<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Részvényelemzés
Részvény / Deviza / Áru Robbanás előtt állhat a legnagyobb kínai elektromoscigaretta-gyártó
MFC Equity | 2021. július 11. 05:21
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében az RLX Technology nevű céget, Kína vezető elektromoscigaretta-gyártóját elemzik.
Részvény / Deviza / Áru Önvezető légijárművek: ez a cég van a legközelebb az áttöréshez
MFC Equity | 2021. március 21. 05:49
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében az EHang Holdings, a világ vezető autonóm légijármű gyártója kerül sorra.
Részvény / Deviza / Áru A híres cég, ami a farmerek mellett a befektetőnek is jó termést hozhat
MFC Equity | 2021. február 27. 15:07
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében a John Deere-t járják körül, amely a mesterséges intelligencia felhasználásával a mezőgazdaság és az építőipar úttörője lehet.
Részvény / Deviza / Áru Ez lenne az utópia? Tökéletes szervátültetések és nagy profitok
MFC Equity | 2021. január 27. 19:09
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A következő részben a CareDx nevű egészségügyi vállalatot járják körül, amely a szervátültetések piacát igyekszik forradalmasítani genetika felhasználásával. 
Részvény / Deviza / Áru Hogyan keressünk azon, ha mások minimális önrésszel vesznek lakást?
MFC Equity | 2020. december 12. 18:39
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében az NMI Holdings (NMIH) nevű vállalatot elemzik, aminek villámgyors növekedését a koronavírus sem tudta megállítani.
Részvény / Deviza / Áru Mindenkit mosolyra fakaszt ez a cég – a vevőket és a részvényeseket is
MFC Equity | 2020. november 27. 18:04
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében az Align Technology nevű vállalatot járják körül a szakértők, amely forradalmi fogszabályzóinak köszönhetően nagy növekedésnek nézhet elébe. 
Részvény / Deviza / Áru Az inzulin-piac Nespressója: a cukorbetegek és a befektetők is áldják majd ezt a céget?
MFC Equity | 2020. október 14. 17:02
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat 8. részében a DexCom Inc.-ot járjuk körül, amely a glükózmonitorozó rendszerek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik egy nagy iramban növekedő piacon és egy esetlegesen nyomott áron.
Részvény / Deviza / Áru Bárki is vezeti az informatikai robbanást, ez a cég benne lesz a sűrűjében
MFC Equity | 2020. szeptember 23. 15:11
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat 7. részében a Lam Research vállalatot elemzik, amely sokat profiltálhat a növekvő adatigényekből a felhőalapú számítástechnika térnyerésével.
Részvény / Deviza / Áru Ez a cég lehet a negyedik ipari forradalom egyik nyertese
MFC Equity | 2020. szeptember 9. 16:01
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat 6. részében a Keysight Technologies és annak ígéretes kilátásai kerülnek elemzésre, amit az 5G hálózatok fejlődése adhat.
Részvény / Deviza / Áru Milliókat spórolhatnak meg a multik ezzel a céggel - érdemes figyelni a részvényeiket
MFC Equity | 2020. augusztus 27. 19:29
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat 5. részében a könyvelési és zárási folyamatokat támogató BlackLine nevű cég lehetőségeit vizsgálják.
Részvény / Deviza / Áru Egy fintech-cég, ami a legnagyobb pénzügyi óriások piacát igyekszik megreformálni és elhódítani
MFC Equity | 2020. július 15. 17:01
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat második részében a MarketAxess kötvénykereskedési platformot járják körül, amelyben az elmúlt időszak robosztus növekedése után is látnak potenciált a szakértők.
Részvény / Deviza / Áru 4 évig ült egy csomagon a Magyar Telekom vezére - itt a jutalom
Privátbankár.hu | 2016. május 20. 11:26
2012-ben kapott prémiumának egy részét Telekom-részvényekre kellett költenie Christopher Mattheisennek - most "lejárt a hűségidő".
Részvény / Deviza / Áru Szörnyű rossz befektetések 7.: A csalók telefonon, mailen, faxon jelentkeznek
Eidenpenz József | 2012. december 18. 06:49
Nyugaton, ahol a polgároknak átlagosan többször annyi befektetésük van, mint a magyaroknak, elterjedt módszer a kisbefektetők megkopasztására a nevesincs, csőd szélén táncoló, vagy esetleg nem is létező részvénytársaságok részvényeit agyondicsérni, csalárd tippeket adni. A tipp jöhet kéretlen levélben, telefonon, faxon is, sőt a legrosszabb esetben már a brókercég sem létezik.
Részvény / Deviza / Áru Méghogy nem izgalmas a magyar tőzsde! (Buda-Cash elemzés)
Privátbankár.hu | 2012. február 8. 13:45
Bár a Budapesti Értéktőzsdéről sokszor az a vélemény, hogy kicsi piac, alacsony a forgalom, ki van szolgáltatva a nemzetközi hangulatnak és a legnagyobb részvények mögött sincs izgalmas történet, vagy várakozás, az elmúlt hetekben egyre egyértelműbbé vált, hogy a BÉT igenis tartogathat meglepetéseket. A Buda-Cash Brókerház elemzése a négy legnagyobb részvényt, az úgynevezett blue chipeket veszi sorra.
Részvény / Deviza / Áru Óvatosan az OTP-vel! (Erste elemzés)
Privátbankár.hu | 2012. január 25. 16:04
Az Erste Befektetési Zrt. elemzése szerint mind fundamentálisán, mind technikailag túlvettnek tűnik az OTP árfolyama. Így szerintük átmenetileg korrekció jöhet, amely már el is kezdődött. Idén az OTP teljesített a legjobban a magyar részvények közül, év eleje óta 25 százalékkal drágult a bankpapír, de az emelkedése az elemzők szerint törékeny.
Részvény / Deviza / Áru Izgalmas és olcsó papírnak tartja a Mol-t az Erste
Privátbankár.hu | 2012. január 19. 15:19
További drágulásra lát teret a Mol részvényeknél az Erste Befektetési Zrt. Az elemzők ugyanakkor több erős ellenállási pontot is meghatároztak. A kurdisztáni egység esetleges felvásárlásával kapcsolatos várakozások feszülten tartják az olajpapír piacát és izgalmassá teszik a részvényt. Az Erste szerint a Mol most nem drága papír.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló