<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Netflix
Részvény / Deviza / Áru Kilőtt a Netflix, olcsóbb az OTP a Richternél
Eidenpenz József | 2022. július 20. 12:18
Már 396 forint is volt az euró reggel, lassan erősödik fizetőeszközünk. A magyar részvények vegyesen teljesítenek, a BUX-ot a Mol húzza, amely csak látszólag esik. Az orosz gázszállítások várható folytatása lelkesíti Európát, az USA-ban pedig a gyorsjelentések vidítanak. A vártnál kevésbé csökkent a Netflix-használók száma.
Részvény / Deviza / Áru Túl sokan osztják meg a Netflixüket, tovább szárnyalhat a gázár
Eidenpenz József | 2022. április 20. 12:16
Az amerikai piacok optimizmusa Európára is átterjedt, főleg a francia index húz jól az elnökválasztás vasárnapi, második fordulója előtt. A gázárakkal kapcsolatban nagy a bizonytalanság, az USA-ban is újabb drágulást jósolnak. Nagy csalódást okozott a Netflix jelentése, az előfizetők száma jobban csökkent a vártnál.
Részvény / Deviza / Áru Cunami lesz-e a kamatemelési és omikronhullámból?
Eidenpenz József | 2022. január 21. 12:55
Aggódnak a kamatemelés miatt, aggódnak Ukrajna miatt, aggódnak a járvány miatt, és még néhány rossz gyorsjelentés is érkezett. A tőzsdei befektetők hangulata olyan rossz, hogy abból akár emelkedés is lehet. A forint gyengül, de a cseh, lengyel pénzekkel együtt. A kriptodevizák is a tőzsdéket követik.
Részvény / Deviza / Áru A luxuscikkekre bezzeg van kereslet, videójátékot is játszhatunk majd a Netflixen
Eidenpenz József | 2021. július 16. 11:48
A tegnapi esés után optimizmus látszik Európában, miközben számos vállalati jelentés érkezik. Jól teljesítenek az európai luxusmárkák, mint a Porsche vagy a Richemont, nagyot zuhant viszont az Ericsson. Az EU-ban a személygépkocsik értékesítése még mindig messze elmaradt a 2019 es szinttől, csak tavalyhoz képest nagy a növekedés.
Részvény / Deviza / Áru Megvan a pénteki nagy részvénygyilkos
MTI | 2020. december 11. 18:34
A„No deal Brexit” felsejlésének híre pénteken lenyomta az európai tőzsdék indexeit. Bezzeg Budapest, itt is volt negatív hatása, de végül a BUX felülteljesítő lett. Az amerikai indexek reggel óta pirosban vannak, október óta nem volt ekkora esés.
Részvény / Deviza / Áru Mindenki Netflixet akar, ma a Brent ára omlik jobban
Eidenpenz József | 2020. április 22. 11:25
Ma is tart az olaj vesszőfutása, az európai szemmel fontosabb Brent ára is nagyot esett reggel. A tőzsdék viszont jobb kedvre derültek, miután az amerikai szenátus megszavazott egy újabb mentőcsomagot. Emelkedik a BUX is, de a forint lassan tovább gyengül. A Netflix meglepően jó jelentést tett közzé, mintegy 16 millió új fizető ügyfelet szerzett.
Részvény / Deviza / Áru A Disney fogja megnyerni a streaming-háborút?
Privátbankár.hu | 2020. február 5. 19:25
Ma jó a tőzsdék hangulata, enyhült a vírusjárvánnyal kapcsolatos aggodalom. A Disney közzétette gyorsjelentését, aminek legérdekesebb része, hogy a Disney+ internetes tévé előfizetéseinek száma 28 millió fölött volt. Az Apple-nek két hónap kellett ugyanannyi előfizető megnyeréséhez, mint amennyit a Disney egy nap alatt szerzett?
Részvény / Deviza / Áru Tengernyi vörös a tőzsdéken – Trump, OTP, gyorsjelentések
Eidenpenz József | 2019. július 18. 11:42
Ma is rossz a hangulat a tőzsdéken Donald Trump kijelentései és egyes gyorsjelentések miatt. A BUX index azonban emelkedni tud, főleg a Richter, valamint az OTP miatt, amelyet felminősítettek. Gyenge viszont a forint. Hat fontos tudnivaló a mai tőzsdenaphoz.
Részvény / Deviza / Áru Milyen műsort fogunk nézni holnap az interneten?
Eidenpenz József | 2019. május 7. 15:00
A streaming-szolgáltatások piaca nagyon izgalmas, a Netflixnek már számos konkurense van, nemrég egy nagyágyú, a Disney jelentette be indulását. Valószínűtlen azonban, hogy a piacon hosszú távon nagyon sok szereplő maradjon, konszolidáció várható. Tőzsdei szempontból pedig jó befektetések lehetnek ezek a társaságok.
Vásárló Végét járja a hagyományos tévézés - de mi jön utána?
Privátbankár.hu | 2019. január 30. 20:30
Az Egyesült Államokban immár nem csak a fiatalabb, de az idősebb korosztály körében is egyre kevesebben néznek tévét. Itthon az idősebbeknek azonban továbbra is ez jelenti a szórakozást.
Vállalat Megtorpant a Netflix, esik az árfolyama
Privátbankár.hu | 2019. január 18. 14:43
Kevesebb lett a bevétel és az új előfizető is, mint várták.
Vásárló Netflix módjára lehet autóra előfizetni
Fellegi Tamás | 2018. december 3. 20:20
Új forma terjed Amerikában az autózásban: az ügyfél nem veszi meg az autót, nem is bérli. Előfizet rá, tetszés szerint időre, mint a Netflixre, és ha elég volt, mondjuk nem kell egy időre az autó, lemondja. Később, ha újra kell, újra előfizethet. A megoldás drágább, mint az autóhitel, de megszabadulunk a szervizköltségtől.
Vállalat Erre még maga a cég sem számított: valósággal szétszedik az emberek a Netflixet
Privátbankár.hu | 2018. október 17. 07:23
Rengeteg új előfizető bukkant fel az online videós vállalatnál az elmúlt időszakban, meg is látszik a tőzsdei árfolyamán.
Részvény / Deviza / Áru Amerikai jegybank: most kavarja, vagy nem kavarja?
Eidenpenz József | 2018. július 17. 18:39
Két Fed-vezető is szólt, és a kamatemelés elhalasztásának akár csak a puszta említése is jobb kedvre deríti a tőzsdéket. Legjobban a német részvények emelkedtek, Budapesten viszont elég rendesen estek az árfolyamok. A forint is gyengült kissé. Nagyot zuhant a Netflix.
Részvény / Deviza / Áru A mélyben ragadt a forint
Fellegi Tamás | 2018. június 26. 10:59
Nem tud feltápászkodni a hazai fizetőeszköz a sokéves mélységből, a tőzsde viszont összeszedte magát a tegnapi gyengélkedés után. Esni kezdtek a nagy amerikai internetes kedvencek, különösen a Netflix, a befektetési bankok papírjai pedig már hetek óta lefelé tartanak, ezúttal is gyengültek.
Részvény / Deviza / Áru Ismét összeomlott a forint, új mélypontra került
Fellegi Tamás | 2018. június 21. 10:38
Hiába pattant fel a forint tegnapelőtt a jegybanki közleményre, most újabb mélypontot ért el. A nagy amerikai internetes részvényeknél viszont teljes az őrület, igazi vételi pánik jelei mutatkoznak. Nálunk a Mol emelkedik szépen, miután tegnap délután váratlanul nagyot esett.
Részvény / Deviza / Áru Magához tért a forint, fellélegzett a világ
Fellegi Tamás | 2018. június 20. 10:00
Az MNB tegnapi közleménye után elhagyta a forint a rekord mélységet, de még mindig gyenge szinten van. Amerikában a Kínában érdekelt cégek papírjai estek, az Amazon és a Netflix viszont új csúcson. Ma már megnyugvás mutatkozik a tegnapi vámháborús hangulat után, emelkedik Ázsia, Európa és a pesti börze is.
Részvény / Deviza / Áru Az égben az olajár, a svájci frank ünnepel
Fellegi Tamás | 2018. április 19. 11:08
Megvadult az olajár, begyorsult az emelkedés, a Brent típus új 3 és fél éves csúcsot ért el. Jó a hangulat az ázsiai tőzsdéken, Európában nincs mozgás, nálunk kisebb esés mutatkozik, igaz, tegnap nagyot mentünk. A svájci frank újra büszkén csücsül a 2015 előtti szinten, ahol oly sokáig tartotta a jegybank, de aztán nem bírt vele.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlottak a Mészáros-cégek, rémület a Fehér-házban
Fellegi Tamás | 2018. március 7. 10:30
Pánikszerűvé vált a tavalyi év mánia-papírjainak eladása: zuhannak az úgynevezett Mészáros-papírok, de a nyomukban a magasba szállt többi kis cég is. A nemzetközi piacokon Trump gazdasági tanácsadójának távozása okoz ijedelmet. A Mol viszont remek formában, a forint erősödik, a dollár gyengül.
Részvény / Deviza / Áru Gyenge a forint, drágul az olaj, vágtatnak a tőzsdék
Fellegi Tamás | 2018. március 6. 10:30
A tőzsdéken jó a hangulat, sem a kamatemelések, sem az importvámok okozta felzúdulás nem riasztják meg a befektetőket. Minden kontinensen zsákolják a részvényeket, itthon is emelkednek a nagyok, csak a Konzum és az Opus gyengélkedik. A dollár újra gyengült, a forint tartósan gyenge, az olajár emelkedik.
Részvény / Deviza / Áru Megszakadt a pénteki rémület, már csak az olaszok kapják
Fellegi Tamás | 2018. március 5. 10:30
A pénteki, Trump-féle importvámok miatti pánik lecsillapodott, Amerika fordult a nagy zuhanásból. Ázsia még esett, Európa ma már pluszban, kivéve Milánót, ami gyengélkedik a választási patthelyzet miatt. A BÉT pluszban, különösen a Richter kapta össze magát, van is miért, nagyot kapott pénteken. A Telekom viszont esik.
Részvény / Deviza / Áru Idei mélypontján a forint
Fellegi Tamás | 2018. február 27. 11:09
Távoli emlékké kezd válni a hónap eleji, évek óta nem látott tőzsdei zuhanás, Amerikában egyes részvények egyenesen új csúcsokat érnek el. Európa nem ilyen vidám, de eddig sem az öreg kontinens volt a vezető. A BUX mínuszban, a Richter esése húzza le, az egyik legfontosabb gyógyszerének bevételéről kell egyelőre lemondania a gyógyszergyárnak.
Részvény / Deviza / Áru Kivirultak a Mészáros-cégek az újabb akvizíciós hírre
Fellegi Tamás | 2018. február 1. 10:37
Több napos gyengélkedés után ma újra emelkedik az Opus, az Appeninn és a Konzum, de a Molnak és a Richternek is jó napja van. Európában is emelkedés köszönti az új hónapot, az amerikai részvények közül pedig mutatunk két gyönyörűséget. Továbbra is bivalyerős az euró, majdnem 1,25 dollárt ér.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson az OTP, hasít a Netflix
Fellegi Tamás | 2018. január 23. 20:55
Az OTP nagyot erősödött ismét, miután tegnap új csúcsra jutott. Jó eredményre hatalmasat ugrott a negyedév alatt 8 millió új előfizetővel bővülő Netflix.
Részvény / Deviza / Áru Ismét a Facebook, a Google és a Netflix uralja a piacot
Fellegi Tamás | 2018. január 4. 11:10
A frissen kibontakozott januári raliban ismét élre törtek az emelkedő trendet évek óta vezető nagy internetes cégek, és új csúcsot értek el. Európa is szárnyal az év harmadik tőzsdenapján, a pesti börzén mérsékelt a lelkesedés, egy kisebb papírt vesznek csak lelkesen. Továbbra is erős a forint és a lengyel zloty.
Részvény / Deviza / Áru Megroggyant az internetszektor
Fellegi Tamás | 2017. november 30. 10:30
A végtelennek tőzsdei emelkedő trendet tegnap egy szektorban váratlan esemény szakította meg: a trend vezetőit, az amerikai óriás internetes cégeket szokatlan mértékben ütötték meg. Európa csendes, itthon esik a Mol, emelkedik az OTP. Újra gyengül a forint, fellélegzett viszont a török líra.
Részvény / Deviza / Áru Esik a font és a török líra, gyenge a forint
Fellegi Tamás | 2017. október 6. 11:32
Míg ez a néhány valuta gyengélkedik, a tőzsdék emelkednek, de különösen Amerikában vadultak meg teljesen a befektetők, sokadik napja vesznek, amit érnek. Csúcson a Netflix, az égben a bankok, nálunk is az OTP megy, de a Richter is emelkedik. A német index is csúcson, a spanyol viszont esik, nem tesz jót a katalán válság.
Részvény / Deviza / Áru Erős a dollár, gyenge a forint, hasadt és egyben hasít a Mol
Fellegi Tamás | 2017. szeptember 26. 10:30
Ha valaki ránéz a hazai börzére, furcsa Mol árfolyamot lát, de nem kell megijedni, nem esett nyolcadára a papír, pontosabban igen, de nyolcszor annyi is van belőle. Magasan az olaj, drágult az arany, erőre kapott a dollár. Esik a Facebook és a Netflix, de van is honnan, előtte szinte az égbe mentek.
Vállalat Sorozatfüggők, figyelem! Nagy bejelentés a Netflixtől
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 8. 12:15
Megvettek egy képregénykiadót, futószalagon jöhetnek a jobbnál-jobb produkciók.
Részvény / Deviza / Áru Elszállt a Netflix és a Facebook, kókad a Konzum és az Opimus
Fellegi Tamás | 2017. július 19. 10:48
A hazai börzén ma a Richter napja van: nagy forgalommal emelkedik, miután tegnap jól elkalapálták. A Konzum és az Opimus ma kissé esnek, a BIF lecsendesült. Amerikában nagyon megtépték a Netflixet, de a Facebook és az Amazon is csúcsra ment, a Snap viszont tovább hullik a tankönyvi letörés után.
Részvény / Deviza / Áru Erős az euró, Konzum mindenekfelett
Privátbankár.hu | 2017. július 18. 10:44
A hazai börzét ismét a Konzum vezeti mind forgalomban, mind árfolyam emelkedésben. Erősödik az euró avagy gyengül a dollár. Jó negyedévről számolt be a Netflix.
Vállalat Te is így nézel sorozatot? Váratlanul nagyot ment a Netflix
Privátbankár.hu | 2017. július 18. 10:24
Pesszimisták voltak az elemzők, meglepetést okozott a stream-cég.
Részvény / Deviza / Áru Nagy pofont kaptak a netes óriások
Privátbankár.hu | 2017. június 10. 09:44
Tegnap hosszú idő után először esett a nagy amerikai internetes cégek árfolyama. Idén eddig hatalmas nyereséget produkáltak, lehet, hogy eljött egy kiadós korrekció ideje.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, gyengül a font
Fellegi Tamás | 2017. május 26. 10:51
Az amerikai tőzsdék újabb és újabb csúcsokon, vadul veszik a Google-t és az Amazont. Emelkedik a Richter, végre a forint is javul, de a lengyel zloty még gyorsabban erősödik. Gyengélkedik az angol font, miután olvad a brit kormánypárt előnye a választások előtt. Az olajárat már nem tudja felhúzni az OPEC.
Vásárló Itt volt az ideje: nem korlátozzák tovább a határok a sorozatfüggőket
Privátbankár.hu | 2017. május 18. 15:23
Jó hírünk van azoknak, akik elutaznak, de így is szeretnének online tartalmakat elérni.
Részvény / Deviza / Áru Ráfázott, aki Elon Musk ellen fogadott
Fellegi Tamás | 2017. május 3. 14:04
Vég nélkül emelkedik a Tesla részvénye, értékben sorra megelőzve az évente több millió autót gyártó cégeket, legutóbb a General Motorst. Sokan úgy gondolják, hogy ez túlzás, és arra fogadnak, hogy visszaesik majd a részvény. Ezzel pont ők hajtják fel az árat, és ez néhány más nagy cégnél is így van, mint az Apple, az Amazon vagy a Netflix.
Részvény / Deviza / Áru Ez aztán a bravúr: visszakunkorodott a cseh korona
Fellegi Tamás | 2017. április 20. 10:46
A cseh jegybank bravúrja: ugyanott a cseh korona, ahol az árfolyamgát megszüntetés előtt. A forint nem mozdul, a BÉT emelkedik, a Mol és az OTP vezetésével. Marad a Plotinus a tőzsdén, alvórészvényként. Esik a Netflix, a befektetőknek nem tetszik, hogy a cég csak nyeli a pénzt.
Részvény / Deviza / Áru Ma is próbálkozik a forint, elakadt a cseh korona, 100 millióan nézik a Netflixet
Fellegi Tamás | 2017. április 19. 11:01
Tegnap elakadt a hazai valuta a biztató kezdés után, ma újra megpróbál erőt venni. A cseh jegybank ügyesen tereli a koronát. Gyenge a francia tőzsde, erősödik a BUX. Sokan nézik a Netflixet, mégsincs nyereség, de még jöhet Facebook-szerű hatás. Emelkedik a Mol és az OTP.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson a Netflix, bivaly a zloty
Fellegi Tamás | 2017. március 21. 11:04
Csendesek a nemzetközi tőzsdék, a BUX viszont gyengül, főleg a Molnak köszönhetően. Mészáros Lőrinc cégeit viszont ma ma ismét veszik a felvásárlási ár fölött, nem is kevéssel. A lengyel zloty ereje töretlen, a forint hozzá képest lemaradó. Emelkedik a múlt héten nagyot zuhanó olajár.
Vásárló Előfizető vagy a Netflixre, Amazonra? Jó hírünk van!
Privátbankár.hu | 2017. február 8. 14:25
Bárhol az EU-ban hozzáférhetsz majd az online tartalomaidhoz.
Részvény / Deviza / Áru Visszaesett az arany, jól megy a Netflix, betonban a forint
Fellegi Tamás | 2017. január 19. 11:07
A nagy rali után korrigált az arany, stabilizálódott az angol font, a forint meg sem mozdul. A tőzsdék az új amerikai elnököt várják, de megindult a negyedéves jelentési szezon, melyen belül szép eredménnyel nyitott a Netflix. A Plotinus, úgy tűnik, megvette az összes eladó saját részvényét, jöhet a tőzsdei kivezetés.
Vállalat Izzad a befektetők tenyere - óriási felvásárlást lengettek be
Privátbankár.hu | 2016. december 31. 11:07
A tervek szerint a Disney megvenné a sorozatfüggők kedvenc platformját, a Netflixet.
Részvény / Deviza / Áru Gyenge a lengyel zloty, a forint sem egy bivaly
Fellegi Tamás | 2016. november 17. 11:00
Ereszkedik a hazai börze, a BUX visszanézett 30 ezer pont alá, a Mol és az OTP gyengélkednek. Amerikában erősek a piacok, a nagy internetes cégek a múlt heti zuhanás után emelkedtek, de nagyon eltérő állapotban vannak. Visszanyerte erejét az olaj, az arany napok óta egy helyben toporog.
Részvény / Deviza / Áru Gyengélkedik a forint, hasít a Netflix
Fellegi Tamás | 2016. október 25. 10:10
A nemrég meglepetésszerűen jó adatokat közlő Netflix árfolyama megállíthatatlanul emelkedik, de egyébként is jó formában vannak a tőzsdék. A DAX lényegében éves csúcson, Párizs is szépen áll, és hát itt a BUX, amely az örökös csúcsot közelíti. A forint október eleji szép napjai elmúltak, nyoma sem maradt az akkori erőnek.
Részvény / Deviza / Áru Elszámolták magukat, ütik a Netflix papírjait
Privátbankár.hu | 2016. július 19. 12:04
Hiába nőttek a bevételek, kevesebb előfizetője van a szolgáltatónak, mint tavaly. A befektetők tíz százalék feletti mínusszal büntetik a céget.
Részvény / Deviza / Áru Ez a részvény mentette meg eddig a BUX-ot
Eidenpenz József | 2016. július 19. 11:20
Tegnap este az USA-ban folytatódott a tőzsdei emelkedés, újabb rekordot döntöttek az indexek. Ma Európában elromlott a hangulat, egy százalék körüli a mínusz, ehhez képest a BUX index még egész jól járt. A forint alig rezdül, a török tőkepiac magához térni látszik.
Részvény / Deviza / Áru Autósok rémálma, jegybankok öröme: az égben az olajár
Fellegi Tamás | 2016. április 29. 10:07
A trend megtörhetetlen, az olajár mindent megtesz, hogy összehozzon egy duplázást a mélypontról. A tőzsdék közben esésnek indultak, miközben jönnek vállalati eredmények: jól sikerült a negyedév az Amazonnak és a Samsungnak. A forintot nem tudta tartósan meghatni a jegybanki jelzés, miszerint nem befolyásolják az árfolyamot.
Részvény / Deviza / Áru Új csúcson az olaj, Norbi újra letiltva
Fellegi Tamás | 2016. április 27. 10:55
Tegnap még úgy tűnt, sok a 45 dollár az olajnak, mára már fölé is szaladt. Az Apple negyedéves jelentése gyenge lett: 13 éve először esett az árbevétele, az iPhone eladás pedig először csökkent a termék megjelenése óta. Rájár a rúd Norbira: az Update részvény kereskedését az MNB ma ismét felfüggesztette.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG