosítások piacán
Zsiborás Gergő | 2012. február 29. 11:00
A CIG Pannónia tovább faragta veszteségeit, az eddig is erős unit-linked termékei mellett azonban célba veszi a lakossági piacot is új, vagyonbiztosítási termékeivel. Márciustól több bejelentés is várható ezzel kapcsolatban, tavasztól már köthetünk lakásbiztosítást a magyar biztosító leánycégénél. A vezérigazgató szerint a részvények ára "országspecifikus" okok miatt esett ősz óta.
Biztosítás A végtörlesztés az életbiztosításoknak is keresztbe tett
Privátbankár.hu | 2012. február 17. 12:36
Az életbiztosítási díjbevételek lényegében stagnáltak, a nem életbiztosítási üzletágból származó díjak pedig – elsősorban az autóbiztosítások díjcsökkenése miatt – csaknem öt százalékkal zsugorodtak 2011-ben. Feltehetően főként a végtörlesztés miatt 47 ezerrel kevesebb életbiztosítási szerződés volt, ugyanakkor nőtt a hosszú távú megtakarítások értéke.
Biztosítás Magyar Közút: új biztosítási tender indul, alacsonyak voltak az eddigi ajánlatok
Privátbankár.hu | 2012. február 6. 17:19
A kirívóan alacsony ajánlatra kért indoklás, majd annak a versenytárs elöli eltitkolása miatt a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) megsemmisítette a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kétfordulós, biztosításra kiírt közbeszerzésének eredményét.
Biztosítás Biztosítással segíts magadon, az Isten is megsegít?
Privátbankár.hu | 2012. január 24. 15:02
Újabb öt évre, 2016-ig hosszabbította meg a Generali-Providencia Biztosító és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a Magyar Katolikus Egyház templomainak, plébániáinak, szociális intézményeinek és iskoláinak vagyonbiztosítását.
Biztosítás Kecskére bízták a káposztát - interjú a CIG Pannónia elnökével
Zsiborás Gergő | 2012. január 23. 06:30
A CIG Pannónia elnöke évtizedek óta van a szakmában, előtte semmi nem maradhat titokban. Az életbiztosítások adókedvezményéért ugyanakkor hiába lobbizott eddig, de nem adja fel. Horváth Béla beszélt a sikerről, a kihívásokról, Járairól és arról, miért szakítottak a MABISZ-szal. Azt is elárulta, miért kell életbiztosítót venni 100 évre. Exkluzív interjú.
Biztosítás A CIG leánybiztosítója: direkt áraztuk ki magunkat a lakossági piacról
Zsiborás Gergő | 2011. november 24. 13:25
A lakossági piacra is kellett díjat kalkulálnunk az idei kgfb-kampányban, de direkt kiáraztuk magunkat a piacról - állítja a CIG Életbiztosító leánycégének vezetője. A cégekre és így a flottákra fókuszáló általános biztosító feje szerint vannak "butaságok" a szabályozásban, de azt a piac megkerülte már rég.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG