<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Hitelminősítés
Makro / Külgazdaság Ítéletet mondtak a hitelminősítők Magyarországról
MTI | 2021. február 13. 08:21
Változatlan stabil kilátással megerősítette pénteken Magyarország államadós-osztályzatát a Fitch Ratings és a Standard & Poor's.
Makro / Külgazdaság A Fitch és az S&P is vizsgálja a magyar államadósságot
Privátbankár.hu | 2020. február 9. 14:44
A jövő héten kezdődik egyszerre két felülvizsgálattal a magyar államadós-osztályzatok idei hitelminősítői vizsgálatsorozata. A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő a tavalyi gyakorlathoz hasonlóan 2020-ban is összesen hatszor - egyenként két-két alkalommal - veszi napirendre a magyar szuverén besorolásokat.
Részvény / Deviza / Áru BB- besorolást kapott a 4iG
Privátbankár.hu | 2019. október 30. 15:49
A 4iG Nyrt. teljesítette a Növekedési Kötvényprogramban való részvétel előfeltételeként a szükséges független hitelminősítési eljárást.
Részvény / Deviza / Áru Két hitelminősítő is dönt Magyarországról
Csabai Károly | 2019. augusztus 16. 11:55
Kétségtelenül ez a mai befektetői menü fő fogása, annak ellenére, hogy sem a Standard&Poor’s-tól, sem a Fitch Ratingstől nem várható, hogy változtat a besoroláson. Biztosat azonban csak késő este lehet megtudni erről. Addig is a világgazdasági lassulással kapcsolatos félelmek, valamint a kereskedelmi háborúval kapcsolatos fejlemények foglalkoztathatják a befektetőket, miután Kína csütörtökön belengette, hogy nem hagyja szó nélkül termékei újabb amerikai megvámolását.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló