Hirdetés
Hirdetés

Ha a szlovákok a Tescót hívják, Budapesten csörög majd a telefon

2018. december 10., 15:35

2019 elejétől Budapesten intézik a Tesco 4 közép-európai országának bérszámfejtését, munkaügyi- és termékadminisztrációját, és az ügyfélszolgálatok is itt üzemelnek majd. Több száz munkahely jön létre.

(Fotó: Wikimedia Commons)
(Fotó: Wikimedia Commons)

A Tesco ma bejelentette, hogy közép-európai piacai – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – támogatására üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten. A Budapesten, a Váci úti Tesco irodában nyíló Business Services szolgáltatóközpont több száz új munkakört teremt a magyar piacon.

A társaság közleménye szerint a több száz új munkakört bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció, termékadminisztráció és ügyfélszolgálat területeken jön létre - magyarán ezeket a tevékenységeket mind a négy érintett ország esetében a budapesti központ látja majd el.

Hirdetés

Információkkal segített a kormány a döntésben

„Szeretnénk köszönetet mondani Szijjártó Péter miniszter úrnak és a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek azért a segítségért, amit a döntési folyamat során nyújtottak nekünk” - idézi a közlemény Matt Simistert, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatóját. A társaságnál a Privátbankár.hu érdeklődésére elmondták: ez a segítség leginkább döntéstámogató információk rendelkezésre bocsátását jelentette - például a hazai munkaerőpiac helyzetével és kilátásaival kapcsolatban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Orbán keményen nekitámadt Brüsszelnek és mindenkit szavazni hívott

Orbán keményen nekitámadt Brüsszelnek és mindenkit szavazni hívott

Orbán interjút adott a közmédiában, a miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában járt. Itt mindenkit arra kért, hogy menjen el szavazni az európai parlamenti választásokon, emellett pedig ismételten szidta Brüsszelt egy sort.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX41931.67-0.06%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?