Hirdetés
Hirdetés

Csúcson az OTP, hasít a Netflix

Fellegi Tamás, 2018. január 23., 20:55
Cimkék
OTP
, Netflix

Az OTP nagyot erősödött ismét, miután tegnap új csúcsra jutott. Jó eredményre hatalmasat ugrott a negyedév alatt 8 millió új előfizetővel bővülő Netflix.

Tegnap a legnagyobb hazai részvény, az OTP nagy erővel áttörte a 2007-ben felállított 11 ezer forintos csúcsát, és ma folytatódott a lendület: 3,35 százalékkal 11 730 forintig emelkedett. A Mol és a Richter alig változtak, de a BUX így is 514 pontot emelkedett az OTP hatására.

Amerikában még mindig tudnak emelkedni az indexek, de különösen a negyedéves eredményét közzétevő Netflix ugrott nagyot, 10 százalékot 251 dollárig. A cég 109-ről 117 millióra növelte előfizetőinek számát, ebből 2 millió jutott Amerikára, 6,3 millió a világ más részére, ami azt mutatja, hogy szép a növekedés a világban. Meg lehet célozni az emberiség nem kis hányadát, ahogy ezt a Facebook is tette (jóllehet az egy ingyenes szolgáltatás), így ha jól mennek a dolgok, hosszabb távon több százmilliós ügyfélkör is kialakulhat.

Hirdetés

Az európai indexek reggeli nyereségük után visszaestek és vegyesen zártak, a francia index 0,2 százalékkal csökken, a DAX 0,65 százalékkal erősödött 13 550 pontig.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Jövő szerda este 8 órakor hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Idén közel 108 ezren izgulhatnak, ugyanis ennyien jelentkeztek valamelyik hazai egyetem, főiskola szeptemberben induló képzésére. A legtöbben, a felvételizők kétharmada ezúttal is alapképzésre adta be jelentkezését.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?