Hirdetés
Hirdetés

Ha a szlovákok a Tescót hívják, Budapesten csörög majd a telefon

2018. december 10., 15:35

2019 elejétől Budapesten intézik a Tesco 4 közép-európai országának bérszámfejtését, munkaügyi- és termékadminisztrációját, és az ügyfélszolgálatok is itt üzemelnek majd. Több száz munkahely jön létre.

(Fotó: Wikimedia Commons)
(Fotó: Wikimedia Commons)

A Tesco ma bejelentette, hogy közép-európai piacai – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – támogatására üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten. A Budapesten, a Váci úti Tesco irodában nyíló Business Services szolgáltatóközpont több száz új munkakört teremt a magyar piacon.

A társaság közleménye szerint a több száz új munkakört bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció, termékadminisztráció és ügyfélszolgálat területeken jön létre - magyarán ezeket a tevékenységeket mind a négy érintett ország esetében a budapesti központ látja majd el.

Hirdetés

Információkkal segített a kormány a döntésben

„Szeretnénk köszönetet mondani Szijjártó Péter miniszter úrnak és a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek azért a segítségért, amit a döntési folyamat során nyújtottak nekünk” - idézi a közlemény Matt Simistert, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatóját. A társaságnál a Privátbankár.hu érdeklődésére elmondták: ez a segítség leginkább döntéstámogató információk rendelkezésre bocsátását jelentette - például a hazai munkaerőpiac helyzetével és kilátásaival kapcsolatban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ibiza-gate: ügyes trükkel marad tűzközelben a bukott alkancellár

Ibiza-gate: ügyes trükkel marad tűzközelben a bukott alkancellár

Lemond európai parlamenti mandátumáról Heinz-Christian Strache. Az ibizai videóbotrányba belebukott szabadságpárti politikus ugyanakkor lehetségesnek tartja, hogy visszatér a politikai életbe, amint fény derül a történtek hátterére. Befolyását addig is megőrizheti, felesége ugyanis szinte biztosan tagja lesz az új osztrák parlamentnek.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40749.76+0.4%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön kiirtanád a magázást a magyar nyelvből?