Ripple
Részvény / Deviza / Áru Valamire várnak a magyar eszközök, óriási bitcoin-vagyon landolt a rendőrségnél 
Eidenpenz József | 2024. február 1. 12:25
Európában is mínuszban vannak az indexek, de változó mértékben, az amerikai határidős mutatók pedig már emelkednek a szerda esti “Fed-sokk” ellenére. A forint és a BUX mintha várna valamire, talán az EU-csúcs híreire. Hatalmas mennyiségű bitcoint foglaltak le egy rendőri akcióban, jó hír jött az FTX-befektetőknek.
Részvény / Deviza / Áru Felrobbantak a piacok, megvan, mit léptek Soros Györgyék 
Eidenpenz József | 2023. november 15. 12:04
Szerdán is jó a hangulat az európai részvénypiacokon a keddi száguldás után, a BUX-ot az OTP húzza. Ömlik a pénz a hazai kötvényalapokba. Megváltak néhány részvényüktől a híres guruk, de vettek is újabbakat. Az ötödik legjelentősebb kriptovaluta befektetőit is sikerült alaposan átverni. 
Részvény / Deviza / Áru Veszélyben a folyékonyföldgáz-ellátás? Miért kéne száguldania az aranynak? 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 21. 12:51
Szépen emelkedik a BUX index, a forint stabil, a nemzetközi tőzsdéken is jó a hangulat. Egy sztrájk miatt kerülhet veszélybe a cseppfolyósgáz-ellátás? Megtalálták Donald Trump kriptodeviza-pénztárcáját. Száguldhat az arany, de nem azért, amiért a sajtó írja.
Részvény / Deviza / Áru Nyolcadik napja emelkedik a BUX, stabil forint kell Magyarországnak? 
Eidenpenz József | 2023. július 18. 12:56
A BUX index kiemelkedően teljesít Európán belül, amiben nagy szerepe lehet a különadó-rendeletek módosításának. Napok óta új és új éves csúcsot ér el. A forint kissé gyengült, az elektromosautó-piacon dúl az árháború, szakad a török líra.
Részvény / Deviza / Áru A bitcoin lekörözte Buffett-et, euróban nagy mínuszban zárta az évet a BUX 
Eidenpenz József | 2020. december 31. 12:15
A tegnapi Dow Jones-csúcsdöntés után ma már nem olyan rózsás a kép, a még nyitva tartó tőzsdéken esnek az árak, főleg Londonban. A BUX azon kevés index egyike, amely jelentősebben esett az idén, ami euróban számolva sokkal nagyobb veszteség. Újabb csúcson a bitcoin, miközben a Ripple próbálja védeni magát.
Részvény / Deviza / Áru Tavaly volt a könnyű meggazdagodás ideje, de aki beragadt, megjárta 
Fellegi Tamás | 2018. szeptember 12. 06:07
Egy éve gyorsult fel a kriptodevizák iránti őrület: áruk egyre gyorsabban emelkedett, egyre többen hitték el, hogy ez a jövő fizetési és befektetési eszköze, sokan alig várták, hogy jöjjön egy kis korrekció, ahol beszállhatnak. Nos, ez idén eljött, de aki beszállt, azóta elbukta pénze nagy részét. Itt a kijózanodás.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlottak a kriptodevizák, a bitcoin túlélte 
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 9. 06:07
Minden arra utal, hogy a józan ész kezd hatni ezen a különös piacon. Óriási mánia volt, pedig nem lehetett eleget hangsúlyozni, hogy a legtöbb kriptodeviza mögött nincs érték. A technológia, amire épül az egész iparág, máshol teremt értéket. Most a nyári napokban mintha elfáradtak volna a csalódott befektetők.
Részvény / Deviza / Áru Zuhannak a kriptodevizák 
Privátbankár.hu | 2018. március 29. 15:17
A bitcoin kisebb mértékben esik, a többi, amelyből egyre több van, gyorsan veszít értékéből.
Részvény / Deviza / Áru Mintha megismétlődne az összeomlás, csak 15-ször gyorsabban 
Fellegi Tamás | 2018. március 22. 06:06
A 2000. év márciusában tetőzött az úgynevezett dotcom lufi, amit utána teljes összeomlás követett. Ez nem más volt, mint az internetes, telekommunikációs és egyes technológiai részvények égbe menetele, majd töredékükre zuhanása. Most úgy tűnik, a bitcoin ugyanezt az utat követi, csak sokkal gyorsabban zajlanak az események.
Részvény / Deviza / Áru Saját pártja is Trump ellen, zuhannak a Mészáros-papírok 
Eidenpenz József | 2018. március 6. 18:55
A kereskedelmi háborúval kapcsolatos félelmek enyhültek, miután a fél világ mellett Donald Trump saját pártja is eléggé ellenzi az új vámokat. A hangulat azonban nem túl jó, az európai indexek minimális pluszban vagy nullában végeztek, az USA-ban is vegyes a kép. Itthon nagyot ugrott a Richter és a forint.
Részvény / Deviza / Áru Két százalék alatt a 10 éves államkötvény hozama 
Fellegi Tamás | 2018. január 8. 21:21
Folytatódott a hosszabb lejáratú magyar állampapírok hozamának csökkenése, immár 2 százalék alá került a 10 éves lejárat. Az amerikai tőzsdék az év ötödik kereskedési napján is felfelé mennek, ugyanezt tette ma Európai is, és a hazai börze is. Tovább erősödött a török líra, estek a főbb kriptodevizák.
Részvény / Deviza / Áru Méghogy a bitcoin emelkedik sokat? Lárifári! 
Fellegi Tamás | 2018. január 4. 16:30
Mostanában minden a bitcoinról szól, de most egész érdekes folyamatok zajlanak: megjelentek a klónok, mondhatni más kriptodevizának nevezett termékek, és árfolyamuk száguld. Itt az igazi tulipánhagyma effektus: már azt sem mondhatjuk, hogy véges mennyiségű digitális valuta van, ezért nem inflálódhat.
Részvény / Deviza / Áru 6 alternatív fizetőeszköz, ami letaszíthatja a bitcoint a trónról 
Eidenpenz József | 2017. december 1. 12:42
A bitcoinról beszél az egész világ, főleg az árfolyamról, pedig vannak olyan digitális pénzek, amelyek sokkal inkább használhatók, és egyszer le is taszíthatják a trónjáról. Bemutatjuk a hat legnagyobb értékű, legesélyesebb jelöltet, köztük a sötétet, a digitális ezüstöt és a “bitcoin aranyat”. Lehet, hogy a bitcoin lesz az elásott kincs, és valami más a forgó készpénz?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG