Hirdetés
Hirdetés

Ők már tudják, ki nyeri a vébét – és te?

2018. június 21., 10:12

Egy AI-t kérdeztek meg a Bisnodenál, szerinte Brazília lesz a győztes.

A világ minden tájáról érkező rajongók lelkesen várják a sportélet egyik legnagyobb versengését, ezért az esemény kapcsán a Bisnode céginformációs és cégminősítő  megbízta adatelemző szakembereit, hogy olyan algoritmust dolgozzanak ki, amely képes előrejelezni, hogy 2018. július 15-én melyik nemzet válogatott csapata nyeri az oroszországi eseménysorozatot. A Privátbankár.hu-hoz eljuttatott felmérés eredményei alapján a legesélyesebb Brazília lehet a vébé győzelemre.

A vizsgálat során a bajnokságban résztvevő csapatok elmúlt négy évi összes mérkőzésének eredményeit és adatait vetette össze egy öntanuló mesterséges intelligencia. Ez az algoritmus anélkül tanul, hogy erre kifejezetten beprogramozták volna őket, pusztán a betáplált adatok és a mintafelismerés segítségével. Ezek alapján 80 százalék az esélye, hogy a top 10-es csapatból kerül ki a győztes, és 60 százalék az esélye, hogy az első négy esélyesből kerül ki a győztes – köztük Brazíliáé a legnagyobb esély, de a másik három európai csapat (Portugália, Spanyolország és Németország) még elorozhatják a győzelmet Európának.

Hirdetés

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

 

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsöne 16 823 forint a havi törlesztőrészlettel vehető fel, a THM 13,69 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük. Kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék, míg a Raiffeisen Banknál 18 064 forint a törlesztőrészlet, a THM pedig 20,85 százalék. Tov

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Elkészült a titkos jelentés, amelyen eldőlhet Trump sorsa

Elkészült a titkos jelentés, amelyen eldőlhet Trump sorsa

Robert Mueller, a róla elnevezett különleges bizottság vezetője átadta a 2016-os elnökválasztási kampány idején a Trump-kampány munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszásról szóló vizsgálat jelentését. A dokumentumot William Barr igazságügyi miniszter kapta meg. Ezzel a Mueller-bizottság vizsgálatai végleg lezárulnak. A jelentés egyelőre nem nyilvános.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?