<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
GKI Energiakutató
Vásárló Nesze neked, magyar autós! Kegyetlen drágulás jön a benzinkutakon
Privátbankár.hu | 2016. december 4. 15:24
A benzinárak a hét elején még a múlt hét átlaga alatt változtak, de az utolsó 3 nap mintegy 60 dollárral emelkedtek. Miután a héten sikerült megegyeznie az OPEC-nek a kitermelés csökkentéséről, öt dollárral nőtt az olajár. Az előrejelzések sem tartogatnak túl sok jót: olyan szintű áremelés jön a hazai kutakon, amit nagyon rég láttak a magyar autósok.
Karrier Távoznak a GKI Energiakutató vezetői
Privátbankár.hu | 2016. november 24. 14:24
Hegedűs Miklós és Barta Judit az év végéig maradnak.
Vásárló Tényleg megtörténhet, hogy ekkora pofont kapnak a magyar autósok?
Privátbankár.hu | 2016. november 14. 08:04
Komoly árcsökkenés volt a múlt héten az olajpiacon, ami az üzemanyagok árára is rányomta a bélyegét: a benzin ára egy hét alatt helyenként 6 százalékot is csökkent. A magyar autósok azonban nem a nemzetközi árupiacokra járnak tankolni - még az is előfordulhat, hogy mire a magyar benzinkutakra érünk, a jelentős árcsökkenés helyett áremeléssel találkozunk. Hogy lehetséges ez?
Vásárló Ilyet se látni minden nap: szokatlan fordulat jöhet a benzinkutakon
Privátbankár.hu | 2016. október 31. 10:16
Az olaj valamivel olcsóbb lett, mert senki sem hisz igazán abban, hogy az olajtermelő országok tényleg visszafogják majd a termelésüket. Olcsóbb lett az üzemanyag is a nemzetközi piacokon, a forint gyengülése azonban mindent elrontott, magyar szemmel nézve nőttek az árak a héten. A végén azonban mégis van egy csavar, amitől emelkedő árak mellett is előfordulhat, hogy olcsóbban tankolunk a héten.
Vásárló Fordulatok az üzemanyagpiacon: mi jön ki ebből a magyar autósoknak?
Privátbankár.hu | 2016. október 24. 08:01
A hét elején csökkent az olaj ára, aztán megfordult a széljárás az utolsó két napra. Közben az üzemanyagok ára csökkent a nemzetközi piacokon, aminek örülhetnének a magyar autósok, csakhogy a forint gyengülése a dollárral szemben lenullázhatta az egész számítást. Pénteken ráadásul volt egy áremelés, ami nem világos, hogy milyen számítások eredménye volt - mi jön ki ebből erre a hétre?
Részvény / Deviza / Áru Ennek nem fognak örülni az autósok - mi történik a benzinkutakon?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 18. 18:05
A Reuters adatközlése alapján a szeptember 12 - szeptember 16-i héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1 százalékkal lett olcsóbb, a gázolaj ára 0,3 százalékkal csökkent. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,2-kal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Az üzemanyagárak a héten a különböző hírek nyomán föl-le ingadoztak, csütörtökön emelkedtek meg jelentősebben, majd péntekre csökkentek az árak.
Vásárló Elég volt már az áremelésből: mi történik az üzemanyagárakkal?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 4. 08:43
A hazai üzemanyagárak változását alapvetően két tényező alakítja: az üzemanyagok nemzetközi piaci árváltozása és a forint-dollár árfolyamának alakulása. Márpedig a Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 0,5%-kal lett olcsóbb, a gázolaj ára 5,4%-kal csökkent. Mit hoz ez a magyar benzinkutakon? A GKI Energiakutató ezúttal is kiszámolta, mire számíthatunk.
Vásárló Pofon, kellemes meglepetés? Mi vár a magyar autósokra?
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 27. 21:03
A héten a benzin a mediterrán piacon 1,5 százalékkal drágult, a gázolaj ára is nőtt mintegy 0,5 százalékkal. A forint árfolyama hajszálnyit erősödött a dollárhoz képest. Mit jelent mindez a hazai autósokra nézve azután, hogy a héten már így is kaptak 5-5 forintos áremelést? A GKI Energiakutató most is közreadta heti üzemanyagár-becslését.
Részvény / Deviza / Áru Megugrott az olajár, mennyire fog ez fájni a magyar autósoknak?
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 21. 11:52
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 7,7 százalékkal lett drágább, a gázolaj ára 9,9 százalékkal nőtt. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1,4 százalékkal erősödött a dollárhoz viszonyítva. Az üzemanyagárak a héten folyamatosan drágultak. Péneteken már volt áremelés a magyar kutakon, akkor 2 forinttal lett drágább a benzin és 4 forinttal gázolaj, de a jövő héten további áremelésre kell számítani.
Részvény / Deviza / Áru Nem várt pofont kap az autósok fele
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 7. 11:11
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1,9 százalékkal lett olcsóbb, a gázolaj ára 2,2 százalékkal csökkent. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1,3 százalékkal erősödött a dollárhoz viszonyítva. Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy jövő héten csökkenni fognak az árak a magyar benzinkutakon, pedig pofonra számíthatnak az autósok, különösen a dízelesek. De miért és mégis mekkora emelésről van szó?
Részvény / Deviza / Áru Meglepetés a kutakon az autósoknak - olcsóbb lesz a tankolás
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 1. 08:44
Úgy tűnik a piaci folyamatok alapján, hogy komoly lehetőség van az üzemanyagárak csökkenésére a héten. A Reuters adatközlése alapján a július 25 - július 29-i héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 3,2 százalékkal lett olcsóbb, a gázolaj ára 6,4 százalékkal csökkent. Mit hoz ez a benzinkutakon?
Vásárló Eddig tartott a jó világ? Nem lesz olcsóbb a tankolás?
Privátbankár.hu | 2016. július 24. 11:32
A héten a mediterrán piacon drágult a benzin, a gázolaj ára viszont csökkent. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt viszont gyengült a dollárhoz képest. Mit jelent ez a magyar autósokra nézve? Merre fognak tartani az üzemanyagárak? Megint jól fogunk járni vagy árat emel a Mol? Itt a GKI szokásos jövő heti üzemanyagár-becslése.
Részvény / Deviza / Áru Hát ezt jól elpuccsolták: mi lesz most a magyar üzemanyagárakkal?
Privátbankár.hu | 2016. július 17. 08:48
Olcsóbb lett az olaj, erősödött a forint is a héten - egy egész korrekt kis árcsökkentés is összejöhet a magyar benzinkutakon a héten. A pénteki török puccskísérlet azonban borította a rendet, az olaj drágult és a forint is gyengült - a magyar autósok most azon izgulhatnak, mennyire vesznek minket egy kalap alá a törökökkel.
Részvény / Deviza / Áru Autós-matek: mi van, ha csökken az olajár, de gyengül a forint?
Privátbankár.hu | 2016. június 19. 15:13
A hazai üzemanyagárak változását alapvetően két tényező alakítja: az üzemanyagok nemzetközi piaci árváltozása és a forint-dollár árfolyamának alakulása. A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 2,4 százalékkal lett olcsóbb, a gázolaj ára 4,8 százalékkal mérséklődött. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1,7 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Mit jelent mindez a magyar autósokra nézve?
Részvény / Deviza / Áru Kellemes meglepetés érheti az autósok felét
Privátbankár.hu | 2016. június 12. 08:37
A héten a benzin ára minden piacon olcsóbb lett, de kérdés, hogy ebből mit látnak majd a magyar autósok. A gázolaj ára 3 százalékkal nőtt ugyan, de a forint erősödött a dollárhoz viszonyítva, így a dízelesek megúszhatják az emelést. A hazai üzemanyagárak változását alapvetően a forint árfolyam és az üzemanyagok piaci árváltozása befolyásolja. Nézzük, mi történt a héten!
Részvény / Deviza / Áru Az oroszok el sem mennek, a franciák sztrájkolnak - emelik a benzin árát?
Privátbankár.hu | 2016. május 29. 08:39
Sok hír befolyásolta héten az olajárak mozgását és jövő héten is lehetnek izgalmak. Egyes elemzők árcsökkenést várnak, mert az oroszok nem mennek el az OPEC értekezletre és az amerikai tőzsdén nem lesz kereskedés holnap. Mások szerint a remény még fenntartja az áremelkedést. Közben a francia sztrájkhullám és aggodalomra ad okot. Mit éreznek majd ebből a héten a magyar autósok?
Vásárló Ha az eheti drágulás nem lett volna elég: újabb pofon az autósoknak
Privátbankár.hu | 2016. május 22. 18:08
A héten 9-9 forinttal drágult mindkét üzemanyagfajta. Bár a szakértők számítottak arra, hogy áremelés jön a magyar kutakon, de ilyen mértékű drágulást senki sem valószínűsített. A mostani drágulást jövő héten újabb követheti. Itt a GKI szokásos, jövő hétre vonatkozó üzemanyagár-becslése.
Részvény / Deviza / Áru Ne olvassa el ezt a cikket, ha autózik, és nyugodtan akar tovább pihenni
Privátbankár.hu | 2016. május 15. 19:59
Megjött a jóslat az üzemanyagárak jövőheti alakulásával kapcsolatban: az olajár változása és az OPEC nagyotmondása is érzékeltette a hatását, de az sem tett jót, hogy a forint árfolyama jelentősen esett a dollárhoz viszonyítva. Összességében a benzinért és a gázolajért is többet fizethetünk várhatóan.
Részvény / Deviza / Áru Bosszantó hír az autósoknak: méretes áremelés jön a kutakon
Privátbankár.hu | 2016. április 30. 17:44
A GKI Energiakutató elkészítette szokásos benzinár-előrejelzését, egyelőre nem valami jók az autósok heti kilátásai. A Reuters adatközlése alapján az április 25 - április 29-i héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 4,7 százalékkal lett drágább, a gázolajé 5,3 százalékkal emelkedett meg. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,2 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. De mit jelent ez az autósoknak?
Részvény / Deviza / Áru Rohanjunk tankolni? Az autósok fele ennek nem fog örülni!
Privátbankár.hu | 2016. április 23. 19:01
A héten a benzin ára a mediterrán piacon hajszállal olcsóbb lett, a gázolaj árában viszont komoly drágulás történt. Némi vigasz, hogy a forint árfolyama ugyanezen időszak alatt erősödött a dollárhoz viszonyítva. Mit jelentenek mindezek a hazai autósokra nézve? Itt a GKI szokásos heti üzemanyagár-becslése.
Részvény / Deviza / Áru Árugrás és más izgalmak az olajpiacon - mennyiért tankolunk így?
Privátbankár.hu | 2016. április 17. 10:39
A Reuters adatközlése alapján az elmúlt héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1,9 százalékkal lett drágább, a gázolajé 12,5 százalékkal ugrott meg. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,2 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Közben az olajtermelő országok Dohában tárgyalnak az olajkitermelés jövőjéről, ennek kimenetele erősen módosíthatja az árakat.
Részvény / Deviza / Áru Izgalmak az üzemanyagpiacon: készülhetnek a magyar autósok a mai bejelentésre
Privátbankár.hu | 2016. április 4. 08:22
Az olaj valamivel olcsóbb lett a múlt héten, az árakat új tényező nem befolyásolja, a régi lemez megy az olajpiacon. Az európai üzemanyagpiacon viszont komoly mozgások indultak be, és ellentétes irányba indult a benzin és a gázolaj ára. A forint erősödött, ami jó hír az autósoknak - most az a kérdés, hogy a pénteki árváltoztatással mennyire ágyaztak meg az aktuális heti döntésnek.
Vásárló Ami a héten jön, annak nagyon nem fognak örülni az autósok
Privátbankár.hu | 2016. március 6. 08:29
Annyira tele vagyunk olajjal, hogy már Európában próbálják raktározni az amerikaiak készleteit is - mégis óriásit drágult a fekete arany a héten. Eközben a dollár is többe kerül a magyaroknak, ha forintban akarnak fizetni érte - így viszont kétfelől is áremelés néz ki a hazai benzinkutakon. Csak azt remélhetjük, hogy ennek egy részét már pénteken letudtuk.
Vásárló Álomszerű folytatás: jöhet még ennél is jobb világ az autósoknak?
Privátbankár.hu | 2016. február 15. 08:20
A múlt héten 14 forinttal lett olcsóbb a benzin, miközben az olaj ára tovább esett négy napon keresztül - a pénteki fordulat viszont alaposan megzavarja a simának tűnő összképet. A dollár gyengülése viszont szintén az üzemanyagárak csökkenése mellett szól - mi jut el ebből a magyar benzinkutakra?
Vásárló Adj hálát a forintnak: az autósok egyik felének csodás lehet a hétfő
Privátbankár.hu | 2016. február 7. 08:31
Az olaj ára egy hajszállal emelkedett a nemzetközi piacokon, viszont tele vannak üzemanyaggal a raktárak, tankerek, a kereslet meg nincs sehol. Irán is kezd aktív szereplő lenni a piacon, miközben a forint is erősödött - az autósok egyik felének egy igen szép bejelentés néz ki hétfőn.
Vásárló Óriási meglepetés a benzinkutakon – mégis szép lesz a hét?
Privátbankár.hu | 2015. december 14. 16:06
Nem jött be a szakértők előzetes tippje, szerdán árcsökkentés jön a kutakon.
Vásárló Lefagy az autósok arcáról a mosoly: mi jön a benzinkúton?
Privátbankár.hu | 2015. december 14. 08:08
Ha messziről nézzük a múlt hetet, teljesen úgy néz ki, mintha egy újabb szép nagy árcsökkentés várna az autósokra. A szakértők azonban tovább gondolták a dolgot: könnyen lehet, hogy már előre megkapta az autósok fele a heti ajándékot, így nekik inkább egy áremelés néz ki hétfőre.
Vásárló Ne tankolj: óriási árcsökkenés jöhet a benzinkúton!
Privátbankár.hu | 2015. december 6. 11:05
Az olajár nagyot esett hála az OPEC tehetetlenkedésének, és ezúttal a nemzetközi üzemanyagárak is hűséges kiskutyaként követték le a folyamatokat. Még a dollár is a magyar autósokkal volt a héten, így már csak a Mol döntéshozói állnak köztünk és egy masszív árcsökkentés között.
Részvény / Deviza / Áru Így alakul az üzemanyagok ára - mikor tankoljon, aki jól akar járni?
Privátbankár.hu | 2015. november 29. 17:10
Az elmúlt héten a benzin ára a mediterrán piacon heti átlagban 2,7 százalékkal lett drágább, a gázolajé 0,1 százalékkal lett olcsóbb. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,9 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Az üzemanyagpiacokon a benzin ára a hét négy napján stagnált, majd péntekre kilőtt. De mi várható a következő héten?
Részvény / Deviza / Áru Eleget kaptak már az autósok, vagy jön az újabb pofon?
Privátbankár.hu | 2015. november 9. 08:18
Hiába lett olcsóbb valamivel az olaj, az üzemanyagárak nem követték az árcsökkenést a nemzetközi piacokon. A dollár ráadásul száguld, a forint pedig gyengélkedik - egyetlen reménye a hétre a magyar autósoknak az, hogy már a múlt héten lenyelették velük a békát.
Részvény / Deviza / Áru Indul az autósmatek: mikor tankoljon, aki nem akar pórul járni?
Privátbankár.hu | 2015. október 25. 18:31
A héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 7,4 százalékkal, a gázolajé 3 százalékkal lett olcsóbb. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1,7 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Az üzemanyagpiaci árak és az árfolyam alakulása a hét második felében csökkenésből növekedésbe, illetve gyengülésbe váltott a szerdai döntést követően.
Vásárló Autós-matek: esik az olaj, erősödik a forint - mit jelent ez?
Privátbankár.hu | 2015. október 18. 12:25
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 5 százalékkal, a gázolajé 5,7 százalékkal lett olcsóbb.
Vásárló Itt a jóslat: így alakulhatnak az árak a benzinkutakon
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 27. 18:30
A múlt héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 0,1 százalékkal csökkent, a gázolajé 0,5 százalékkal lett drágább.
Részvény / Deviza / Áru Hihetetlen fordulat: mi lesz most a magyar benzinkutakon?
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 29. 08:55
Ami az olajárral történt a hét utolsó napjaiban, olyat nem látni minden nap. A szokatlan árrobbanás alaposan felforgatta az előrejelzéseket - de vajon tényleg komolyan lehet venni ekkora áremelkedést, ha nincs semmi alapja? Véget ért az üzemanyagárak csökkenése, vagy kis pihenő után újra olcsóbban tankolhatnak a magyar autósok? Itt a friss jóslat!
Vásárló Elképesztőt csökkenhet az üzemanyagok ára - megrohanhatják a kutakat az autósok
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 9. 11:36
A héten a benzin ára a mediterrán piacon heti átlagban 10,3 százalékkal csökkent, a gázolajé 3,3 százalékkal lett olcsóbb. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva. Ezek alapján várható változás az üzemanyagárakban a héten.
Részvény / Deviza / Áru Az egyik autós sír, a másik nevet - meglepetést tartogat az üzemanyagár változása
Privátbankár.hu | 2015. július 26. 19:41
Heti átlagban a benzin ára szinte alig mozgott a mediterrán piacon, a gázolaj viszont közel öt százalékkal lett olcsóbb. Emellett a forint árfolyama is nyugton maradt. Ezért érdemes szorítani: vagy minden marad a régiben, vagy kapunk egy szép gázolajár csökkentést.
Vásárló Mikor tankoljak, hogy ne legyen drága? Indul az autósmatek
Privátbankár.hu | 2015. július 12. 18:51
Az előző héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1,5 százalékkal drágult, a gázolaj ára 5,8 százalékkal lett olcsóbb. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,8 százalékkal gyengült a dollárhoz viszonyítva.
Vásárló Az autósok kapaszkodjanak, durva áremelés jön
Privátbankár.hu | 2015. július 5. 17:08
Nem csak az egyik üzemanyagfajta ára emelkedett nagyot a nemzetközi piacokon, még a forint is az autósok ellen dolgozott az elmúlt héten. Újra egyre közelebb járunk a 400 forintos átlagárhoz, ami azt jelenti, hogy a drágább kutakon már bőven 4-essel kezdődik majd a benzin ára. Egy nagyon halvány reménysugár azért van az autósoknak.
Vásárló Mi lesz a héten az tankolással? Itt a friss jóslat - nem lesz mindenki boldog
Privátbankár.hu | 2015. június 15. 07:05
Az olaj drágult, és a nemzetközi piacokon az üzemanyagárak is követték. A magyar autósoknak a nyersanyagárak mellett a forint árfolyamáért is kell izgulniuk - a hazai deviza most egy kicsit segített, de a szakértői számítások szerint csak az egyik üzemanyagfajtánál sikerült megóvni a tankolók pénztárcáját az emeléstől.
Vásárló Nincs megállj: újabb áremelést kaphatnak a nyakukba az autósok
Privátbankár.hu | 2015. június 6. 18:05
A héten a benzin és a gázolaj ára is nőtt a mediterrán piacon. Ezalatt ugyan a forint is erősödött a dollárral szemben. Mit jelent ez a magyar kutakon? Pénteken már drágult az üzemanyag: a benzin árát 3 forinttal emelete a Mol. Jövő héten újabb áremelés jöhet? A GKI Energiakutató most is közreadta üzemanyagár-becslését.
Vásárló Autós-matek: akkor drágul a benzin, ha gyengül a forint
Privátbankár.hu | 2015. június 1. 11:54
A héten nem várható árváltozás a magyar benzinkutakon, persze semmi sem kizárt, ha megroggyan a forint, jön az áremelés.
Vásárló Eddig úszták meg a magyar autósok az áremelést?
Privátbankár.hu | 2015. május 26. 07:41
A múlt héten még megúszták az áremelést az autósok, egyik üzemanyagfajta sem drágult. Jó esélye van, hogy ezen a héten az autósok legalább fele már bosszankodhat.
Vásárló Erősödött a forint, ingadozott az olaj: mit jelent ez az autósoknak?
Privátbankár.hu | 2015. május 10. 11:45
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 0,4 százalékkal lett olcsóbb, a gázolajnál 2,2% volt az árak emelkedése. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 0,8 százalékkal erősödött. Az üzemanyagpiaci árak és az árfolyam heti változását figyelembe véve jövő héten nem várható az üzemanyagok árváltozása, figyelembe véve a pénteki 2 forintos emelést is.
Vásárló Gyengült a forint, drágult az olaj: mi lesz ebből a magyar kutakon?
Privátbankár.hu | 2015. április 19. 11:52
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 2,7 százalékkal lett drágább, a gázolajnál 7% volt az árak emelkedése. A forint árfolyama ugyanezen időszak alatt, heti átlagban 1 százalékkal gyengült. Az üzemanyag-piaci árak és az árfolyam heti változását figyelembe véve jövő héten a benzin és a gázolaj esetében is drágulás jöhet.
Vásárló Maradjunk az autóban vagy vegyük elő a biciklit? Ez vár ránk a kutakon
Privátbankár.hu | 2015. április 11. 14:04
A héten drágult a benzin és a gázolaj is a mediterrán piacokon, ezalatt a forint viszont gyengült. Mit jelent ez a kutakon? Merre indulnak jövő héten az árak? A GKI Energiakutató most is közreadta üzemanyagár-becslését.
Vásárló Költsük benzinre a locsolópénzt? Ez várható a héten a kutakon
Privátbankár.hu | 2015. április 6. 20:38
Míg olcsóbb lett a benzin és a gázolaj ára is a mediterrán piacokon, de közben gyengült a forint, mit hoz mindez a benzinkutakra? A GKI Energiakutató most is közreadta eheti előrejelezését, melyből kiderül, merre mozdulhatnak a héten az üzemanyagárak.
Vásárló Tankoljak vagy várjak? - Mutatjuk kik járnak jól a héten az üzemanyagárakkal
Privátbankár.hu | 2015. március 29. 08:36
A héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1,6%-kal lett drágább, a gázolajnál 1,9% volt az árak emelkedése. A hazai árakat alapvetően két tényező alakítja, az üzemanyagok nemzetközi árváltozása, és a forint-dollár keresztárfolyama. Kiderül, hogy kiknek éri meg majd tankolni!
Vásárló Az autósok fele jól, a másik fele rosszul járhat
Privátbankár.hu | 2015. március 16. 08:44
A Reuters adatközlése alapján a héten a benzin ára a mediterrán piacon, heti átlagban 1,2 százalékkal lett olcsóbb, a gázolajnál 6 százalékos volt az árcsökkenés. A forint árfolyama heti átlagban 3,7 százalékkal gyengült. Az üzemanyag-piaci árak és az árfolyam heti változását figyelembe véve március 18-án, szerdán, a benzinnél 3-4 forintos emelés várható, a gázolaj ára várhatóan 3-4 forinttal csökkenhet.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG