<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Zwack Unicum
Részvény / Deviza / Áru Az euró 410, dollár 401, de legalább az OTP emelkedik
Eidenpenz József | 2022. július 6. 12:21
Ma is történelmi csúcsot döntött az euró és a dollár forintban, miközben az euró húsz éves mélyponton van dollárban. A részvénypiacok viszont magukhoz tértek, az OTP-vel az élen a BUX is. A Ford vágtázik a Tesla nyomában, felfelé tör a beomlott olajár, és az EU szabályozza a kriptodevizákat.
Részvény / Deviza / Áru Az egyik legnagyobb szereplő csökkentette az OTP célárát
Eidenpenz József | 2022. június 7. 12:21
Nincs jó hangulat Európában, a német DAX esése az egy százalékot is elérte, a BUX még lejjebb van. Az OTP vezeti a süllyedést, amelyre egy nagyobb célárcsökkentés érkezett. A forint viszont végre erősödött, és 390 alá süllyedt az euró ára. Musk kihátrálna és leépítene, súlyos vádakkal illették a Binance kriptotőzsdét.
Részvény / Deviza / Áru Felkenődött a falra a forint, halálkereszt jelent meg az aranyon
Gáspár András | 2021. február 4. 11:30
A piacokon kisebb idegeskedést váltott ki a kínai rövid kamatok emelkedése, de az amerikai gazdaságélénkítő csomag és a tömeges oltásokba vetett remény miatt erősödik a kockázatvállalási kedv. Az aranynak ez nem tesz jót, baljós esemény bekövetkeztét valószínűsítik a technikai elemzők. Kiderült, hogyan hatott az Unicumra a koronavírus.
Részvény / Deviza / Áru A választás igazi nyertese a Facebook? 360 forint alá esett az euró
Eidenpenz József | 2020. november 5. 12:12
Tart az optimizmus a tőzsdéken, annak ellenére, hogy az amerikai választás kimenetele még bizonytalan. A BUX index csak alig emelkedik, az OTP süllyedése húzza vissza, a forint viszont nagyot erősödött, 360 alá süllyedt az euró ára. A nagy technológiai óriások lehetnek a szoros választás igazi nyertesei. Jót jelentett a Telekom, pesszimista viszont a Zwack. Három éves csúcsán a Bitcoin.
Részvény / Deviza / Áru Alaposan elintézte a koronavírus a Zwackot, nagy nap lesz a holnapi
Eidenpenz József | 2020. augusztus 6. 18:57
Európában fél – egy százalékos mínuszban zártak a vezető tőzsdeindexek, Amerika viszont nem találja az irányt. A BUX index viszont felülteljesítő, 0,9 százalékos pluszban zárt. Erősödött a forint is, tovább menetelnek a nemesfémek, nagyot gyengült viszont a török líra. A Zwack jelentésében töredékére csökkent az eredmény és visszaesett a bevétel a koronavírus miatt. Holnap OTP és Mol jelentés jön.
Részvény / Deviza / Áru Nem lehet panasza a magyar befektetőknek
Privátbankár.hu | 2019. november 8. 11:23
A kedvező nemzetközi hangulat és a remek vállalati eredmények is segítik a hazai befektetőket. Az amerikai tőzsdéken újabb történelmi rekordok születtek, és más nagy tőzsdéken is az év legmagasabb szintjére törtek az indexek. Itthon két nagyvállalat is a vártnál jobb számokat közölt.
Részvény / Deviza / Áru A nyugdíj-államkötvények csökkentik majd a pénzügyi szféra profitját?
Eidenpenz József | 2019. március 5. 17:01
A CIG Pannóniánál az alternatív megtakarítási lehetőségek, köztük a tervezett nyugdíjcélú államkötvények miatt óvatosabb azt elemző a kilátások megítélésében, de a Konzum-részvények is kockázatot jelentenek. A legtöbb elemzett közepes nagyságú hazai céget vételre ajánlják, csak a BIF és a Zwack célára van a tőzsdei ár alatt. Körképet készítettünk 11 társaságról.
Részvény / Deviza / Áru Jól indult a disznó éve, bespájzoltak a magyarok alkoholból
Eidenpenz József | 2019. február 5. 18:48
Európában erős optimizmus volt hétfőn a tőzsdéken, miközben Kína zárva tartott, az USA-ban pedig szerényebb a lelkesedés. Itthon a BUX viszont esett, két papír is erősen lehúzta. Ismét stabil a forint, a héten jön a Richter gyorsjelentése. Jelentett a Zwack.
Vállalat Itt a bizonyíték: egyre többet isznak a magyarok
Privátbankár.hu | 2017. június 29. 14:44
Jól sikerült a leghíresebb magyar töménygyártó éve.
Részvény / Deviza / Áru Több égetett szeszt iszik a magyar
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 9. 07:19
A Zwack Unicum Nyrt. 532 millió forint adózott eredményt ért el a 2016-2017-es üzleti év első negyedévében, 49,7 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - derül ki a társaság gyorsjelentéséből.
Részvény / Deviza / Áru Iszunk mi eleget? Így teljesített a Zwack
Privátbankár.hu | 2016. június 28. 15:44
2,2 százalékkal volt kisebb a nettó árbevétel az előző évinél. Kiderült, mekkora lesz az osztalék.
Részvény / Deviza / Áru Végre többet piálnak a magyarok - mit szeretünk a legjobban?
Privátbankár.hu | 2015. június 25. 13:53
Nő a lakosság jövedelme, nem emelték a jövedéki adót - ez nagyon jót tett a Zwack éves eredményének is.
Részvény / Deviza / Áru Az Unicumra érdemes ma figyelni
Privátbankár.hu | 2014. május 21. 09:29
Kisebb csökkenést, illetve oldalazást várnak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az MTI által megkérdezett elemzők.
Részvény / Deviza / Áru Jól fizet idén a gömbszörp
Privátbankár.hu | 2014. május 21. 09:09
A Zwack Unicum részvényenként 2500 forint osztalékot fizet, tavaly 775 forint volt az osztalék.
Vásárló Kommersz helyett házipálinkát iszunk - nem biztos, hogy csak legálisan
Privátbankár.hu | 2013. június 28. 13:00
A belföldi kereslet döglődik, az illegális szeszesital-piac virágzik, a Zwack eredménye csökkent, de a vártnál jobb.
KKV Csökkent a Zwack nyeresége - kevesebb szesz fogyott
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 07:36
Üzleti évének első negyedévében jelentős mértékben, közel 33 százalékkal esett a Zwack Unicum nyrt. profitja. A társaság árbevétele 7,7 százalékkal csökkent, elsősorban az alacsonyabb belföldi értékesítés miatt.
Karrier Elhunyt Zwack Péter
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 6. 07:19
Elhunyt Zwack Péter, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának tiszteletbeli elnöke; a neves üzletembert, volt országgyűlési képviselőt, korábbi washingtoni nagykövetet 85 éves korában vasárnap Olaszországban érte a halál.
Részvény / Deviza / Áru A stagnáló fogyasztás ellenére nőtt a Zwack nyeresége
Privátbankár.hu | 2012. június 5. 08:00
A Zwack Unicum Nyrt. a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerint 1,696 milliárd forint adózott eredményt ért el az elmúlt üzleti évében, ez 9,1 százalékkal haladja meg az előző évben elért nyereséget. A vállalat sikerként értékelte, hogy a stagnáló fogyasztás ellenére a prémium szegmens árbevétele minden negyedévben emelkedett.
Részvény / Deviza / Áru Lasszóval kell fogni a BUX-indexbe való részvényeket
Eidenpenz József | 2012. március 8. 11:57
Április 1-től a BUX és a BUMIX indexek szokásos féléves felülvizsgálata során a BUX-ba bekerül a z Appeninn részvénye, és egy papír sem kerül ki közülük. Pedig elvileg két cég, a Fotex és a PannErgy sem teljesítette az indexben maradás feltételeit, ki kellene hullniuk, de az index stabilitása érdekében maradhatnak. Nincs ugyanis elég, megfelelő minőségű részvény.
Részvény / Deviza / Áru Nem vették a szeszt tavaly év végén a magyar vásárlók
Privátbankár.hu | 2012. február 3. 22:02
Üzleti évének első háromnegyed évében, áprilistól decemberig nőtt a Zwack árbevétele és nyeresége, ez azonban az első hat hónapnak köszönhető, az év végén erős visszaesést tapasztaltak. A jó minőségű italok értékesítése nőtt, a kommerszeké viszont 17,4 százalékkal esett vissza. Emelték a 300 ezer alatt keresők fizetését, de kevesebb dolgozót foglalkoztattak.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG