Hirdetés
Hirdetés

Részletezte a Konzum, mit is jelentett be tegnap

2018. március 08., 12:41

A Konzum elnök-vezérigazgatója a Trend FM-nek nyilatkozott a cég további terveiről, és a decemberben elhatározott tőkeemelés részleteiről.

A Konzum decemberben tőkeemelést jelentett be, ennek most további részleteiről tájékoztatta a befektetőket. Jászai Gellért hangsúlyozta, hogy a tőkeemelés a decemberi 3141 forintos árfolyamon hajtja végre a tőkeemelést, és ezzel azt is jelezni óhajtják, hogy többre értékelik a céget, mint a tegnap megingott bizalmú kisbefektetők, akik 2200 forint környékén is adtak a papírból.

A bizalom helyreállítása sikerült, a papírok 2900 forint környékén forognak ma. A papír egyúttal átkerült a tőzsde Prémium kategóriájába, ami az intézményi befektetők megjelenését is elősegítheti. A hasonló tulajdonosi körű, a Konzumhoz sok szállal kötődő Opus és Appeninn már eddig is a magasabb kategóriában szerepeltek.

Hirdetés

A teljes interjú a Trend FM honlapján olvasható.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Az idei nyár egyelőre szeszélyes arcát mutatja, mégis ezekben a hetekben, hónapokban pörög leginkább a nyaralóvásárlás. A Balaton mellett kedvelt célterület a Velencei-tó környéke, amely elsősorban Budapesthez való közelségének köszönhető, így akár lakhatási szándékkal is megfontolandó lehetőség az ingatlanvásárlás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?