Hirdetés
Hirdetés

Erőre kapott az OTP, remekel a forint

2017. december 27., 17:39

A nap eleji bizonytalankodás után nagyot emelkedett az OTP, erősödött a Mol is, esett viszont a Richter. Év végi szépítés a forintnál.

Szép napja van a forintnak: amint a grafikonon is látszik, több hullámban erősödött, a reggeli 321-vel szemben már csak 310-et kell adni belőle az euróért.

Az európai tőzsdék reggeli lendülete alábbhagyott, a BUX viszont 0,4 százalék pluszban zárt, köszönhetően az OTP napközbeni emelkedésének. A bankpapír 1,2 százalékot emelkedett 10 675 forintig, a BUX-on csak azért nem tudott többet emelni, mert közben a Richter 1,4 százalékot esett 6713 forintig. A Mol 1,1 százalékot emelkedett, 3010 forintig.

Hirdetés

Magához tért a nap elején még gyengélkedő CIG Pannónia, nem is akárhogy: közel 10 százalékot ralizott 498 forintig.

Rendkívüli volatilitás mutatkozik a bitcoin piacán: a karácsony előtt 20 ezer dollárig felszaladó majd 11 ezer dollárig zuhanó eszköz ma 16 500 dollárig emelkedett, majd visszaesett 14 800-ig.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Beizzítják az űrversenyt – Kína kolóniát építene a Holdra?

Beizzítják az űrversenyt – Kína kolóniát építene a Holdra?

Kennedy és az első Holdra szállás óta nem volt különösebben éles az űr, pontosabban a Hold meghódítására irányuló verseny. Ezt most Kína piszkálhatja fel, ugyanis olyasmire készül, amit eddig senkinek sem sikerült: űrszondát akar juttatni a Hold sötét oldalára. Kérdés, hogy milyen céllal – és vajon mit visznek magukkal a rejtélyes holdjárón.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?