Hirdetés
Hirdetés

Részletezte a Konzum, mit is jelentett be tegnap

2018. március 08., 12:41

A Konzum elnök-vezérigazgatója a Trend FM-nek nyilatkozott a cég további terveiről, és a decemberben elhatározott tőkeemelés részleteiről.

A Konzum decemberben tőkeemelést jelentett be, ennek most további részleteiről tájékoztatta a befektetőket. Jászai Gellért hangsúlyozta, hogy a tőkeemelés a decemberi 3141 forintos árfolyamon hajtja végre a tőkeemelést, és ezzel azt is jelezni óhajtják, hogy többre értékelik a céget, mint a tegnap megingott bizalmú kisbefektetők, akik 2200 forint környékén is adtak a papírból.

A bizalom helyreállítása sikerült, a papírok 2900 forint környékén forognak ma. A papír egyúttal átkerült a tőzsde Prémium kategóriájába, ami az intézményi befektetők megjelenését is elősegítheti. A hasonló tulajdonosi körű, a Konzumhoz sok szállal kötődő Opus és Appeninn már eddig is a magasabb kategóriában szerepeltek.

Hirdetés

A teljes interjú a Trend FM honlapján olvasható.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Donald Tusk leoltotta a brit miniszterelnököt

Donald Tusk leoltotta a brit miniszterelnököt

Theresa May brit miniszterelnök Salzburgban ismét az EU-vezetők elé tárta pár hónapja kidolgozott megállapodási tervét, de arra az Európai Tanács vezetője nemet mondott. Európa nem engedhet elveiből, úgy tűnik, megismétlődik a játék, hogy ki rántja félre a kormányt, mint 2015-ben a görögökkel.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

  • Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

    2018. szeptember 20., 12:30
    Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

    A Generali Alapkezelő sajtóebéd keretében számolt be stratégiájáról, idei évéről, jövőbeni terveiről. A cég nyit a vagyonkezelés felé, a tőkepiacokon pedig úgy látja, hogy az amerikai rali kitart még, az európai tőzsdék és a feltörekvő piacok pedig egyenesen beszállási pontot kínálnak.

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?