<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
áruhitel
Személyes pénzügyek Kétszer meggondolják a magyarok, hogy áruhitelt vegyenek fel
Privátbankár.hu | 2022. január 27. 18:22
A vásárlók többsége inkább spórolna a nagyobb értékű műszaki cikk vásárlására.
Személyes pénzügyek Áruhitel vagy személyi kölcsön? Előnyök és hátrányok a döntéshez
Privátbankár.hu | 2019. július 7. 14:12
“0% THM-mel elvihető” műszaki cikkek? Vajon megéri áruhitellel vásárolni vagy inkább a személyi kölcsönök jöhetnek jól? A Bank360 segít eligazodni a következő költséges bevásárlás előtt.
Személyes pénzügyek Személyi kölcsön vagy áruhitel? Ne siesd el a döntést, tízezrek múlhatnak rajta
Privátbankár.hu | 2018. december 4. 14:15
Sokan azonnal elcsábulnak, ha meglátják az áruházban a “0% THM-mel elvihető” feliratot egy-egy műszaki cikk mellett. De vajon tényleg megéri az áruhitelt választani, ha külső forrásból szeretnénk vásárolni? Ennek jártunk utána a Bank360 segítségével.
Személyes pénzügyek Hitelből karácsonyoznak a magyarok – te hogyan vettél új tévét?
Privátbankár.hu | 2017. december 23. 08:32
A fogyasztási hitelek piaca jelentősen nőtt az idén, a karácsony újabb lendületet adott az áruhitelek, a személyi kölcsönök és a folyószámlahitelek iránti keresletnek, egyben a hitelkártya-használat is bővült. Banki körkép.
Személyes pénzügyek Hitelből akarsz vásárolni? Nagy újítás jön a boltokban
Valkai Nikoletta | 2017. március 31. 12:42
A magyar vásárlók pénzügyi tudatosságának fejlesztésére fogott össze a Magyar Nemzeti Bank és öt áruházlánc. A jegybank együttműködése a kereskedelmi láncokkal nemcsak a pénzügyi kultúra fejlesztésére, de a felelős hitelfelvételre is irányul. A 800 hazai üzletben elérhető tájékoztató anyagokkal mintegy 4-5 millió vásárlót próbálnak megszólítani. A 4 részes kampány az év végéig tart.
Személyes pénzügyek Részletre vásárolnál? Új időszámítás kezdődött a Media Marktban
Privátbankár.hu | 2017. január 23. 12:02
Mostantól már a Budapest Bank adja hiteleket a Media Marktban.
Pénzügyi szektor Karácsony hitelből - biztos "gazdag lesz a Jézuska"
Privátbankár.hu | 2014. december 17. 18:00
Az emberek ötöde hitelből vásárolja meg a karácsonyi ajándékokat - különösen igaz ez a nagy értékű műszaki cikkek esetében. Aki hitelből költ bőven az átlagos 67 ezer forint feletti összeget fordít ajándékozásra.
Pénzügyi szektor Érdemes egy felesleges ajándékért évekig törleszteni?
Privátbankár.hu | 2014. november 27. 10:52
A karácsonyi bevásárlás előtt a jegybank átvizsgálja a hitelkártya- és személyi hitel hirdetéseket - egyben kampányban figyelmezteti a polgárokat a felelős költésre.
Vásárló Mit csinálunk, ha beüt a kánikula? Rohanunk hűtőt venni
Privátbankár.hu | 2014. július 17. 09:15
A nyári hónapokban, különösen júniusban és júliusban közel háromszor annyian vásárolnak hitelből hűtőszekrényt, mint az év más hónapjaiban.
Vásárló Te is áruhiteles tévén nézed a meccset? És az iskolakezdésre gondoltál már?
Nagy László Nándor | 2014. július 9. 17:08
Az első statisztikák szerint tarolt a foci vb az áruhitelezésben, a személyi kölcsönt nyújt bankok ugyanakkor nyugodtak: az ő igazi piacukat az iskolakezdés hozza majd meg.
Pénzügyi szektor Kemény büntetés a hitelezőknek: ki kapja a legnagyobb pofont?
Privátbankár.hu | 2014. május 23. 11:10
Keményen megbüntette az MNB a felfutóban lévő fogyasztási hitelező cégeket - a legkomolyabb bírságot a Cofidisnek kell fizetnie. Az jól látszik, hogy a 2014-es május nem ezen cégek legszebb hónapja lesz.
Vásárló Karácsonyi bevásárlás a fotelből? 5 tipp az online áruhitelekhez
Privátbankár.hu | 2013. december 17. 20:20
Nem kérünk az ünnepi tolongásból: a plázák mellett a webáruházakat rohamozzuk a karácsonyi ajándékokért. Közeledik az év végi hajrá, sokan rendelnek okostelefont, tabletet vagy lapostévét is interneten, és egyre többször online részletre vásárolják ezeket - derül ki a Cetelem adataiból.
Állampapír / Kötvény Sok éve nem látott kötvénykibocsátást rendeztek Magyarországon
Eidenpenz József | 2013. november 29. 17:48
A BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe az OTP Bank szervezésében húszmilliárd forintnyi kötvényt bocsátott ki főleg intézményi befektetőknek. A befolyt tőkét áruhitelezésre fordítják. A különösen jó minősítésű kötvények likviditására nagy figyelmet fordítanak majd. Interjú Barlai Róberttel, az OTP ügyvezető igazgatójával.
Pénzügyi szektor Mi a kapcsolat a folyószámla és bankkártya között? Sokan nem tudják
Privátbankár.hu | 2013. május 27. 11:42
A fiatalok túlnyomó többsége igénybe veszi a banki szolgáltatásokat, elsősorban a folyószámlát és a bankkártyát, de sokan nincsenek tisztában ezek kapcsolatával. A hitelfelvételt azonban több mint 40 százalékuk elutasítja, derül ki a K&H pályakezdők jóléti index 2013. első negyedévi kutatásából.
Vásárló Leárazás, kedvezményes hitel: egyre tudatossabban vásárolunk
Privátbankár.hu | 2013. március 24. 10:03
A műszaki beszerzéseinkkel megvárjuk a szezonális árzuhanásokat és kihasználjuk a kedvezményes áruhitel lehetőségeket - derült ki a Cetelem Bank felméréséből.
Pénzügyi szektor Megégettük magunkat: a magyarok 61 százaléka most is törleszt
Privátbankár.hu | 2013. január 22. 11:41
Ötből négyen vettek már fel valamilyen hitelt a hazai lakosság körében, a többség pedig jelenleg is törleszt valamilyen banki kölcsönt. A hitelekkel kapcsolatban változatlanul inkább negatív hozzáállás tapasztalható; a gazdasági kilátások bizonytalanok, a lakosság pénzügyi tájékozottsága továbbra is pocsék.
Pénzügyi szektor Drágák a bankok? Így lehet megszabadulni tőlük
Eidenpenz József | 2013. január 16. 06:15
Érdekes üzletág terjed a fejlett nyugati országokban: magánszemélyek, kisvállalkozások egymásnak adhatnak hitelt internetes rendszereken keresztül, jó hozammal, a hagyományos bankok kiiktatása mellett. Csodák azokban nincsenek, ettől még nem lesz mindegyik vállalkozás sikeres és a veszteség lehetősége végig ott van a levegőben.
Vásárló Három éve kétszer ennyi áruhitelt vettünk fel karácsony előtt
Privátbankár.hu | 2012. december 14. 07:50
Az ügyfelek óvatossága miatt az év utolsó két hónapjában sem fut fel az áruhitelezés, mint ahogy a személyi kölcsönök havi új kihelyezése is 6-8 milliárd forinton ragad - írja a Világgazdaság pénteken.
Pénzügyi szektor Minden második magyar tartozik a bankoknak
Privátbankár.hu | 2012. január 6. 06:00
A magyarok közel háromnegyede vett már fel valaha hitelt, és minden második magyar jelenleg is tartozik valamelyik pénzintézetnek. A lakosság körében a legelterjedtebb hiteltípus a lakáshitel; a személyi kölcsönt a többség a számlák kifizetésére, élelmiszer vásárlásra, vagy egy másik hitel kiváltására vesz fel.
Vásárló Ajándékok a fa alatt: inkább megtakarításből fedezzük, mint hitelből
Privátbankár.hu | 2011. december 19. 07:20
 
Pénzügyi szektor Banki kalkulátorok
Privátbankár.hu | 2011. december 16. 13:33
Alább talál linkeket a banki termékekkel kapcsolatos kalkulátorokhoz és információkhoz: betét, folyószámla, bankkártya, e-bank, lakáshitel, jelzáloghitel, személyi kölcsön és áruhitel. Továbbá a legjobb betéti kamatok és hitelek listáját.
Pénzügyi szektor Emelkedő alapkamat mellett is csökkentek az áruhitel-kamatok
Bankometer | 2011. december 16. 10:49
A bankok a veszteségek és a kockázat növekedésének ellenére nem változtattak az áruhitelek kamatain, sőt egy év alatt még csökkentettek is. A pénzintézetek a jelek szerint már most a januártól életbe lépő kamatplafonhoz igazítják a kondícióikat.
Pénzügyi szektor Januárban nagyot változik a hitelezés világa
Privátbankár.hu | 2011. november 8. 08:58
A felszámítható kamatok és thm lehetséges maximumának korlátozásáról döntött az Országgyűlés, így azok mértéke a jövő évtől nem lehet 24 százalékponttal több a jegybanki alapkamatnál. Kivételt jelentenek a magasabb kockázatú és költségű áruhitelek, illetve a hitelkártyához kapcsolódó kölcsönök. Aki rendesen törleszti a jelzáloghitelét, elfelejtheti a százalékos kezelési költséget; vége a 20 éves jelzáloghitelek első 6 hónapjára adott csalogató akciós kamatoknak is.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG