E-Star
Részvény / Deviza / Áru Zuhan a font és a török líra, kiábrándító lépést tett a botránycég 
Fellegi Tamás | 2017. január 9. 11:49
Miközben a forint stabil, a fontra ránehezedik a nem múló Brexit válság, a lírára pedig a török gazdasági-politikai helyzet. A tőzsdék ma lefelé indítanak, de van is honnan korrigálni, miután az év első napjai csúcsdöntésekkel teltek. A BÉT jól tartja magát, csúfos véget ért azonban a korábbi E-Star egyik, kezdettől értelmetlen vállalkozása.
Részvény / Deviza / Áru Tovább keményít az MNB – jön a teljes tőzsdei szigor 
Fellegi Tamás | 2016. június 2. 14:45
Az MNB, pontosabban annak felügyeleti része véget kíván vetni annak a gyakorlatnak, hogy a tőzsdei kibocsátó cégek lazáskodnak, elmulasztják kötelezettségeik teljesítését, kommunikációjuk hiányos, nem transzparensek, és ezáltal a befektetők érdekei sérülnek. Vége a botránycégek korszakának.
Részvény / Deviza / Áru Ez mégis mi volt: vállalkozás vagy pilótajáték? 
Fellegi Tamás | 2015. június 9. 06:09
A felszámolás alatt álló, bukott tőzsdei botránycég, a BTel története indokoltan veti fel ezt a kérdést. Vajon pilótajátékot terveztek, vagy csak nem ment jól a bolt, és ezért kezdtek Quaestor-szerű ámokfutásba? A módszerek mindenesetre teljesen a pilótajátékra utalnak, de nem kizárt, hogy a vállalkozás nagyon bízott magában.
Pénzügyi szektor Nyilvánosságra hozták a levelet: ezt írta Tarsoly Csaba Orbán Viktornak 
Fellegi Tamás | 2015. március 31. 14:54
Végre látjuk, amire oly kíváncsiak voltunk! Lássuk mit is szeretett volna az eddigi legnagyobb pénzügyi csaló a kormányfőtől, miben reménykedhetett? Elképesztő, de közvetlenül az állammal finanszíroztatta volna a bukót, levele a rimánkodás és fenyegetés elegye. Nem csoda, ha a címzett zsebében végül kinyílt a bicska.
Részvény / Deviza / Áru BTel: új hívószó, új reménykedés - széttépik a papírt 
Fellegi Tamás | 2015. március 23. 15:40
Megtartotta rendkívüli közgyűlését a BTel, és azon túlmenően, hogy megegyezett a felszámolást kezdeményező hitelezővel, grandiózus reorganizációs programot hirdettek az Xprime hívószavával, és különféle nem teljesen érthető adósságrendezési elképzelésekkel. A befektetők mindenesetre széttépik a papírt.
Befektetés Quaestor kötvénycsőd: kié a felelősség? 
Fellegi Tamás | 2015. március 19. 16:10
A Quaestor ügy nem csak abban tér el a két brókerbotránytól, hogy egy kötvénycsalás, hanem abban is, a marketingje sokkal szerteágazóbb volt, vezetője pedig nyilvános, esetenként állami eseményen mutatkozott időnként kormánytagokkal, így az ügy különösen megtévesztő lehetett.
Befektetés Három brókerbotrány után, végülis mi a biztonságos befektetés? 
Fellegi Tamás | 2015. március 18. 11:36
A legtöbb megtakarítót, befektetőt sokkolta a három méretes csalási ügy, melyek óriási befektetői pénzeket nyeltek el. Mindenki aggódik, teljes joggal szeretnék tudni, ezentúl mi tekinthető biztonságos befektetésnek, és mit kell nagyívben elkerülni?
Részvény / Deviza / Áru Nyakon csapták a Richtert, E-Start játszik a botránycég 
Privátbankár.hu | 2015. március 2. 19:50
Esett ma a hazai börze, élen a Richterrel. Nem tud fizetni a BTel a kötvényeseinek, helyette közgyűlést tart. Csökkent a két olajfajta közti rés, a görögök esnek szakadatlan.
Részvény / Deviza / Áru Rendkívüli közgyűlést tart a BTel 
Privátbankár.hu | 2015. február 18. 11:49
Március 20-án 13 órakor rendkívüli közgyűlést tart az utóbbi időben sokat szenvedett, a tőzsdén botrányok sorozatát átélt cég.
Részvény / Deviza / Áru Kockázatosabb lett az életünk a svájci bombától? 
Fellegi Tamás | 2015. február 4. 06:10
Az immár 3 héttel ezelőtti földcsuszamlás szerű svájci frank elszállás óta kereskedelmi bankok és jegybankok, befektetési szolgáltatók és befektetők egyaránt azt próbálják értékelni, mennyire változott meg a kockázat fogalma. Lehet-e úgy kereskedni, mint eddig?
Részvény / Deviza / Áru Bukások magyar részvényeken – hogy kerülheted el a csapdát? 
Fellegi Tamás | 2014. december 11. 16:30
A hazai parkett „hátsó sorában”, vagyis a kis-, és közepes kapitalizációjú részvények között akadt az utóbbi időben néhány csúfos bukás. Érdemes megvizsgálni, mi volt ezeknek az oka, és hogy lehetett időben felismerni a veszélyt?
Részvény Csődeljárást rendeltek el az ENEFI leányvállalata ellen 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 25. 11:24
Az E-Star Management Zrt. csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Törvényszékre, amely szeptember 24-ével el is rendelte a társaság csődeljárását - közölte a zrt. 100 százalékos tulajdonosa, az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Befektetés Nem csődölt be az ENEFI Romániában 
Privátbankár.hu | 2014. április 18. 16:50
Mégsem áll felszámolás alatt az ENEFI (volt E-Star) romániai leánycége, az illetékes bíróság törölte a téves bejegyzést - közölte a közgyűlését ma megtartó társaság a BÉT honlapján
Részvény / Deviza / Áru E-Star: vége a csődeljárásnak!  
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 6. 16:19
A Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az E-Star és a hitelezők csődegyezségét, és befejezettnek nyilvánította a társaság csődeljárását - közölte az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Részvény / Deviza / Áru Nyereségbe fordult a csődeljárás alatt az E-Star  
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 1. 16:48
Oszlanak a viharfelhők az E-Star fölül, de a helyzet még mindig nehéz, Magyarországon viszont sikeresen tárgyaltak a nem fizető ügyfelekkel.
Állampapír / Kötvény Vége a kötvényeseknek? Drámai hangulat az E-Star körül 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 2. 15:49
Miután a bíróság megszüntette a csődeljárást, félő, mindenki számára a lehető legrosszabb helyzet áll elő. A kötvényesek különösen rossz helyzetbe, a sor végére kerülhetnek, keresztet vethetnek követeléseikre. Előnyükre ez csak a felszámolónak és a különböző, peres ügyekben ellenfél önkormányzatoknak válhat, mint Hódmezővásárhely – írják különböző lapok.
Részvény / Deviza / Áru Tovább bonyolódik az E-Star csődjének ügye 
Privátbankár.hu | 2013. július 26. 08:08
Az E-Star fellebbez a Fővárosi Törvényszék végzése miatt - a bíróság úgy látja, nem megengedhető módon válogat hitelezői között a cég.
Részvény / Deviza / Áru Felmondott az E-Star vezérigazgatója 
Privátbankár.hu | 2013. május 7. 07:27
Felmondott az E-Star vezérigazgatója - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.
KKV Erre vártak a hitelezők, csődegyezség az energiaszolgáltatóval 
Privátbankár.hu | 2013. április 27. 12:46
Csődegyezséget kötött az E-Star Alternatív Energiaszolgálat Nyrt. a hitelezőivel - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Részvény / Deviza / Áru Más tőzsdei kategóriába kerül az E-Star és a TVK 
Privátbankár.hu | 2013. március 26. 09:39
Májustól a tőzsde "B" kategóriájába sorolják át a Tiszai Vegyi Kombinát, valamint az E-Star részvényeit.
Részvény / Deviza / Áru E-Star: megállapodás a hitelezőkkel? 
Privátbankár.hu | 2013. március 23. 09:22
Az E-Star hitelezői elfogadták az elvi csődegyezségi javaslat tervezetét; az október óta csődeljárás alatt álló társaság most tartotta harmadik csődegyezségi tárgyalását.
Részvény / Deviza / Áru Felfüggesztés: ma nem lehet E-Star részvénnyel kereskedni 
Privátbankár.hu | 2013. március 22. 12:04
Felfüggesztette az E-Star részvényeinek kereskedését a pénteki napra a Budapesti Értéktőzsde, a december óta csődeljárás alatt álló társaság a harmadik csődegyezségi tárgyalását tartja pénteken - közölte a BÉT honlapján.
Részvény / Deviza / Áru További türelmet kér az E-Star  
Privátbankár.hu | 2013. február 22. 07:04
Közzétette fizetőképességének helyreállítását célzó programját és módosított egyezségi javaslatát az E-Star a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Részvény / Deviza / Áru Első körben fityiszt mutattak az E-Starnak a hitelezők 
Privátbankár.hu | 2013. február 5. 07:56
Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt.hétfőn megtartott csődtárgyalásán a hitelezők a társaság által előterjesztett egyezségi javaslatot nem hagyták jóvá. Ezzel még nincs vége a sztorinak.
Részvény / Deviza / Áru Egyezkedik a csődben lévő E-Star - felfüggesztik a kereskedést 
Privátbankár.hu | 2013. február 4. 13:55
Csődegyezségi tárgyalást tart hétfőn az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. a hitelezőivel - a társaság részvényeinek és kötvényeinek tőzsdei kereskedését felfüggesztik.
Részvény / Deviza / Áru Nincsen semmiféle E-Star-háttérmegállapodás, bármi kisülhet még 
Privátbankár.hu | 2013. január 31. 12:25
Az E-Star elnök-vezérigazgatója szerint a társaság menedzsmentje arra törekszik, hogy egyezségre jusson a hitelezőkkel, de hétfőn még nem vár megegyezést, várhatóan második kör lesz. Nincs háttér-megállapodás a hitelezők között, aki erre spekulál, lehet, hogy csalódni fog a hitelezői gyűlés után.
Részvény / Deviza / Áru Megvan az E-Star kilábalási terve 
Privátbankár.hu | 2013. január 28. 14:53
A tőzsde honlapján tette közzé fizetőképességének helyreállítását célzó programját és egyezségi javaslatát az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt.
Részvény / Deviza / Áru 50 milliós alaptőke-emelés lesz az E-Starnál 
Privátbankár.hu | 2013. január 3. 16:58
A BÉT honlapján tette közzé a cég, hogy az E-Star közgyűlés 50 millió forintos alaptőke-emelésre adott felhatalmazást az igazgatóságnak.
Részvény / Deviza / Áru Majdnem kétmilliárd forint az E-Star vesztesége 
Privátbankár.hu | 2013. január 2. 11:45
A múlt havi sikertelen után ma újabb rendkívüli közgyűlést tart az E-Star, ahol a napirend szerint a közbenső mérleg mellett jóváhagyják a társaság 2011. évi beszámolóit is.
Részvény / Deviza / Áru Az E-Star csődegyezségi tárgyalást hívott össze 
Privátbankár.hu | 2012. december 19. 07:25
Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. csődegyezségi tárgyalást hívott össze.
Részvény / Deviza / Áru Elrendelték az E-Star csődeljárását 
Privátbankár.hu | 2012. december 14. 06:41
A Fővárosi Törvényszék elrendelte az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. csődeljárását, amelynek kezdő időpontja 2012. december 13. - tette közzé a társaság csütörtökön, a BÉT honlapján.
Befektetési alapok Mivel kaszált az OTP legsikeresebb alapja? 
Gáspár András | 2012. december 13. 11:45
Bár még mindig nyögik a nyugdíjpénztári rendszer átalakítását, az OTP Alapkezelő idén is megőrizte piaci részesedését. Az abszolút hozamú alapok iránt nagy az érdeklődés, az OTP Supra idén is talált 2-3 jó sztorit a növekedéshez. Szalma Csaba lassítana a kamatvágás tempóján, várja a magyar devizakötvényt, és nem sok jóra számít E-Star-részvényesként.
Állampapír / Kötvény Így vehetnek részt a kötvényesek az E-Star csődeljárásában 
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 12:03
Miután az E-Star a múlt héten csődöt jelentett, a még meglevő kötvénytulajdonosok aktív szerepet vállalhatnak a csődeljárásban, szavazatukkal hozzájárulhatnak vagy elutasíthatják azt. Szavazatuk azonban a követeléseik arányában, tőkearányosan számolandó. Ennek az eljárásnak a tudnivalóiról készített összefoglalót az Equilor.
Részvény / Deviza / Áru Dupla vagy semmi: ma 30 százalékot is ugorhat vagy eshet az E-Star 
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 07:36
Ma a szokásos 15 helyett akár 30 százalékkal is csökkenhet vagy emelkedhet az E-Star részvények ára a BÉT vezérigazgatójának döntése értelmében.
Részvény / Deviza / Áru Haláltusa a pesti börzén, bukott a legtöbb nagy is  
Privátbankár.hu | 2012. december 10. 17:52
A BÉT részvényindexe csökkent, a nagyok közül csak a múlt héten történelmi mélypontját is megjáró MTelekom állt ellen. A legnagyobb azonban az E-Star bukta.
Részvény / Deviza / Áru Csődeljárást kért maga ellen az E-Star 
Privátbankár.hu | 2012. december 8. 13:34
A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelezte a cég, hogy az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet nyújtott be az illetékes törvényszékre.
Részvény / Deviza / Áru Hullámzó blue chipek, mozdulatlan tőzsde, gyenge nyugat-európai kereskedés 
Privátbankár.hu | 2012. december 7. 17:57
Míg enyhe lejtmenet volt Nyugat-Európában, nálunk a Richter és az E-Star volt a nap hőse, az átlagos felét kitevő forgalom mellett alig-alig mozdult a budapesti tőzsde.
Részvény / Deviza / Áru E-Star: 50 milliós alaptőke-emelés 
Privátbankár.hu | 2012. december 3. 11:36
A kötvény visszavásárlások folytatása kapcsán, az elkövetkezendő 5 évben 50 millió forintos alaptőke-emelést akar végrehajtani az E-Star.
Részvény / Deviza / Áru Karácsony előtt ülhetnek össze az E-Star részvényesei 
Privátbankár.hu | 2012. november 22. 11:28
Az E-Star Alternatív Nyrt. újonnan megválasztott felügyelő- és audit bizottsága tudomásul vette a 2 milliárdos veszteséget és a könyvvizsgáló elutasító véleményét, december 21-én lesz a közgyűlés.
Állampapír / Kötvény Te, sötétben bujkáló E-Star-kötvényes, te vagy a hibás 
Privátbankár.hu | 2012. november 20. 11:27
Az E-Star szerint kötvényesei nem tájékozódnak eléggé, ezért fordulhatott elő, hogy kötvényeinek visszavásárlási aukcióján csak a meghirdetett mennyiségnek kis részét ajánlották fel „a társaság által reálisnak tartott árfolyamon”. A cég valóban többször hangsúlyozta, hogy a kötvényesek csak rosszul járnának, ha kitartanának, ugyanakkor a csődeljárásban minden 50 ezer forint egy szavazatot ér majd.
Részvény / Deviza / Áru Kemény mínuszban zárt a BUX, lejtőn a nyugat-európai börzék 
Privátbankár.hu | 2012. november 16. 17:51
Továbbra is pofozzák a Richtert és a Molt, emiatt komoly mínuszban zárta a hetet a BUX, de nem mutattak jobb képet a nyugat-európai börzék sem és a tengerentúlon is halványan kezdtek a papírok.
Részvény / Deviza / Áru Csúszdán a BUX, lepofozták a Richtert, szlalomozott Nyugat-Európa 
Privátbankár.hu | 2012. november 15. 17:46
Idehaza majdnem 2 százalékot esett a BUX, a Richter 5 százaléknál többet zuhant, Nyugat-Európában enyhe mínuszba csúsztak a börzék.
Állampapír / Kötvény Az E-Star kötvényesek rosszul járnának a felszámolással 
Privátbankár.hu | 2012. november 9. 08:52
Az E-Star 2012/A kötvények csaknem kétharmadát vásárolta vissza eddig az E-Star. Soós Csaba, az energetikai cég elnök-vezérigazgatója bízik benne, hogy sikerül a többi kötvényre is szerződést kötni - írta a Világgazdaság.
Részvény / Deviza / Áru Halvány gyengülés a tőzsdén 
Privátbankár.hu | 2012. november 6. 17:49
Míg a nyugat-európai börzék enyhe pluszban zártak, addig idehaza némileg gyengült a tőzsde, a vezető részvények is csökkentek.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot bukott ma az E-Star 
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 17:32
A nap vesztese a Budapesti Értéktőzsdén egyértelműen az E-Star, hét százalékot esett a részvényeinek értéke péntekhez képest.
Részvény / Deviza / Áru Így mentenék az E-Start 
Privátbankár.hu | 2012. november 4. 12:43
Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése elfogadta az igazgatóság javaslatát a cég finanszírozási problémáinak megoldására, egyben felhatalmazta az igazgatóságot, hogy csődeljárás iránti kérelmet nyújtson be a bírósághoz, amennyiben ezt a likviditási helyzet szükségessé teszi, illetve a megoldás érdekében javasolt tárgyalások nem vezetnek eredményre, és a cég ellen felszámolási eljárás iránti kérelmet nyújtanak be - közölte a társaság a BÉT honlapján szombaton.
Állampapír / Kötvény Magyar vállalatok kötvényei: kell-e félni az E-Star-hatástól? 
Eidenpenz József | 2012. október 31. 15:46
Az utóbbi hónapokban az Alteo és a BTel kötvényeinek árfolyama is beesett kissé a névérték alá a tőzsdén, amiben könnyen lehetséges, hogy a harmadik kötvénykibocsátó, az E-Star problémái is szerepet játszanak. Megkérdeztük, érkeznek-e a kibocsátókhoz izgatott befektetői telefonok, hogyan vélekednek a tőzsdei árfolyamról, szeretnének-e a jövőben is kötvényeket kibocsátani, és általában hogyan élik meg a válságot.
Részvény / Deviza / Áru Árnyalatnyit erősödött a BUX, Nyugat-Európa is pluszban zárt, New Yorkban hétfőn-kedden esőnap  
Privátbankár.hu | 2012. október 30. 17:47
A magyar tőzsdén nem volt különösebb izgalom, hétmilliárdos forgalom mellett halvány emelkedés, míg Nyugat-Európa is csak pici pluszban zárt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG