Hirdetés
Hirdetés

Megvan a nyertes: ez lett idén az Év háza

2017. október 02., 15:26

Több különdíjat is kiosztottak.

Idén az Év háza díjat Dénes György építész vehette át egy tervei alapján felújított balatonhenyei lakóépületért.

Ebben az évben 24 épületet neveztek a versenyre, amelyen a fődíj mellett öt különdíjat is kiosztottak.

Hirdetés

A Magyar Építész Kamara elismerését Hőnich Richárd vehette át soproni családi házának tervezéséért, a Magyar Építőművészek Szövetsége különdíját pedig Papp László kapta, egy kapuvári családi ház terveiért.

A Hella Árnyékolástechnikai Kft. esztétika különdíját Kovács Csaba nyerte egy budapesti család ház felújításáért, a Xella Magyarország Kft. környezetbarát ház különdíját pedig a Minusplus Generáltervező Kft. három munkatársa, Alexa Zsolt, Rabb Donát és Schreck Ákos érdemelte ki egy leányfalui nyaraló tervezéséért. Az Internorm Ablak Kft. különdíját Benczúr László kapta egy budapesti családi ház tervéért.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Azt hitted, a magyar közmédia drága? Akkor figyeld meg őket

Azt hitted, a magyar közmédia drága? Akkor figyeld meg őket

Németországban a közmédia 32-szer annyi pénzből gazdálkodik, mint Magyarországon, 2543 milliárd forintból – van is róla vita, hogy alaposan meg kéne reformálni. Ráadásul az állami média csúnyán belenyúl a piac működésébe. A brit BBC is drága. Az emberek egyre kevésbé akarnak televíziós díjat fizetni.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?