Snapchat
Vállalat Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook 
Privátbankár.hu | 2017. december 15. 18:30
A gyerekek mostantól szülői felügyelettel használhatják a cég új chat-programját. A fiataloknak készült program éles kritikákat váltott ki, a Facebook azonban szakértőkkel egyeztetve próbálja garantálni a fiatalok biztonságát. Az utóbbi időben rengeteget tettek a szélsőséges tartalmak és a hamis hírek kiszűréséért, legújabb programjuk pedig az öngyilkosságot fontolgatóknak is segítségére lehet.
Makro / Külgazdaság Így nem csoda, hogy ennyire durván terjednek a kamuhírek 
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 11. 13:09
Az utóbbi évben egyre többen informálódtak a közösségi oldalakon hírportálok helyett.
Részvény / Deviza / Áru Európa dübörög, magához tért a Snapchat 
Fellegi Tamás | 2017. szeptember 11. 11:32
Az európai tőzsdéket ma valósággal megrohanták a vevők, az indexek szárnyalnak. A pesti börze ehhez képest csak ébredezik, legjobban a Mol áll. Éledezik a Snapchat, elképesztően erős a McDonald's. Az euró ereje tartós a dollárral szemben, az olaj két fő típusa közti nagy különbség csökkenőben.
Részvény / Deviza / Áru Még mindig zuhan az angol font, magára talált a Snapchat 
Fellegi Tamás | 2017. augusztus 23. 10:45
Tovább viszi a lendület lefelé az angol fontot, vagy inkább felfelé az eurót, ahogy nézzük, hisz az euró a dollárhoz képest is erős. A tőzsdék emelkednek, magához tért a Snapchat. A BÉT csendes, az OTP van lejjebb a tegnapi nagy rali után, abbamaradt a kispapírok szárnyalása, sőt ma korrigál az Appeninn és a CIG Pannónia.
Részvény / Deviza / Áru Adják a Mészáros-papírokat, vég nélkül esik a Snap 
Fellegi Tamás | 2017. július 26. 10:57
Esnek a Mészáros papírok, de van honnan, a korai vevőknek még mindig végtelen nyereségük van bennük. A Richter is gyengélkedik, a Mol és az OTP viszont emelkedik. Tartja múlt héten szerzett erejét a forint, az euró is erős, a dollár gyenge. Zuhan a Snapchat, esett a Google is, a többi nagy netes cég viszont a magasban tartózkodik.
Részvény / Deviza / Áru Elszállt a Netflix és a Facebook, kókad a Konzum és az Opimus 
Fellegi Tamás | 2017. július 19. 10:48
A hazai börzén ma a Richter napja van: nagy forgalommal emelkedik, miután tegnap jól elkalapálták. A Konzum és az Opimus ma kissé esnek, a BIF lecsendesült. Amerikában nagyon megtépték a Netflixet, de a Facebook és az Amazon is csúcsra ment, a Snap viszont tovább hullik a tankönyvi letörés után.
Részvény / Deviza / Áru Zuckerberg nem tudta megvenni a Snapchatet – most inkább megfojtja 
Fellegi Tamás | 2017. július 13. 16:32
Pár éve a Facebook-vezér szerette volna megvenni az akkor útjára induló, és a fiatal felhasználók között rendkívül népszerű Snapchatet, de az azt üzemeltető Snap vezetője hárította a gáláns ajánlatot. Most úgy tűnik, mégis Zuckerberg nevet a végén, hogy az elhíresült plakátot idézzük.
Részvény / Deviza / Áru Kifulladt az Opimus-őrület, erősödik a forint 
Fellegi Tamás | 2017. július 12. 18:35
Napok óta minden a Konzum és az Opimus körül forog, ma sem volt ez másképp, a két papír a BÉT forgalmának közel felét generálta. Míg azonban a Konzum még emelkedni is a tudott, az Opimus ezúttal limittel közel 15 százalékkal esett. Közben szárnyaltak az európai tőzsdék, Amerika is pluszban, új csúcson a Facebook, összeroskadt a Snap.
Részvény / Deviza / Áru Tébollyá terebélyesedett a tőzsdén a Mészáros-láz 
Fellegi Tamás | 2017. június 22. 11:10
A BÉT-en az OTP után a Konzum és az Opimus forgalma a legnagyobb, ez maga az őrület. A nagyok közül a Richter emelkedik, az OTP megpihent a méretes rali után. A forint gyengélkedik, az olajár tegnap ismét a mélybe hullott és ott is maradt. Mélyponton a Snap, tetőn a Tesla.
Részvény / Deviza / Áru Eddig bírta a forint, bukás lett a Snap 
Fellegi Tamás | 2017. június 16. 11:00
Mindössze két napot töltött a forint a féléves csúcsokon, igaz, lengyel és cseh devizatársait is megütötték. Emelkednek az európai tőzsdék, és a hazai nagypapírok is, leginkább a Mol. Esnek viszont a Mészáros-papírok, ha nem is sokat. Kibocsátási árára esett a sokszorosan túljegyzett Snap, a Snapchat üzmeltetője.
Vállalat Új trükkel csalogatná a fiatalokat a McDonald's 
Privátbankár.hu | 2017. június 13. 15:34
Az új marketing jegyében az egyetemisták már az okostelefonjuk segítségével is szerezhetnek munkát a cégnél.
Részvény / Deviza / Áru Rengeteg Opimust adnának el, ha lenne kinek 
Fellegi Tamás | 2017. június 13. 10:30
Ma is esnek a Mészáros papírok: a Konzummal 10-15 százalék mínuszban kereskednek, az Opimust viszont adnák vég nélkül. Emelkedik az OTP, kissé az olajár is feljebb van. Amerikában eséssel indítottak a nagy netes kedvencek, de nap közben megjöttek a vevők, így csak mérsékelt mínuszok lettek. A Tesla még emelkedni is tudott.
Részvény / Deviza / Áru Dübörög az euró, a forint is erősödik, kergetik a Snapet 
Fellegi Tamás | 2017. május 16. 10:26
1,10 dollár fölött az euró, rég volt már ilyen magasan. A forint, a cseh korona és a zloty is erősek. Az OTP ma is emelkedik, nagyot ugrott a Snap, túl sok a short pozíció benne.
Részvény / Deviza / Áru Dübörög az OTP, összeomlott a Snapchat 
Fellegi Tamás | 2017. május 12. 10:35
Erős negyedévet tud maga mögött az OTP, ami elsősorban a kockázati költségek visszaesésének köszönhető. A befektetők örülnek, a papír 2 százalékot emelkedik. A Mol is felfelé halad, a forint erősödik, a cseh korona is jól tartja magát. A Snap a mélybe hullott, teljes joggal.
Részvény / Deviza / Áru Összes bevételének többszörösét bukta el a Snapchat 
Fellegi Tamás | 2017. május 11. 13:33
Közzétette negyedéves jelentését a Snapchatet üzemeltető Snap. A cég valami egész valószínűtlen összeget bukott, persze részben a papírt őrült módon vásárló befektetők pénzéből. A veszteség nagy része ugyan a cégvezetőknek juttatott részvények értéke, de az üzemi veszteség is nagyobb lett a vártnál, sőt a teljes árbevételnél.
Makro / Külgazdaság Továbbviszi a Facebook a Pokémon Go ötletét 
Privátbankár.hu | 2017. április 19. 15:33
A Facebook is szeretne beszállni a terjesztett valóság bizniszbe.
Vállalat Ilyet még nem láttál – itt az Apple új nagy dobása 
Privátbankár.hu | 2017. március 22. 09:23
Új videós alkalmazást fejlesztettek, a Facebook és a Snapchat lenyomása a cél.
Részvény / Deviza / Áru Milliárdos gázszerelők és motorosfutárok: nem semmi, ami a héten történt 
Privátbankár.hu | 2017. március 5. 11:03
Múlt heti piaci összefoglalónkban épp azt taglalgattuk: a tőzsdéken már nagyon érik egy korrekció, a csütörtök-pénteken látott komolyabb zuhanások akár ennek a kezdetét is előrevetíthették volna - a mostani hét eredményei alapján azonban azt mondhatjuk, továbbra sem tudja semmi elrontani a befektetők optimizmusát. A hőskort idézi a hírdömping, annyi minden történt a héten a budapesti tőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Dübörög az OTP, zuhan a forint 
Fellegi Tamás | 2017. március 3. 10:47
Közzétette éves jelentését az OTP Bank: az eredmény kiváló lett, a válság előtti szintet érte el, szinte egyedüliként a régiós bankok között. Ugyanez történt a részvényárfolyammal is az elmúlt években. Amerika tegnap kissé visszaesett, a Snap óriásit emelkedett, extrémen túlárazott. A forint meglepően nagyot esett.
Részvény / Deviza / Áru Gyorsjelentés előtt hajrázott az OTP, ölik egymást a Snapchat-ért 
Eidenpenz József | 2017. március 2. 18:42
Az amerikai tőzsde a szerdai száguldás után korrigál, az európai indexek viszont nagyjából helyben topogtak, kivéve a BUX-ot. Itthon az OTP gyorsjelentése előtt egy nappal emelkedni tudott, a többi nagyobb részvényünk esett. Erősen gyengültek az árupiaci termékek, az olaj, arany, ezüst, réz. A Snapchat kibocsátása óriási siker lett, a papírt valóssággal széttépik.
Részvény / Deviza / Áru Nem minden arany, ami közösségi média 
Fellegi Tamás | 2017. február 10. 14:30
Közzétette negyedéves jelentését a Twitter, ami nem lett túl fényes. A részvények régóta gyengélkednek, hiába keltettek bennük a kibocsátás után egy mesterséges buborékot. Nehéz a Facebook és a LinkedIn mellett nagy szeletet hasítani a közösségi média-tortából.
Részvény / Deviza / Áru Ez lesz a következő Facebook, vagy a garantált bukás? 
Fellegi Tamás | 2017. február 3. 17:27
Tőzsdére készül az az üzenetküldő mobilos applikáció, a Snapchat üzemeltetője. A cég erősen veszteséges, és nem is látszik egyelőre, hogy valaha nyereséges lehetne. A Wall Streeten persze jó a hangulat, az árak a magasban, mindent megvesznek. Eleinte a Facebooknál sem ártott az óvatosság, hát még a Snapnél!
Vállalat Ez lesz az online csevegés jövője? 
Privátbankár.hu | 2016. december 27. 09:45
Kiterjesztett valóságban terjeszkedik tovább a Snapchat, izraeli céget vásároltak fel.
Vásárló Jön a napszemüveg, amivel kamerázni is lehet - az ára sem vészes 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 25. 10:09
A Snapchat bejelentette, hogy olyan napszemüveget hoz forgalomba, amelybe rövid videók készítésére alkalmas kamerát építenek be. Az ára sem lesz gyilkos: ősszel kerül forgalomba 130 dollárért, azaz jó 35 ezer forintért - egyelőre korlátozott darbszámban.
Vállalat A Facebook után itt nézzük a legtöbb videót 
Privátbankár.hu | 2015. november 9. 14:56
Rekord idő alatt tarolt a Snapchat a videóival.
Vásárló Dislike - már ciki a Facebook? Az idősebbek csak most kattannak rá 
Privátbankár.hu | 2013. május 1. 06:15
A legnépszerűbb közösségi oldal pont ott áll vesztésre, ahol kitalálták. Amerikában több mint egymillió fiatal törölte profilját, összesen pedig 3 millió felhasználót veszített az oldal fél év alatt. Sokakat zavar ugyanis, hogy anyuci is láthatja, hogy mit csinál a gyerek. Éppen ezért sokan térnek át olyan alkalmazásokra, amit csak a címzett lát. Zuckerbergéknek azonban - legalábbis egyelőre - nem kell aggódniuk, a középkorúak még csak most kezdik felfedezni az oldalt. Ráadásul van olyan ország is, ahol alig használják, így "robbanás" várható.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG