Hirdetés
Hirdetés

Baklövés a NATO kiképzésen – berágott a török elnök

2017. november 18., 16:16

A NATO bocsánatot kért a török elnöktől, amiért neve az ellenségek listáján szerepelt egy kiképzésen, de Erdogan nem éri be ennyivel.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

A török elnök szerint ilyen viselkedést nem lehet csak simán egy bocsánatkéréssel elintézni. Ilyen hibák véletlenül ritkán fordulnak elő az elnök szerint, lehet, hogy valaki direkt kellemetlenkedett.

Erdogan még pénteken jelezte, hogy kivonja országa 40 katonáját a kiképzésről, miután egy, a hadműveleten kihelyezett plakátra, amely az ellenség listáját tartalmazta, az ő neve is felkerült. A NATO és Norvégia egyaránt bocsánatot kért.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?