<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Parlamenti választások
Makro / Külgazdaság Nagyot bukott Orbán Viktor szlovén szövetségese
Privátbankár.hu | 2022. április 25. 05:59
A Robert Golob vezette, új, balközép Szabadság Mozgalom (Gibanje Svoboda) nyerte a választásokat, a Fidesz-kedvenc Janes Jansa és pártja súlyos vereséget szenvedett.
Makro / Külgazdaság Mit fog jelenteni Magyarország számára az ötödik Fidesz-kormány?
Káncz Csaba | 2022. április 4. 06:07
A Fidesz győzelme minden jel szerint Magyarország további elszigetelődéséhez vezet a modern világban és térségünkben. Az orosz agresszió gyakorlatilag ellehetetlenítette Orbán Viktor „pávatáncát” a Nyugat és az eurázsiai tengely között, így még a hazai konzervatív politikai köröket is megdöbbentve Lengyelország faképnél hagyta hazánkat. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Financial Times: "Vízválasztó lehet Orbán Viktornak az orosz-ukrán háború"
Kormos Olga | 2022. március 7. 15:13
A Financial Times elemzése szerint a háború megosztja a Fidesz-szavazókat, ami még a választások eredményét is befolyásolhatja.
Makro / Külgazdaság Hét pártlistát jelentettek a mai 16 órás határidőig
Privátbankár.hu | 2022. február 26. 17:02
Hét országos pártlistát jelentettek be a szombat délután négy órai határidőig a Nemzeti Választási Bizottságnál, emellett a roma kivételével minden nemzetiség országos önkormányzata állított listát az országgyűlési választásra.
Makro / Külgazdaság Így ellenőriz majd az EBESZ a magyar választásokon
Privátbankár.hu | 2022. február 10. 08:48
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) a következőképpen fogja ellenőrizni a magyar választások tisztaságát. Részletek.
Makro / Külgazdaság Mától kérhető a külképviseleti szavazás, de a járvány még bezavarhat 
Privátbankár.hu | 2022. január 27. 15:21
A szavazás napján külföldön tartózkodó választópolgárok csütörtöktől kérhetik külképviseleti névjegyzékbe vételüket. A járvány miatt változhat a szavazást lebonyolító külképviseletek száma.
Makro / Külgazdaság Február 12-én indul a hivatalos választási kampány
Privátbankár.hu | 2022. január 11. 17:47
Most már tudjuk, április 3-ára írta ki az országgyűlési képviselő-választást Áder János köztársasági elnök, s most itt vannak az ezzel kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb információk is. 
Makro / Külgazdaság Már tény: április 3-án lesznek a választások és a Fidesz által kezdeményezett népszavazás
Privátbankár.hu | 2022. január 11. 16:21
Orbán Viktor a Facebook-on posztolt. 
Makro / Külgazdaság Fidesz-győzelmet tippel a nemzetközi elemzőcég, de szoros versenyre számít
Privátbankár.hu | 2021. november 27. 10:38
A megszokottnál szorosabb versenyt, de a mostani a kormány hatalomban maradását várja a Fitch Solutions hitelminősítő cégcsoportjához tartozó kutatóvállalat a 2022-es szavazáson. Az inflációt viszont nem tartják hosszú távú kockázatnak a cég elemzői.
Makro / Külgazdaság Külföldön élsz? Fontos levelet fogsz kapni
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 19. 09:58
Lassan jönnek a parlamenti választások.
Makro / Külgazdaság Újra falat építenek a németek, de most nem betonból
Fellegi Tamás | 2017. június 15. 06:06
Németország választásokra készül, és a választásokat érintő legújabb kihívással, a számítógépes támadásokkal szemben fognak védekezni: tűzfalat építenek. Ugyanakkor megegyeztek, hogy a korábbi támadások során kikerült információkat a pártok nem használják fel a kampány során egymás ellen.
Makro / Külgazdaság Összeomlott a miniszterelnök saját magára épített stratégiája a brit választások előtt
Privátbankár.hu | 2017. június 6. 20:20
Mindenkit meglepett, amikor Theresa May hirtelen kiírta a soron kívüli parlamenti választásokat, pláne, hogy korábban kizárta ezt. Magabiztos volt, az egész kampányt saját személye köré építette, de ez kudarcot vallott. Ha rosszul szerepel a választásokon, szinte mindenki szerint csak magának köszönheti.
Makro / Külgazdaság Miniszterelnöki hátraarc a hirtelen népszerűségvesztés miatt
Privátbankár.hu | 2017. május 23. 15:05
Theresa May tegnap visszavonta választási programjának azt a részét, amely az idősek egészségügyi ellátásának egyes ingyenes részeit kurtítaná meg, miután pártjának előnye egy hét alatt a felére esett. Így viszont sokan megkérdőjelezik a miniszterelnök és pártjának szavahihetőségét, hisz ezek után miért ne fordulhatna elő hasonló máskor is?
hírlevél
Ingatlantájoló