Hirdetés
Hirdetés

Egyre biztosabb: ez a fapados teszi tönkre a karácsonyt

2017. december 14., 17:12

A teljes olasz légiforgalom is beállt a Ryanair pilóták sztrájkja mögé.

Ahogy arról már korábban írtunk, a Ryanair légitársaság pilótái sztrájkot terveznek a karácsonyi időszakban. Az ír légitársaságot ugyanis egyetlen szakszervezeti tömörülés sem ismer el, ráadásul megtagadták, hogy egyeztessenek a szerződések módosításáról. Az még egyelőre nem biztos, hogy a többi pilóta benne van-e a sztrájkban, az olasz kirendeltség ugyanakkor már be is jelentette, hogy pénteken 13 és 17 óra között leteszik majd a munkát, a sztrájk csak az Olaszországból induló járatokat érinti majd.

Az akcióhoz csatlakoztak az Alitalia és a Vueling pilótái, valamint az Enav olasz polgári légiforgalmi vállalat dolgozói is. A sztrájk bejelentése után a Ryanair olaszországi pilótáit a vállalat levélben figyelmeztette, hogy a munkabeszüntetés miatt szankciókkal sújthatják őket, eleshetnek esetleges bérkedvezményektől vagy hátrányos helyzetbe kerülhetnek, ami jövőbeli szakmai előremenetelüket illeti.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Moszkva átveszi a parancsnokságot a Közel-Keleten

Moszkva átveszi a parancsnokságot a Közel-Keleten

A szír feszültség növekedésével párhuzamosan hétfőn titkos és rendkívüli látogatásra érkezett Izraelbe az amerikai Központi Parancsnokság parancsnoka. Moszkva feladta reményét, hogy valaha is csatlakozhat a nyugati politikai rendhez, ezért újrafogalmazta stratégiai érdekeit és történelmében először a Közel-Keletre irányul a központi figyelme.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX37883.65-0.02%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?