Hirdetés
Hirdetés

Gyenge a forint, erősödik a font

2017. szeptember 11., 19:08

Brutális emelkedésnek indultak a tőzsdék, a hazai piac azonban lomha volt, egyedül a Mol követte a világot. Drágul az amerikai könnyűolaj.

Európában ma egész napos volt a vételi erő, nap végére a spanyol és a román index 2, az olasz 1,6 százalékot emelkedett, de a DAX is közel másfél százalékkal került feljebb, 12 475 pontig. A rali Amerikában is folytatódik, az S&P 500 örökös csúcsán készül zárni, közeledik a 2500 ponthoz.

S&P 500
S&P 500

A BÉT nem volt ilyen jó formában, egyedül a Mol magaslott ki 1,4 százalékos emelkedéssel 23 820 forintig, az OTP 0,6 százalékkal került feljebb 10 315 forintig, a Richter és a Telekom kevesebb mint fél százalékkal drágultak.

Hirdetés

A forint gyengült, majdnem 307 az euróval szemben, míg az angol font visszakapaszkodott 1,10 euróra. A WTI olaj 48,20 dollárig emelkedett, a Brent 53,80-on áll.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?