Hirdetés
Hirdetés

Szoktál az interneten vásárolni? Erre mindenképp ügyelj

2017. október 12., 11:27

A biztonságos rendelésekhez ismerni kell a szabályokat – ebben segít a NAV.

Talán még ma odaér
Talán még ma odaér

Pörög a csomagküldés, az Európai Unió mellett a tagállamokon kívülről is rengeteg csomagot rendelnek a magyarok. Ezek azonban hatalmas kavarodást tudnak okozni a posta rendszerében, elég csak a karácsonyi összeomlásra gondolni. Ahhoz, hogy a megrendelt áruk gyorsan és biztosan célba érjenek, ahhoz elengedhetetlen a pontos adminisztráció, emellett nem árt tudni, hogy milyen vámszabályok vonatkoznak a termékre vagy csomagra, amit rendelünk – ez ugyanis rengeteg időt spórol, ezt közölte a NAV a Privátbankár.hu-val.

Ha ugyanis a küldeményhez kapcsolódó adatok pontatlanok, hiányosak, a szükségesnél tovább tart a kézbesítés. Ezért a NAV, internetes oldalán új felületet hozott létre, amely a megrendelés legfontosabb tudnivalóiról szól, ezt az alábbi linken érheted el. Az itt olvasható információk segítenek abban, hogy a megrendelő a lehető leggyorsabban megkapja a szállítmányt, és még annak megrendelése előtt ki tudja számolni, milyen költségekkel jár az EU-n kívüli országokból érkező árucikkek internetes vásárlása.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nyakon csapta a piacokat a legnagyobb jegybank

Nyakon csapta a piacokat a legnagyobb jegybank

Amerika a jegybanki közlemény után először ugrott egyet, de aztán megérkeztek az eladók, mínuszba fordítva az indexeket. Európa is esésbe váltott, velünk együtt, leginkább a Mol és az OTP gyengélkedik. Majdnem 3 százalék már a 10 éves amerikai kötvényhozam, erősödött is a dollár, gyengült az olaj.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?