<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fidelity Worldwide Investment
Részvény / Deviza / Áru Hogy lehet ilyen világvége-hangulatban pénzt keresni?
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 14:18
Az elemzői várakozások romlottak, de azért nincs itt a világvége - így összegezhető röviden a Fidelity elemzői kutatásának eredménye. Harmadik éve romlik a hangulat, a problémák jó része Kínából ered, de azért nem kell temetni az ázsiai óriást, ahogy a fejlett piacokat sem. Milyen szektorokat érdemes kerülnie a befektetőknek és hol lehet szép profitot találni?
Részvény / Deviza / Áru De kik azok az osztalék-arisztokraták, és mennyit fizetnek?
Privátbankár.hu | 2014. december 5. 18:03
Az olcsón vett és drágán eladott papírok ideje jórészt lejárt, és nyereségnövekedést is egyre nehezebb elérni. Az összesített hozam növelése érdekében immár az osztalékokra kell összpontosítanunk. Persze nem mindegy, hogyan – írja a Fidelity Worldwide Investment.
Részvény / Deviza / Áru Így örülj, amikor mások félnek - és így keress sokat a részvényeken!
Privátbankár.hu | 2014. november 6. 06:10
Az árváltozékonyság a részvénypiacok elkerülhetetlen velejárója – írja a Fidelity tanulmánya. Bikapiac esetén kisebb korrekciókra lehet számítani, de ezek csak egészséges szünetek, amik az újabb felemelkedés alapjait teremtik meg. Érdemes lehet ilyenkor bevásárolni. Miért hibázunk stresszhelyzetben? Hogyan kerüljük el a csapdákat, hogy ne veszítsük el pénzünket?
Befalap A magyarok hatvan százaléka csak a forintban bízik
Privátbankár.hu | 2014. október 14. 20:00
A magyarok 60 százaléka csak a forint alapú befektetésekben bízik, a devizás alapokat macerásnak tartják, és túl magasnak találják a devizaváltás költségeit– derült ki a Fidelity Worldwide Investment online kutatásából. Az alapokkal rendelkezők 30 százaléka gondolja tévesen úgy, hogy a külföldi cégek nem indítanak befektetéseket forintban, és 60 százalékuk választ inkább hazai alapkezelőt.
Befalap Félsz a következő összeomlástól? Több lábon érdemes állni
Privátbankár.hu | 2014. október 2. 06:15
A tőkepiaci viharok elleni védekezés egyik módja, ha sokféle országban, többféle eszközbe – részvénybe, kötvénybe, ingatlanba –, különböző ágazatokba, devizákba fektetünk. Ennek egyik módja a „multi asset” típusú befektetési alapokba való fektetés, amelyek külföldön sok száz vagy több ezer féle befektetést tartanak.
Befalap A Fidelity szerint lesz itt még fellendülés – interjú
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 18. 06:10
A Fidelity alapkezelői szerint érdemes felülsúlyozni a részvényeket, mert jók a növekedési kilátások. Bár a bérek több országban már növekedhetnek, az infláció sokáig enyhe maradhat. A forintról mindenkinek megvan az elképzelése, amelyhez megkeresheti a megfelelő befektetési jegyet. Interjú Al-Hilal István értékesítési vezetővel és Eugene Philialithis vezető portfólió-menedzserrel.
Befalap A nap ábrája: mikor mibe kell fektetni a pénzt?
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 28. 16:55
Hogy segítsék a gazdasági szereplőket, a jegybankok világszerte a mélybe nyomták a kamatokat - ezzel viszont komoly fejtörést okoztak a befektetőknek, akiknek így több kockázatot kell vállalniuk a hozamért. Mit válasszunk infláció esetén, és mi a nyerő, ha beköszönt a defláció?
Részvény / Deviza / Áru Fidelity: Szépen lassan kilép a világ a válság-üzemmódból?
Privátbankár.hu | 2014. május 7. 20:00
A Fidelity elemzőinek 40 százaléka szerint a vállalatok világszerte arra számítanak, hogy a következő 12-18 hónapban javulni fog az üzletmenet. Az USA gazdasága ismét átveheti a világgazdaság vezető erejének szerepét. A megkérdezettek 94 százaléka növekvő vagy állandó osztalékfizetésre számít. A gyógyszeripar és az informatika lehet a befutó.
Részvény / Deviza / Áru Aki nagyon hisz a kínai internet-sztoriban
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 18:02
A Fidelity Funds Pacific Fund portfólió­-menedzsere, Dale Nicholls három tágabb területre koncentrál leginkább: ezek a kínai informatikai, a japán pénzügyi részvények, valamint az alacsony és közepes tőkésítettségű vállalatok papírjai.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG