Hirdetés
Hirdetés

Reagált a UPC a gigabírságra

2018. január 10., 14:39

Természetesen nem hagyják szó nélkül, fellebbeznek az NMMH ügyében.

Ahogy arról korábban már írtunk, visszaeső szabályszegés miatt 121 millió forintos bírságot szabott ki a Médiahatóság, miután a UPC jogsértő módon idő előtt és bejelentés nélkül indította el a szolgáltatását Cegléden is. A UPC most válaszolt a büntetésre: mivel a határozat még nem jogerős, így a december 28-i közléstől számított 15 napon belül lehetőségük van fellebbezésre, amit meg is fognak tenni.

A szolgáltató közleményében elmondta: a hálózatfejlesztési és üzemeltetési tevékenységre vonatkozó hatósági szabályozások betartása mellett a céljuk továbbra is az, hogy országszerte minél több háztartásba, minél gyorsabban tudják eljuttatni a korszerű, nagy sebességű és kiváló minőségű szélessávú hálózatukat.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem látott árvíz jöhet Magyarországon – hogyan védjük meg értékeinket?

Sosem látott árvíz jöhet Magyarországon – hogyan védjük meg értékeinket?

Szakértők szerint idén akár az elmúlt évek legnagyobb árvizére számíthatunk, a rekordmennyiségben felhalmozódott hó és az enyhe időjárás miatt felgyorsult olvadás következtében. Bár a szakértők óvatos feltételezésekbe bocsátkoznak csak, a biztosítók figyelmeztetik a lakosságot: érdemes még most átnézni és frissíteni a biztosítást, hogy badott esetben garantáltan fizessen a biztosító.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38122.87-1.4%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?