Hirdetés
Hirdetés

Rendkívül fontos emberét veszítette el Orbán Viktor

2017. augusztus 20., 09:01

Elhunyt Arthur Finkelstein, a Fidesz fő kampánytanácsadója.

A Washington Post cikke szerint hosszan tartó betegség után végül 72 éves korában tüdőrákban meghalt Arthur Finkelstein, a világ talán legmegosztóbb, legendás kampánytanácsadója. A híres-hírhedt politikai tanácsadó gyakorlatilag minden oldalnak és színnek segített kampányolni, legelső munkáinak egyike magának Richard Nixonnak az 1972-es – egyébként sikeres – elnöki kampánya volt. A szakma gyakorlatilag a kisujjában volt Finkelsteinnek, ugyanakkor a válogatott ügyfélköre és a rendkívül agresszív, másokat lejárató stílusa miatt rengeteg ellensége is akadt a világban.

Arthur Finkelstein csaknem fél évszázados pályafutása során olyan ismert politikusok mellett dolgozott, mint az amerikai George Pataki, az egykori izraeli miniszterelnök Ariel Saron, Benjámin Netanjahu jelenlegi izraeli miniszterelnök, és a legendás konzervatív amerikai elnök, Ronald Reagan, de gyakorlatilag neki köszönheti Orbán Viktor is a miniszterelnöki széket, számos ponton segítette ugyanis a Fideszt kampánytanácsokkal. Igaz, 2016 áprilisa óta, amióta ágyhoz kötötten élt a betegsége miatt, nem találkozott a magyar miniszterelnökkel.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nagy fordulat az egészségügyben - hamarosan már nem lesznek igazi betegek?

Nagy fordulat az egészségügyben - hamarosan már nem lesznek igazi betegek?

Évente átlagosan 4,1 százalékkal nőnek majd az egészségügyi kiadások 2017 és 2021 között világszerte. A magasabb költés ugyanakkor nem feltétlenül jelent jobb egészségügyi eredményeket, az egészségügyi szolgáltatóknak valószínűleg továbbra is csökkenő nyereséggel és növekvő költségekkel kell számolniuk.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?