Manchester United
Vállalat A javaslat, ami felforgatná az angol focit - mentőcsomag vagy "atomháború"?
Pásztor András | 2020. október 14. 06:05
A Liverpool és a Manchester United ősi vetélytársnak számítanak az angol labdarúgásban, most mégis közösen állnak egy olyan javaslat mögé, sőt kezdeményezik, amely alapjaiban forgatná fel a szigetország futballéletét. A Daily Telegraphban vasárnap megjelent csomagot a Premier League és a brit kormány már hevesen ellenzi, és elítéli a Project Big Picture névre hallgató kezdeményezést. De mi is ez a javaslat, miért született meg egyáltalán, és kinek jó ez 18 oldalon bemutatott gyökeres változtatás? Mélyelemzés.
Vállalat 200 millió fonttal lehet Kane a legdrágább focista
MTI | 2020. április 12. 16:17
A Tottenham Hotspur 200 millió fontért (80,6 milliárd forint) eladhatja csapatkapitányát, Harry Kane-t a Manchester Unitednek.
Személyes pénzügyek Messiék a Barcelonát pénzügyileg is az élre repítették
Király Béla | 2020. január 14. 20:04
Első alkalommal lett a világ leggazdagabb labdarúgó klubja a Barcelona, amely a legnagyobb hazai riválisát, a Real Madridot előzte meg a Deloitte rangsorában. A listát az öt nagy bajnokság csapatai uralják.
Vállalat KPMG: vége a Manchester United uralmának, a Real Madrid a legértékesebb fociklub
Privátbankár.hu | 2019. május 29. 15:21
Az angol csapat három évig volt az élen, de tavaly valamelyest csökkent az értéke, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a spanyolok letaszítsák a trónról.
Vállalat Középcsapattá züllesztette a világ legnagyobb fociklubját, őrült összegeket keresett közben
Privátbankár.hu | 2018. december 18. 20:30
A kedden menesztett Manchester United-edző, Jose Mourinho szakmailag rég már csak árnyéka egykori, sikert sikerre halmozó önmagának, de ez az utolsó fizetésén egyáltalán nem látszott: jobban keresett, mint sztárjátékosai túlnyomó többsége. És az edzőktől szoktalan módon egy sor szponzorszerződés is tömi a zsebét.
Makro / Külgazdaság Megvan a lista: ők a legtöbbet érő sportklubok
Privátbankár.hu | 2018. július 20. 20:20
A Forbes ismét közzétette listáját a legfelkapottabb sportklubokról. Az élen a Dallas Cowboys amerikaifoci csapata áll, utána azonban már három európai focicsapat, a Manchester United, a Real Madrid és a Barcelona következik. Az (európai) futball évről évre nagyobb népszerűségnek örvend, a világbajnokságok rendszerint emberek milliárdjait ültetik képernyő elé, az ágazat pedig egyre kiugróbb bevételeket ér el.
Vásárló Tényleg megér 1 billió forintot egy focicsapat?
Privátbankár.hu | 2018. május 26. 17:01
2018-ban is a Manchester United vezeti a legértékesebb futballcsapatok listáját, megelőzve a két spanyol óriást, az FC Barcelonát és a Real Madridot. Európa 32 vezető klubjának összesített becsült cégértéke eléri a 32,5 milliárd eurót, megközelítőleg 1040 milliárd forintot.
Vállalat Ezért jó, ha egy csapat tud focizni és vannak szurkolói
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 08:46
Milliárdokat nyert az Aeroflot azon, hogy támogatni kezdte a Machester Unitedet.
Makro / Külgazdaság Óriási blamázs: megvan, ki felejtett bombát a stadionban
Privátbankár.hu | 2016. május 16. 08:39
Hozzá kellett szoknunk, hogy olyan világban élünk, amikor bármikor lefújhatnak az utolsó pillanatban egy koncertet, focimeccset, bármilyen tömegrendezvényt egy terrorfenyegetés miatt: ha mást nem is, ennyit biztosan elértek az elmúlt hónapokban elkövetett merényletek felelősei. Szombaton a Manchester United és a Bornemouth focimeccsét törölték, miután egy robbanószerkezetre kísértetiesen hasonlító eszközt találtak a stadionban - most kiderült, hogy is került oda.
Részvény / Deviza / Áru Mocskos Bayern! - dúdolhatják elégedetten a kisbefektetők
Zsiborás Gergő | 2013. június 3. 17:39
A most záruló futballszezon a Manchester United régóta várt Wall Street-i debütálásával kezdődött és a német fociklubok hatalmas menetelésével végződött. Tavaly augusztus végén, amikor az európai top bajnokságok elrajtoltak, még senki nem mert volna nagyobb összeget tenni rá, hogy az idei év a német klubokról fog szólni. Pedig így lett. A Dortmund és a Bayern München vívta a legrangosabb európai kupa, a Bajnokok Ligája döntőjét, a bajorok pedig végül tripláztak, ahol eddig elindultak, mindent megnyertek. De vajon a tőzsdén is szárnyalnak?
Részvény / Deviza / Áru Nagy foci, kis pénz: nem sokat ér a szurkolóknak a bajnoki cím
Eidenpenz József | 2012. szeptember 14. 13:49
A német bajnok egy üzletileg és sportszempontból is sikeres szezon után hat cent osztalékot fizet részvényeseinek, ami a nyereségének csak 11 százaléka, és a 2,6 eurós tőzsdei árhoz képest sem sok. A részvényesek, akik általában a klub törzsszurkolói közül kerültek ki, már sokat szenvedtek, a papírokat ugyanis annak idején 11 eurós áron bocsátották ki.
KKV Ez a Barcelona verhetetlen
Zsiborás Gergő | 2012. szeptember 2. 16:48
Hiába húzódik 5 éve a nemzetközi pénzpiaci válság, az európai klubfutball mit sem érez ebből. És ebben nemcsak az utóbbi években az európai piacon megjelent arab befektetőknek van szerepük, az utánpótlás nevelésre nagy hangsúlyt fektető klubok azt mutatják, minden pénzt megér egy-egy tehetség gondozása.
Részvény / Deviza / Áru Soros György hisz Wayne Rooney-ban
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 21. 10:42
A Soros Fund Management LLC a kibocsátáskor megvásárolta a Manchester United A sorozatú részvényeinek 7,85 százalékát és így az összes részvények 1,9 százalékát birtokolja - jelentette be a fedezeti alap hétfő este a New York-i tőzsdefelügyeletnek.
Részvény / Deviza / Áru Gyengén kezdett a Manchester United (videó)
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 10. 16:57
Gyengén kezdtek a Manchester United részvények a New York-i tőzsdén. A cég a várakozások aljára csökkentette a nyitóárat. Ez elvileg vonzóvá teszi a papírt, ugyanakkor egyelőre nem harapták rá a befektetők. A hangulatot mondjuk közben agyonverték a kínai adatok.
Részvény / Deviza / Áru Wayne Rooney, Miki egér és a spanyol mentőcsomag
Borbély Péter | 2012. augusztus 5. 11:26
Izgalmas lesz az előttünk álló kereskedési hét, amin egyebek mellett a Disney gyorsjelentése és a Manchester United tőzsdére vitele lesznek a nagy tőzsdei sztorik. Közben szoros figyelem kíséri az újabb spanyol bejelentéseket az új megszorításokról. A forint árfolyamát várhatóan továbbra is a külföldi hírek határozzák meg.
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdére megy a Manchester United (videó)
Privátbankár.hu | 2012. július 4. 16:33
A Manchester United 100 millió dollárt meghaladó részvénykibocsátásra készül az Egyesült Államokban. A várakozások szerint a részvénykibocsátásra már idén nyáron sor kerülhet.
Személyes pénzügyek Beszállna egy focicsapatba? Kétszer is gondolja meg!
Privátbankár.hu | 2012. június 25. 18:30
A Manchester United tőzsdei részvényeinek - ismételt - bevezetését tervezi az idén. Egy friss elemzés szerint a fociklubok részvényei csak a legritkább esetben jelentenek pazar befektetést a tőzsdézőknek. Ez a modern foci természetéből adódik: a szurkolók gyakorlatilag elvárják a tulajdonosoktól, hogy elszórják a pénzt.
Részvény / Deviza / Áru Szingapúr helyett a Wall Streetre megy a Manchester United?
Privátbankár.hu | 2012. június 14. 18:12
A jobb árazás reményében Ázsia helyett a Wall Streeten próbál szerencsét a legendás angol fociklub, a Manchester United.
Részvény / Deviza / Áru Ördögi terv: hamarosan beszállhatunk a Manchester Unitedba
Privátbankár.hu | 2012. április 16. 11:53
Sajtóértesülések szerint a Manchester United tulajdonosai elővették régi tervüket: részvénykibocsátást terveznek a szingapúri tőzsdén. A hírek szerint a klub tulajdonjogának 25-30 százalékát dobhatják piacra.
Vásárló Ahol négy éve folyamatosan megelőzi a Real Madrid a Barcelonát
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 16:00
Ez volt a negyedik olyan év, amikor a Money League rangsor első hat helyén nem történt változás, a hat legnagyobb klub – a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Bayern München, az Arsenal és a Chelsea – bevétel szempontjából ugyanazt a sorrendet foglalta el. A húsz legnagyobb futballklub bevételei három százalékkal növekedtek, miközben az európai gazdaság növekedési üteme csak ennek fele volt.
Friss
hírlevél