Vágó Ágnes

Vágó Ágnes cikkei

Turizmus Megújult Bécs egyik különleges látványossága - érdemes megnézni 
Vágó Ágnes | 2024. május 14. 11:32
A 2023-24-ben teljesen felújított és átalakított, nemrégiben ismét megnyílt bécsi Hundertwasser KunstHausba látogatott el laptársunk.
Szubjektív Pozsonyi kifli, pivóbár, ékes magyar szó és határok nélküli nyugalom 
Vágó Ágnes | 2024. március 30. 05:46
Napsütéses, koratavaszi napokon látogattunk el a Magyar Királyság egykori fővárosába, egyben a világ legfiatalabb fővárosába. És milyen jól tettük! A Világjáró ezúttal visszatért Pozsonyba.
Szubjektív Mercedes és sváb konyha – egy nap Németország egyik legélhetőbb nagyvárosában 
Vágó Ágnes | 2024. március 2. 05:46
Béke, nyugalom, tiszta utcák, rendezett terek, hatalmas parkok, halálpontos tömegközlekedés – ilyen manapság az egyik legélhetőbbnek tartott német nagyváros. A Világjáró ezúttal Stuttgartban töltött el egy napot, felfedezte az autógyártás bölcsőjét és belekóstolt a sváb konyha ízeibe.
Szubjektív Van élet a laptopon túl – miniszabi Horvátország Velencéjében 
Vágó Ágnes | 2023. november 4. 05:52
Digitális detox – ezzel a tervvel keltünk útra. Se telefon, se tévé, se laptop, négy napot csak kibírunk mindenféle okoseszköz nélkül. Miniszabi Horvátországban az őszutón, ráadásul még a tenger sem hűlt le, így minden nap jöhet a fürdőzés is. A Világjáró nemrég a Kvarner-öbölben járt.
Szubjektív Andalúziában andalogva – spanyol mének, tüzes borok, fehér városok 
Vágó Ágnes | 2023. augusztus 19. 05:44
Napfény és tenger, isteni vörösborok és vágtató paripák, szent kegyhelyek és fehérre meszelt házak – a Világjáró e heti állomása: Andalúzia.
Szubjektív A város, amelynek éjszaka dobog a szíve 
Vágó Ágnes | 2023. június 17. 05:59
Sevilla a spanyol szecesszió fellegvára, egykori mesés gazdagságú királyok és fellegváraik otthona. A flamenco és a chorizo hazája, Bizet „Carmen” operájának szülőhelye. Lakóinak többsége elsősorban spanyolul ért és beszél; mindannyian a szieszta és a fieszta felkent hívei. A Világjáró ezúttal Andalúzia fővárosából jelentkezik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG