Hirdetés
Hirdetés

Részletezte a Konzum, mit is jelentett be tegnap

2018. március 08., 12:41

A Konzum elnök-vezérigazgatója a Trend FM-nek nyilatkozott a cég további terveiről, és a decemberben elhatározott tőkeemelés részleteiről.

A Konzum decemberben tőkeemelést jelentett be, ennek most további részleteiről tájékoztatta a befektetőket. Jászai Gellért hangsúlyozta, hogy a tőkeemelés a decemberi 3141 forintos árfolyamon hajtja végre a tőkeemelést, és ezzel azt is jelezni óhajtják, hogy többre értékelik a céget, mint a tegnap megingott bizalmú kisbefektetők, akik 2200 forint környékén is adtak a papírból.

A bizalom helyreállítása sikerült, a papírok 2900 forint környékén forognak ma. A papír egyúttal átkerült a tőzsde Prémium kategóriájába, ami az intézményi befektetők megjelenését is elősegítheti. A hasonló tulajdonosi körű, a Konzumhoz sok szállal kötődő Opus és Appeninn már eddig is a magasabb kategóriában szerepeltek.

Hirdetés

A teljes interjú a Trend FM honlapján olvasható.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Békülne a nyugattal Putyin, és nem akar 100 éves koráig kormányozni

Békülne a nyugattal Putyin, és nem akar 100 éves koráig kormányozni

Az orosz elnök nyilatkozott a választási győzelme után, és elmondta, hogy nem akar szovjet módra fegyverkezési versenyt, sem rossz kapcsolatokat a nyugati országokkal. Firtatták, hogy meddig maradna hatalmon, és válaszából úgy tűnt, ebben sem követné a szovjet mintát.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?