Hirdetés
Hirdetés

Fogy a britek ideje – mikor indul May Brüsszelbe?

2017. november 24., 11:47

Ketyeg az óra a brit kilépés felett, tovább kéne lépni a tárgyalásokon.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

Theresa May brit miniszterelnök december 4-én Brüsszelbe látogat, ahol megvizsgálják, hogy elegendő előrelépést tudtak-e elérni az Egyesült Királyság európai uniós kiválásának feltételeiről szóló tárgyalásokon - erősítette meg Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Juncker  bízik benne, hogy még decemberben sikerül előrehaladást elérni a brit kilépés főbb kérdéseiben, hogy tovább lehessen lépni az egyeztetések második szakaszára.

Hirdetés

Theresa May a bizottság elnökével és Michel Barnier-vel, a testület Brexit-ügyi főtárgyalójával fog egyeztetni a belga fővárosban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?