Hirdetés
Hirdetés

Megmenekült a bajba került könyvesbolt

2017. október 10., 07:53

Találtak megmentőt, mégsem zár be az Alexandra.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

Ahogy arról már korábban írtunk, komoly botrányba és csődközelbe került az Alexandra Könyvkiadó, számos üzletet be is zártak Budapesten, a könyvkészletet pedig raktárokba szállították. Egy darabig úgy tűnt, hogy ezzel véget ér a könyvesbolt pályafutása (ami jó eséllyel az egész magyar kiadói piacot is magával ránthatta volna), ám szerencsére nem így történt.

Az alexandra.hu által küldött e-mail szerint a cég honlapjának üzemeltetését és a könyvek forgalmazását a Könyvmolyképző Kiadó leányvállalata, a Bookangel vette át. A hálózat így tovább üzemel (ha valamivel kisebb kiadásban is), a webshop viszont teljes egészében újranyitott és várja az olvasni szeretőket.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX0.000%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?