<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
GDP növekedés
Makro / Külgazdaság Mindenkit ver a magyar gazdaság Európában
Székely Sarolta | 2019. május 15. 11:44
Negyedéves és éves bázison is egyaránt a legjobb első negyedéves teljesítményt tudta felmutatni a magyar gazdaság. Tényleg a közép-kelet-európai régió számít Európa gazdasági motorjának, olyannyira, hogy itt 2-2,5-szer gyorsabb növekedés jellemző az 1,5 százalékos uniós átlagnál éves bázison.
Makro / Külgazdaság Megállíthatatlanul szárnyal a magyar gazdaság
Privátbankár.hu | 2019. május 15. 09:23
Továbbra is 5 százalékot meghaladó mértékben növekszik a magyar gazdaság. Az első negyedév teljesítménye az elmúlt évek legjobb évkezdésének számít.
Személyes pénzügyek Már van, ahol irreális lakásárakra figyelmeztetnek
Privátbankár.hu | 2018. július 5. 20:33
Az IMF szerint az indokoltnál magasabbak a lakásárak egyes német városokban, közöttük is főleg négy nagyobban, ugyanakkor az ország egészében ez nem feltétlenül van így. Mindezt a javuló jövedelmek is hajtják, a gazdasági növekedés ugyanakkor várhatóan lassulni fog, pár év múlva a jelenleginek lehet, hogy csak a fele lesz.
Makro / Külgazdaság Alig közelítettünk az EU-átlaghoz – Magyarország a középszerűség csapdájában?
Privátbankár.hu | 2018. március 8. 06:06
Bár a magyar GDP szépen nőtt az utóbbi pár évben, a többi térségbeli ország sem panaszkodhat. Ha azonban az árfolyamok különbségeit is kiküszöböljük, és egy főre számolunk, az ország csak kevés hasonló fejlettségű társánál teljesített jobban. Inkább valahol a középmezőnyben van.
Makro / Külgazdaság Dönget a magyar gazdaság, de az eurózóna sem marad el sokkal
Fellegi Tamás | 2018. február 14. 15:22
A ma megjelent adat szerint tavaly bő 4 százalékkal nőtt a magyar gazdaság, ugyanakkor az eurózóna is belehúzott, 2,5 százalékos növekedéssel alig van lemaradva tőlünk. Minden szép és jó, 2007 óta a legjobb adatok, csak azt nem értjük, az EKB miért tartja fenn a válság üzemmódot.
Friss
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló