Hirdetés
Hirdetés

Téged is átvert a bolgár kamucég? Itt jelentheted be

2017. augusztus 23., 09:54

Az Interactive Ltd. magyar ügyfeleinek jelentkezését várja a bolgár felügyelet és a jegybank.

Ahogy arról már korábban írtunk, gigantikus bírságot kapott az itthon engedély nélkül működő, bolgár székhelyű Interactive Ltd. A pénzintézet ugyanis kamat ígérete és visszafizetési kötelezettség vállalása mellett üzletszerűen gyűjtött betétnek nem minősülő visszafizetendő pénzeszközöket, többnyire magyar ügyfeleitől. A társaság ugyanakkor semmilyen tőkepiaci kereskedést nem végzett, pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzésére pedig nem volt Magyarországon, ezt közölte az MNB a Privátbankár.hu-val.

Bár a felügyelet megtiltotta a vállalatnak a további működést, számos ügyfelet ért sérelem, az ő kártalanításuk a bolgár jog szerint valósul majd meg. Így a bolgár pénzügyi felügyelet júliusban a szolgáltatóval szemben ideiglenes vagyonbiztosító intézkedéseket tett, és az ügyfélpanaszok kezelésére egy pénzügyi tisztviselőt is kirendelt a társasághoz. Ennek megfelelően azok a magyar ügyfelek, akiknek fennálló jogos követelésük van a társasággal szemben – az ezt igazoló dokumentumok csatolása mellett – 2017. szeptember 30-ig juttathatják el panaszukat a kijelölt pénzügyi tisztviselő számára a következő elérhetőségeken:

Hirdetés

Név: Mrs. Natalia Angelova Kumpikova,

Levelezési cím: 1000 Sofia (Bulgaria), 1. Slaveykov Sq., entr. A, 2nd floor,

E-mail: Bulgariankumpikova@lyulinplaza.com

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?