<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Model 3
Vásárló Nem jön még az olcsó Tesla, de felárral azonnal vihető a Model 3
Fellegi Tamás | 2019. január 3. 15:05
Sokkal több autót gyártott a Tesla tavaly, mint a korábbi években, a befektetők, sőt a vásárlók egy része mégis elégedetlen. A 35 ezer dollár áron előjegyezhető, középkategóriás árú autó helyett egyelőre 50 ezer dollár felettit lehet kapni, megelőzve az olcsóbb típusért sorban állókat. Mindazonáltal indul az európai értékesítés.
Vásárló Most válik nyereségessé a Tesla
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 2. 16:30
Olyan szinten sikerült stabilizálni a Model 3 termelését, ami már lehetővé teszi, hogy a következő hetekben a neves autógyártó történetében először nyereségessé váljon, így ne kelljen tovább finanszírozni, jelezte Elon Musk. Eddig sok mindennel késet a vállalkozó, de mindent megoldott, nem mellesleg újraindítható rakétákat bocsát az űrbe.
Vállalat Vallanak a munkások – bajban van a Tesla?
Privátbankár.hu | 2018. június 29. 09:27
Musk heti ötezer Model 3-at akar gyártani, a valóság azonban messze áll ettől.
Vállalat Nem erről volt szó – váratlanul árat duplázott a Tesla
Privátbankár.hu | 2018. május 22. 16:48
Elon Musk szerint nincs mit tenni, az „olcsóbb” Model 3 mostantól 78 ezer dollárba kerül.
Vállalat Gondok a Teslánál: napokra leállnak az autógyártással
Privátbankár.hu | 2018. április 17. 14:38
Lassítja a termelést a robotizálás.
Részvény / Deviza / Áru A Tesla megmentette Amerikát
Fellegi Tamás | 2018. április 4. 10:32
A hétfői kritikus szintről sikerült felemelkedni az S&P 500 indexnek, nem kis részben a Tesla 5 százalékos ugrásának. Ázsia és Európa ma mégis esnek. A pesti tőzsde szépen nyitott, de aztán elsősorban a Mol gyengélkedése miatt mínuszba csúszott a BUX. Jól áll viszont a Konzum és az Appeninn.
Részvény / Deviza / Áru Elon Musk lekörözte a szuperhatalmak űriparát, de mi lesz a Teslával?
Fellegi Tamás | 2018. február 8. 06:07
Egészen egyedit alkotott Elon Musk a Marsra küldött Teslával és a visszatérő rakétákkal: olyat valósított meg, amit sem az amerikai NASA, sem az oroszok nem voltak képesek állami szinten. Ezek után vajon gondot jelenthet-e Musknak az olcsóbb elektromos autók tömeggyártása? Lássuk, hogy áll a Tesla.
Vállalat Valami nem stimmel: meggondolta magát a Tesla-vezér?
BR | 2018. január 4. 12:39
Különös események zajlanak a Tesla háza táján. Bár a vállalatnak sikerül negyedévről negyedévre meghaladnia saját magát a gyártás területén, Elon Musk rendre visszavágja a várakozásait. Most sem történt másképp: az első negyedévben heti 2500 jármű gyártására lesz kapacitás, Musk azonban alig 5000-rel számol a következő negyedévre. Tud valamit, amit mi nem?
Vállalat Őrült vagy zseni? Ezek voltak Elon Musk legnagyobb dobásai
Balkó Rita | 2017. december 31. 10:10
Nem véletlenül illetik Elon Muskot a való élet Tony Starkjaként, a Tesla-vezér ugyanis gyakorlatilag mindent megreformál, amit a fejébe vesz. Az űripar mellett a közösségi közlekedés is profitálhat Musk ötleteiből, de hatalmas sikereket ért el a Tesla is az idén. Bár profitot nem sokat termel, a befektetők mégis imádják, és van is miért: lássuk, mit hozott össze Elon Musk 2017-ben!
Részvény / Deviza / Áru Csodaautóval rukkolt elő a Tesla
Fellegi Tamás | 2017. november 17. 13:01
Mostanában csak arról lehetett hallani a Tesla háza táján, hogy nehezen indul a majdan sok pénzt hozó Model 3 és a hozzá való akkumulátor gyártása, Elon Musknak be is kellett költözni a gyárba. Nos, ilyenkor Musk zseniálisan elő tud húzni mindig valamit a kalapból, ezúttal egy olyan autót sikerült neki, ami némely tekintetben az űrhajóra emlékeztet.
Vállalat Nem rejtegetik tovább: nagy bejelentés jön a Teslától
Privátbankár.hu | 2017. november 16. 16:52
Lejárt a kitolt határidő, bemutatják a cég új modelljét.
Vállalat Alig bírják az iramot – nagy a baj a Teslánál
Privátbankár.hu | 2017. október 9. 12:48
Feltorlódtak a Model 3 rendelések, csúszik az új bejelentés.
Vállalat Indul az elektromos autók tömegtermelése
Privátbankár.hu | 2017. október 7. 14:09
Régóta tervezi a Tesla, hogy tömeggyártó lesz az elektromos autók piacán, a vevők is sorba állnak, már csak a gyártás nehézségeit kell leküzdeni.
Részvény / Deviza / Áru Van valami közös Magyarország múltjában és a Tesláéban
BR | 2017. augusztus 8. 17:11
Az amerikai cégpiac talán egyik legnagyobb, de legalábbis legnépszerűbb pénznyelője új módszerrel próbál tőkét bevonni a projektjeibe. Korábban a magyar kötvényeket is bóvli kategóriában jegyezték, amiből csak nehezen sikerült kimásznunk, Elon Musk azonban teljesen tudatosan döntött úgy, hogy ilyen kötvényeket bocsásson ki a Teslával. A cél 1,5 milliárd dollárnyi tőke bevonása – kérdés csupán az, hogy mennyi kockázatot hajlandóak még benyelni a Tesla-rajongó befektetők.
Vállalat Mérföldkőhöz ért a Tesla – készítsük a pénztárcát?
Privátbankár.hu | 2017. július 29. 08:29
Megkezdték az „olcsó” modellek értékesítését.
Vásárló Itt az új, olcsóbb Tesla
Privátbankár.hu | 2017. július 3. 17:59
Pénteken gördülhet ki a gyárból a Tesla új, az eddigieknél lényegesen olcsóbb elektromos autója, a Model 3 - jelentette be Elon Musk, vállalat vezetője Twitter oldalán.
Vásárló A Tesla már jövőre eláraszthatja elektromos autókkal a piacot
Fellegi Tamás | 2017. március 29. 14:35
Elon Musk, a Tesla szinte határtalan vállalkozó kedvvel és optimizmussal megáldott vezére egy éve jelentette be, hogy megkezdi a korábbiaknál olcsóbb, alsóbb luxuskategóriába tartozó járműve, a Model 3 értékesítését. Rengetegen jelentkeztek, sorban állás van a 35 ezer dolláros autóért, melynek gyártása most fog indulni. Musk rengeteget akar belőle legyártani és eladni.
Részvény / Deviza / Áru Egyre közelebb vagyunk az olcsó Teslához
Privátbankár.hu | 2017. február 23. 15:45
A Tesla híres arról, hogy semmilyen ígért határidőt sem képes betartani, most azonban azt mondják, a Model 3 sorozatgyártása időben elindul.
Részvény / Deviza / Áru Megmenekült a Tesla – jöhetnek az olcsó autók
Fellegi Tamás | 2016. október 27. 14:00
Végre profitot termelt a Tesla, ezzel megmenekül attól a veszélytől, hogy nem tud elég tőkét gyűjteni, mire termőre fordul a tömeges gyártás. Így a Model 3 gyártásának finanszírozása megoldott, márpedig abból fognak sokat eladni. Addig is a bivalyerős és méregdrága Model S termeli a pénzt.
Vállalat Fölöslegessé vált az ember? A Tesla vezér szerint igen
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 5. 13:12
Kizárólag robotok gyártanák majd a Model 3-at, mert az emberi munkaerő csak „útban van”.
Részvény / Deviza / Áru Előre menekül a Tesla szorongatott helyzetéből
Fellegi Tamás | 2016. július 27. 19:10
A cég vezetője új stratégiáról beszél, de azt ígéri, ez könnyen finanszírozható lesz, noha egyelőre a Tesla még mindig nem termel nyereséget, folyamatosan tőkét kell bevonni. Ha persze megjelenik a Model 3, és fizet a most sorban álló több százezer vevő, akkor nem lesz gond, de az autóknak még nyoma sincs, fel kell építeni a gyárat.
Részvény / Deviza / Áru Rögös út áll a Tesla előtt, biztonsági öveket bekapcsolni!
Fellegi Tamás | 2016. május 19. 16:00
Friss elemzésében azt állítja a Goldman Sachs, hogy a Tesla 2018-as tervei túl ambiciózusak, nem fognak teljesülni. Az elemzés apropója, hogy a Tesla újabb részvényeket bocsát ki, hogy tevékenységét finanszírozza, miután egyelőre nem sikerült még nyereséget termelnie. A Goldman ennek ellenére vételre biztat.
Részvény / Deviza / Áru 100 éves rekordot készül megdönteni a Tesla
Fellegi Tamás | 2016. május 5. 12:50
A Tesla első embere, Elon Musk előszeretettel hasonlítja össze az elektromos autók, ezen belül persze saját típusainak felfutását a 100 évvel ez előtti helyzethez. Akkor a Ford futtatta fel az első belsőégésű motorral ellátott autó, a Model T tömeggyártását. A világ persze sokat változott, ma nem elég megismételni a mutatványt.
Részvény / Deviza / Áru Megrohanták a vevők a Teslát: mikor jön szembe az utcán az új modell?
Fellegi Tamás | 2016. április 21. 18:30
Ügyesen megszervezte a Tesla az első, viszonylag elérhetőbb árú modelljének virtuális keresletét: a még nem is kapható autóra 400 ezer foglalás érkezett. A hírverés megvan, most már csak szállítani kell, és persze ki kell, hogy derüljön, van 400 ezer vagy még több igazi vevő.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG