Hirdetés
Hirdetés

Nem könnyű követni a választási eredményeket, akadozott a szerver

2019. október 13., 20:55

A valasztas.hu pár percre leállt, akadozott a szolgáltatás.

Úgy tűnik, nem sikerült teljes mértékben felkészíteni a szervereket az elsöprő érdeklődésre: a Nemzeti Választási Iroda honlapja, a valasztas.hu az imént - ma már nem először - az alábbi képpel fogadta a látogatókat:

Néhány perc kiesés után az első részeredményekkel tért vissza az oldal. Közben a televíziós közvetítésekben is említették, hogy vannak gondok az adatok folytonosságával: az ATV közvetlenül a szerverekről - tehát nem a weboldalról - kapja az adatokat, fél 9 után a műsorvezetők mégis arról beszéltek, hogy fals számok is kerülnek az adatfolyamba. Néhány perc után aztán ők is arról számoltak be: újra érkeznek adatok az NVI-től.

Hirdetés

Emlékezetes: a 2018 áprilisában tartott országgyűlési választások idején is gyakran akadozott a szolgáltatás, a választás.hu elérhetetlenné vált. Pálffy Ilona NVI-elnök akkor azt mondta: ez nem jelenti azt, hogy a rendszer is összeomlott volna, csak kívülről nem volt elérhető az oldal.

Frissítés 21:11: ismét nem működik rendesen a választás.hu, a weblap vagy nem tölt be, vagy szét van esve a tartalma.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kulcsfontosságú a digitalizáció, új finanszírozási modell - mi jön a magyar cégek életében?

Kulcsfontosságú a digitalizáció, új finanszírozási modell - mi jön a magyar cégek életében?

A digitalizálódó gazdaság, a dolgok internetének térnyerése az üzleti folyamatokban azt eredményezi, hogy a cégek működésében egyre fontosabbá válnak a szoftverek, szenzorok és a munkaerő tudása. Csakhogy a banki finanszírozási modellek ezekkel még nem igazán tudnak mit kezdeni: hitelfelvételnél nem ismertethetők el fedezetként.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?