<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tippek
Vásárló Itt a nyár: Így takarítsd a grillsütőd
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 13:45
Nehéz magunkat rávenni, hogy telehassal takarítsunk, de ezekkel a tippekkel sok időt spórolhatsz.
Vásárló Tényleg jobb lesz a memóriád, ha mezítláb sétálsz?
Privátbankár.hu | 2016. június 2. 18:30
Ha azt hiszed, hogy csak kemény agytornával és emlékezetfokozó tablettákkal tudod karbantartani a memóriádat, van egy jó hírünk: elég, ha naponta rászánsz pár percet, és máris elmondhatod magadról, hogy karbantartod az emlékezőtehetségedet. Adunk négy tanácsot, hogy pengeéles maradjon a memóriád.
Vásárló Ne mondj le a kedveskedésről! Így tudod fillérekből meglepni az allergiás párodat is
Privátbankár.hu | 2016. február 14. 14:06
Mutatunk 5 tippet, melyek segítségével az allergiában szenvedő partnerünket is megajándékozhatjuk a szerelmesek ünnepén, ráadásul még a zsebünkbe sem kell mélyen nyúlnunk.
Tippek 7 eszköz, hogy a világ bármely pontjáról a céged élén állj
Privátbankár.hu | 2015. december 11. 17:00
Vállalkozóként már Magyarországról is globális piacon kell megállnod a helyed a legtöbb esetben. Ha valóban fel akarod venni a versenyt a világgal, az sok utazással jár. De ha azt hiszed, hogy külföldről nem végezheted el hatékonyan a mindennapi teendőidet, nagyon tévedsz!
Biztosítás Veszélyes négy nap jön - 6+1 tipp, hogy ne érje kár
Privátbankár.hu | 2014. április 30. 19:30
Elsősorban a tűztől és a betöréstől féltjük a házakat és a lakásokat, de nem ezek a leggyakoribb veszélyek, a hosszú hétvége előtt azonban érdemes néhány óvintézkedést elvégezni, ilyenkor nagyon gyakoriak a lakáskárok. Az Aegon Biztosító adatai szerint egy–egy hosszú hétvégét követő munkanapon a kárbejelentések száma jelentősen megnő, pedig a lakáskárok 75 százaléka elkerülhető lenne.
KKV Hogy kell jó árajánlatot adni? 8 tipp, hogy az érdeklődőből vevő legyen
Privátbankár.hu | 2014. április 4. 16:20
A cégek több mint harmada olyan hibákon csúszik el, amelyek elhanyagolható mennyiségű befektetett energiával elkerülhetők lennének. Hogy felhívja a figyelmet a beszerzők ajánlatkérésére adott megfelelő válaszok fontosságára, a Tablazat.hu összeállította a leggyakoribb, beszállítók által elkövetett hibákat.
Biztosítás Kezdődik a kátyú-katasztrófa: 4+5 tipp autósoknak
Privátbankár.hu | 2013. december 5. 17:55
A téli útviszonyok között még komolyabb veszélyt jelentenek kátyúk a sofőrök számára. Az autósok harmada már szenvedett kárt a kátyúk miatt. A károk elkerülése érdekében a sofőrök vezetéstechnikai ismereteik felfrissítésével készülhetnek a szezonra.
Biztosítás Holnap jöhet a hóesés: 13 tipp az autósoknak
Privátbankár.hu | 2013. november 24. 11:57
Hétfőtől akár hózáporok is előfordulhatnak az ország több pontján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért összegyűjtött néhány tippet, tanácsot az autósoknak, amik segíthetik a téli közlekedést.
Pénzügyi szektor Hogyan válasszak? 8+1 tipp a személyi kölcsönökhöz
Privátbankár.hu | 2013. október 16. 06:05
A magyarok 75 százaléka úgy érzi, körültekintően járt el hitelfelvételekor, mégis legtöbbjüket később érte kellemetlen meglepetés a hitel költségeivel kapcsolatban. Hogyan kerülhető ez el és mikre kell odafigyelni, amikor kölcsönt akarunk felvenni? Mik a személyi kölcsön előnyei?
Vásárló 10 tipp iskolakezdésre: spóroljon pénzt, időt és energiát!
Füstös Móni | 2013. augusztus 20. 08:00
A spórolásra a legjobb megoldás a kevesebb vásárlás. Ez az elv jól alkalmazható az iskolakezdésre való felkészüléskor, hiszen szinte minden háztartásban megtalálhatók olyan eszközök, mint az olló, a vonalzó, a radír, stb., amelyekből felesleges még egy garnitúrát venni. Ha otthon jól felkészül, a vásárlás során sok stressztől kímélheti meg magát, emellett pedig időt és pénzt spórolhat!
Vásárló 6+1 tipp az allergiásoknak: így enyhítheti kínjat
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 16. 19:37
A parlagfű pollenkoncentrációja már az ország nagy részén elérte a riasztási szintet, a legtöbben már felkeresték szakorvosukat és a szükséges gyógykezelések megkezdésével, felkészülten várják az előttük álló időszakot. A Budai Allergiaközpont összegyűjtött néhány egyszerű praktikát, amelyek segítségével a mindennapok még könnyebbé tehetőek.
Utazás Nyárvégi üdülés: 5+1 tipp a strandi lopások ellen
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 15. 19:30
Bár negyvenfokos hőség már valószínűleg nem lesz az idén, a most következő hosszú hétvégén visszatér a strandidő. Egy-egy meleg hétvégi napon továbbra is megtelnek majd a strandok, a tömeg pedig mágnesként vonzza a tolvajokat is. Néhány alapvető óvintézkedés mellett már biztosítói védelemmel is csökkenthetjük az ilyen jellegű kockázatokat.
Személyes pénzügyek Tippek, tanácsok a hőségriadó idejére
Privátbankár.hu | 2013. június 17. 14:00
Másodfokú hőségriasztást rendelt el hétfő déltől péntek éjfélig az országos tiszti főorvos, az ÁNTSZ közleményt adott ki arról, mire kell figyelni ilyenkor.
Biztosítás 10 utazási tipp a gondtalan pünkösdi pihenésért
Privátbankár.hu | 2013. május 19. 10:00
A tavaszi hosszú hétvégék és a nyárias időjárás az utazni vágyóknak is kedveznek: sokan időzítenek az előszezonra pár napos kirándulást, városlátogatást, túrát belföldre és külföldre egyaránt.
Vásárló 3 tipp a jó sonka kiválasztásához
Privátbankár.hu | 2013. március 29. 18:30
A húsvéti sonkából széles kínálattal rendelkeznek az élelmiszerüzletek és hentesek, ez gyakran nehezíti a fogyasztók döntését. Ön tudja mire kell figyelni választáskor, milyen színűnek kell lennie a húsnak, és a címkén mikre érdemes odafigyelni? Cikkünkből megtudhatja.
Karrier 7 tipp, hogy ne verjék át hamis álláshirdetésekkel
Privátbankár.hu | 2013. március 21. 17:30
Regisztrációs díj, irreális bér, hangzatos külföldi munka, vállalati e-mailcím helyett Gmail, vagy Hotmail. Ez csak néhány példa a hamis álláshirdetések özönéből, melyek az egyre növekvő számú tartósan munkanélküliek kétségbeesésére alapoznak. Mik a gyanús jelek? Milyen praktikákkal vértezzük fel magunkat?
Biztosítás Így bizonyítsa a kátyúbalesetet biztosítójának, különben nem fizet
Privátbankár.hu | 2013. március 1. 10:51
Kátyúkár esetén nagyon fontos, hogy mindent körültekintően adminisztráljunk annak érdekében, hogy bizonyítható legyen, hogy a káresetet az adott kátyú okozta, az esetek felében a hiányos dokumentáció miatt nem fizet a biztosító.
Vásárló Online vásárlás okosan! 7 tipp, hogy ne verjék át
Privátbankár.hu | 2013. január 28. 11:56
Bár az online vásárlók aránya Magyarországon alacsonyabb, mint Nyugat-Európában, de egyre jobban terjed: már a fogyasztók mintegy harmada számít aktív internetes vásárlónak. Az online vásárlásnak tagadhatatlan előnyei vannak, de tudatosságot igényel a vásárlóktól, mert könnyen átverhetik őket.
Részvény / Deviza / Áru Tipptaksaméter 1.: Amikor tíz meghökkentő előrejelzésből egy sem következett be
Eidenpenz József | 2012. december 26. 18:43
Év végén rengeteg prognózis, a következő évre szóló tipp lát napvilágot, amelyek nagy része később feledésbe merül. Új sorozatunkban visszamegyünk az időben és megnézzük, mennyire jöttek be a korábbi tippek. Ki fogott mellé, kinek lett igaza? Mekkora nyereséget, veszteséget ért el, aki esetleg cselekvésre váltotta a gondolatokat, és valódi pénzt kockáztatott?
Vásárló 10+1 tipp, hogy ne menjen rá a gatyája az iskolakezdésre
Füstös Móni | 2012. augusztus 30. 14:45
Az iskolakezdéskor gyakran sokkal nagyobb pénzek mennek el a családi büdzséből, mint ami indokolt lenne. A nagy bevásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy mi az, amire valóban szükség van, mi az, ami már van otthon, mert a spórolásra a legjobb módszer a kevesebb, átgondolt vásárlás.
Biztosítás Baseball sapka, hűtővíz - ússza meg baleset nélkül a nyarat!
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 12:42
Nyáron az autósok leginkább saját figyelmetlenségükkel, hanyagságukkal büntetik magukat. Hogyan készüljünk fel az autózásra, ha 40 fok van? Tippek.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG