Hirdetés
Hirdetés

Különös bűntény: mi köze a pónilovakhoz két téglának?

2018. április 19., 07:49

Csúnyán átverős Facebook-hirdetéssel buktak le.

Egy bakonyi község lakója egy közösségi oldalon adott fel hirdetést április 1-jén, melyben pónilovakhoz használt lószerszámot akart venni – írja a police.hu.

Hirdetés

A hirdetésére egy férfi jelentkezett, aki több mint ötvenezer forintért kínált ilyen terméket, és ehhez fotókat is mellékelt. A sértett az ajánlatot elfogadta, és az utánvétes küldeményt április 10-én gyanútlanul kifizette és átvette.

Kellemetlen meglepetés

A csomagot felbontva viszont azt tapasztalta, hogy az nem az egyeztetett lószerszámot, hanem csak értéktelen nyaklót, kantárt és zablát valamint két darab téglát tartalmaz.

Bejelentése alapján a rendőrség büntetőeljárást indított csalás gyanúja miatt, majd április 16-án Bácsbokod közelében elkapták a póniszerszámmal trükköző csalókat: a 61 éves M. Jánost, a 26 éves L. Szilvesztert, valamint annak élettársát a 25 éves B-né B. Andreát.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Balaton helyett a Velencei-tónál vennél nyaralót? Ennyiért találsz

Az idei nyár egyelőre szeszélyes arcát mutatja, mégis ezekben a hetekben, hónapokban pörög leginkább a nyaralóvásárlás. A Balaton mellett kedvelt célterület a Velencei-tó környéke, amely elsősorban Budapesthez való közelségének köszönhető, így akár lakhatási szándékkal is megfontolandó lehetőség az ingatlanvásárlás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?