<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Model 3
Vásárló Nem jön még az olcsó Tesla, de felárral azonnal vihető a Model 3
Fellegi Tamás | 2019. január 3. 15:05
Sokkal több autót gyártott a Tesla tavaly, mint a korábbi években, a befektetők, sőt a vásárlók egy része mégis elégedetlen. A 35 ezer dollár áron előjegyezhető, középkategóriás árú autó helyett egyelőre 50 ezer dollár felettit lehet kapni, megelőzve az olcsóbb típusért sorban állókat. Mindazonáltal indul az európai értékesítés.
Vásárló Most válik nyereségessé a Tesla
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 2. 16:30
Olyan szinten sikerült stabilizálni a Model 3 termelését, ami már lehetővé teszi, hogy a következő hetekben a neves autógyártó történetében először nyereségessé váljon, így ne kelljen tovább finanszírozni, jelezte Elon Musk. Eddig sok mindennel késet a vállalkozó, de mindent megoldott, nem mellesleg újraindítható rakétákat bocsát az űrbe.
Vállalat Vallanak a munkások – bajban van a Tesla?
Privátbankár.hu | 2018. június 29. 09:27
Musk heti ötezer Model 3-at akar gyártani, a valóság azonban messze áll ettől.
Vállalat Nem erről volt szó – váratlanul árat duplázott a Tesla
Privátbankár.hu | 2018. május 22. 16:48
Elon Musk szerint nincs mit tenni, az „olcsóbb” Model 3 mostantól 78 ezer dollárba kerül.
Vállalat Gondok a Teslánál: napokra leállnak az autógyártással
Privátbankár.hu | 2018. április 17. 14:38
Lassítja a termelést a robotizálás.
Részvény / Deviza / Áru A Tesla megmentette Amerikát
Fellegi Tamás | 2018. április 4. 10:32
A hétfői kritikus szintről sikerült felemelkedni az S&P 500 indexnek, nem kis részben a Tesla 5 százalékos ugrásának. Ázsia és Európa ma mégis esnek. A pesti tőzsde szépen nyitott, de aztán elsősorban a Mol gyengélkedése miatt mínuszba csúszott a BUX. Jól áll viszont a Konzum és az Appeninn.
Részvény / Deviza / Áru Elon Musk lekörözte a szuperhatalmak űriparát, de mi lesz a Teslával?
Fellegi Tamás | 2018. február 8. 06:07
Egészen egyedit alkotott Elon Musk a Marsra küldött Teslával és a visszatérő rakétákkal: olyat valósított meg, amit sem az amerikai NASA, sem az oroszok nem voltak képesek állami szinten. Ezek után vajon gondot jelenthet-e Musknak az olcsóbb elektromos autók tömeggyártása? Lássuk, hogy áll a Tesla.
Vállalat Valami nem stimmel: meggondolta magát a Tesla-vezér?
BR | 2018. január 4. 12:39
Különös események zajlanak a Tesla háza táján. Bár a vállalatnak sikerül negyedévről negyedévre meghaladnia saját magát a gyártás területén, Elon Musk rendre visszavágja a várakozásait. Most sem történt másképp: az első negyedévben heti 2500 jármű gyártására lesz kapacitás, Musk azonban alig 5000-rel számol a következő negyedévre. Tud valamit, amit mi nem?
Vállalat Őrült vagy zseni? Ezek voltak Elon Musk legnagyobb dobásai
Balkó Rita | 2017. december 31. 10:10
Nem véletlenül illetik Elon Muskot a való élet Tony Starkjaként, a Tesla-vezér ugyanis gyakorlatilag mindent megreformál, amit a fejébe vesz. Az űripar mellett a közösségi közlekedés is profitálhat Musk ötleteiből, de hatalmas sikereket ért el a Tesla is az idén. Bár profitot nem sokat termel, a befektetők mégis imádják, és van is miért: lássuk, mit hozott össze Elon Musk 2017-ben!
Részvény / Deviza / Áru Csodaautóval rukkolt elő a Tesla
Fellegi Tamás | 2017. november 17. 13:01
Mostanában csak arról lehetett hallani a Tesla háza táján, hogy nehezen indul a majdan sok pénzt hozó Model 3 és a hozzá való akkumulátor gyártása, Elon Musknak be is kellett költözni a gyárba. Nos, ilyenkor Musk zseniálisan elő tud húzni mindig valamit a kalapból, ezúttal egy olyan autót sikerült neki, ami némely tekintetben az űrhajóra emlékeztet.
Vállalat Nem rejtegetik tovább: nagy bejelentés jön a Teslától
Privátbankár.hu | 2017. november 16. 16:52
Lejárt a kitolt határidő, bemutatják a cég új modelljét.
Vállalat Alig bírják az iramot – nagy a baj a Teslánál
Privátbankár.hu | 2017. október 9. 12:48
Feltorlódtak a Model 3 rendelések, csúszik az új bejelentés.
Vállalat Indul az elektromos autók tömegtermelése
Privátbankár.hu | 2017. október 7. 14:09
Régóta tervezi a Tesla, hogy tömeggyártó lesz az elektromos autók piacán, a vevők is sorba állnak, már csak a gyártás nehézségeit kell leküzdeni.
Részvény / Deviza / Áru Van valami közös Magyarország múltjában és a Tesláéban
BR | 2017. augusztus 8. 17:11
Az amerikai cégpiac talán egyik legnagyobb, de legalábbis legnépszerűbb pénznyelője új módszerrel próbál tőkét bevonni a projektjeibe. Korábban a magyar kötvényeket is bóvli kategóriában jegyezték, amiből csak nehezen sikerült kimásznunk, Elon Musk azonban teljesen tudatosan döntött úgy, hogy ilyen kötvényeket bocsásson ki a Teslával. A cél 1,5 milliárd dollárnyi tőke bevonása – kérdés csupán az, hogy mennyi kockázatot hajlandóak még benyelni a Tesla-rajongó befektetők.
Vállalat Mérföldkőhöz ért a Tesla – készítsük a pénztárcát?
Privátbankár.hu | 2017. július 29. 08:29
Megkezdték az „olcsó” modellek értékesítését.
Vásárló Itt az új, olcsóbb Tesla
Privátbankár.hu | 2017. július 3. 17:59
Pénteken gördülhet ki a gyárból a Tesla új, az eddigieknél lényegesen olcsóbb elektromos autója, a Model 3 - jelentette be Elon Musk, vállalat vezetője Twitter oldalán.
Vásárló A Tesla már jövőre eláraszthatja elektromos autókkal a piacot
Fellegi Tamás | 2017. március 29. 14:35
Elon Musk, a Tesla szinte határtalan vállalkozó kedvvel és optimizmussal megáldott vezére egy éve jelentette be, hogy megkezdi a korábbiaknál olcsóbb, alsóbb luxuskategóriába tartozó járműve, a Model 3 értékesítését. Rengetegen jelentkeztek, sorban állás van a 35 ezer dolláros autóért, melynek gyártása most fog indulni. Musk rengeteget akar belőle legyártani és eladni.
Részvény / Deviza / Áru Egyre közelebb vagyunk az olcsó Teslához
Privátbankár.hu | 2017. február 23. 15:45
A Tesla híres arról, hogy semmilyen ígért határidőt sem képes betartani, most azonban azt mondják, a Model 3 sorozatgyártása időben elindul.
Részvény / Deviza / Áru Megmenekült a Tesla – jöhetnek az olcsó autók
Fellegi Tamás | 2016. október 27. 14:00
Végre profitot termelt a Tesla, ezzel megmenekül attól a veszélytől, hogy nem tud elég tőkét gyűjteni, mire termőre fordul a tömeges gyártás. Így a Model 3 gyártásának finanszírozása megoldott, márpedig abból fognak sokat eladni. Addig is a bivalyerős és méregdrága Model S termeli a pénzt.
Vállalat Fölöslegessé vált az ember? A Tesla vezér szerint igen
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 5. 13:12
Kizárólag robotok gyártanák majd a Model 3-at, mert az emberi munkaerő csak „útban van”.
Részvény / Deviza / Áru Előre menekül a Tesla szorongatott helyzetéből
Fellegi Tamás | 2016. július 27. 19:10
A cég vezetője új stratégiáról beszél, de azt ígéri, ez könnyen finanszírozható lesz, noha egyelőre a Tesla még mindig nem termel nyereséget, folyamatosan tőkét kell bevonni. Ha persze megjelenik a Model 3, és fizet a most sorban álló több százezer vevő, akkor nem lesz gond, de az autóknak még nyoma sincs, fel kell építeni a gyárat.
Részvény / Deviza / Áru Rögös út áll a Tesla előtt, biztonsági öveket bekapcsolni!
Fellegi Tamás | 2016. május 19. 16:00
Friss elemzésében azt állítja a Goldman Sachs, hogy a Tesla 2018-as tervei túl ambiciózusak, nem fognak teljesülni. Az elemzés apropója, hogy a Tesla újabb részvényeket bocsát ki, hogy tevékenységét finanszírozza, miután egyelőre nem sikerült még nyereséget termelnie. A Goldman ennek ellenére vételre biztat.
Részvény / Deviza / Áru 100 éves rekordot készül megdönteni a Tesla
Fellegi Tamás | 2016. május 5. 12:50
A Tesla első embere, Elon Musk előszeretettel hasonlítja össze az elektromos autók, ezen belül persze saját típusainak felfutását a 100 évvel ez előtti helyzethez. Akkor a Ford futtatta fel az első belsőégésű motorral ellátott autó, a Model T tömeggyártását. A világ persze sokat változott, ma nem elég megismételni a mutatványt.
Részvény / Deviza / Áru Megrohanták a vevők a Teslát: mikor jön szembe az utcán az új modell?
Fellegi Tamás | 2016. április 21. 18:30
Ügyesen megszervezte a Tesla az első, viszonylag elérhetőbb árú modelljének virtuális keresletét: a még nem is kapható autóra 400 ezer foglalás érkezett. A hírverés megvan, most már csak szállítani kell, és persze ki kell, hogy derüljön, van 400 ezer vagy még több igazi vevő.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló