Hirdetés
Hirdetés

Óriási razzia indul – itt ellenőriznek a télen

2017. december 04., 14:50

December 1-vel elindult a nagy karácsonyi vásármustra.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

Karácsonyi díszkivilágítás - hát persze, hogy Londonban...  Image credit: <a href='http://www.123rf.com/photo_6096342_chistmas-decoration-with-umbrella-and-gifts--on-the-streets-of-london-uk-at-night.html'>anky / 123RF Stock Photo</a>
Karácsonyi díszkivilágítás - hát persze, hogy Londonban... Image credit: anky / 123RF Stock Photo

A karácsonyi időszak kezdetével nem csak vásárlókkal telnek meg a hangulatos vásárok, hanem ilyenkor indulnak felderítésre az élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök is. December 1. és 31. között az ország egész területén vizsgálatot folytatnak majd, a többi között az ünnepekhez kötődő termékeket, illetve az ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító kereskedelmi egységeket és vásárokat vizsgálják, ezt közölte a Nébih.

Ennek megfelelően fokozottan vizsgálják majd például a hús és húskészítmény, illetve az édesipari termékek előállítását és forgalmazását, de az áruhalak értékesítését is. Az ellenőrök feltűnnek majd piacokon, karácsonyi ünnepi vásárokon, ahol a forgalmazott édességek ellenőrzése mellett a kitelepült vendéglátóhelyek szabályszerű működését is vizsgálják. Kiemelt figyelmet szentelnek majd a halnak és a haltermékeknek, az édességeknek, virsliknek, boroknak és pezsgőknek, valamint a szezonális gyümölcsöknek is.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Félsz lakáshitelt felvenni? Itt van, hogyan csökkentsd a hiteltartozást

Félsz lakáshitelt felvenni? Itt van, hogyan csökkentsd a hiteltartozást

A lakáspiacot az újlakás építésre vonatkozó kedvezményes áfa, és az alacsony hitelkamat környezet is fűti. A kedvező kamatok révén a vevők 25 százaléka, az új építésű projekteknél pedig közel 40 százalék vásárol hitelből lakást. Ugyanakkor egy esetleges globális kamatemelés a hazai kamatkörnyezetre is hatással lenne.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?