Hirdetés
Hirdetés

Valamit nagyon benézett a fegyvercsempész - ezt mégis hogy gondolta?

2017. szeptember 20., 13:05

Az hagyján, hogy egy hadsereget el lehetne látni vele, de minek hoz ilyet a nyaralásra?

A NAV Facebook-oldala szerint egy olasz férfit csíptek el a beregsurányi határon, aki megpróbált egy maroklőfegyvert és mintegy 400 darab éleslőszert behozni az országba. A lövedékek és a 4 mm-es forgótáras fegyver az úti holmiból kerültek elő.

Az ellenőröket saját bevallásuk szerint a lőszer mennyisége lepte meg, az olasz férfit pedig az, hogy a kézifegyver és az éleslőszer tartásához engedély kell.

Hirdetés

Bármilyen lőfegyver birtoklása Olaszországban és Magyarországon is engedélyhez kötött, ennek ellenére a férfit meglepte, amikor a pénzügyőrök a papírok után érdeklődtek. Állítása szerint Ukrajnában biztosították róla, hogy semmilyen engedélyre nem lesz szüksége. A pénzügyőrök lefoglalták a fegyvert, majd azt – a férfival együtt – átadták a rendőrségnek.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Merkel belekapaszkodott a legutolsó szalmaszálba - könnyen elsodorhatja az ár

Merkel belekapaszkodott a legutolsó szalmaszálba - könnyen elsodorhatja az ár

Bár a Szociáldemokrata Párt, az SPD támogatottsága 1949 óta nem látott mélységbe zuhant a legutóbbi közös kormányzás végére, ezért elképzelhetetlennek tűnt egy újabb nagykoalíció megalakítása, az előrehozott választások réme úgy tűnik mégis egy platformra terelheti őket Merkel Kereszténydemokrata Uniójával, a CDU-val.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?