Ezüst
Részvény / Deviza / Áru Fáj, hogy kimaradt az arany szárnyalásából? 
Eidenpenz József | 2024. június 10. 05:42
Az arany és az ezüst évezredes befektetési eszközök, de a modern korban a platina és a palládium is keresett. Miért nem érnek mégsem annyit, mint az arany? Mi mozgatja az árfolyamukat? Mi okozhat áremelkedést? Hogyan lehet ezeket megvenni?
Részvény / Deviza / Áru Visszapattant a forint, az ezüst lehet a király 
Eidenpenz József | 2024. május 31. 12:29
Két fontos adat is érkezik pénteken, az egyik enyhén csalódást keltett, de a nagy dobás délután jön. A tőzsdék többsége kissé lefelé tart, de a BUX index szembemegy az árral, mindhárom vezető papírunk szép pluszban áll. A forint visszafordult az euróval szemben 390-ről, zuhan a Trump Media, kárpótlást kapnak a pórul járt kriptós befektetők.
Részvény / Deviza / Áru Fordulat történt a forintnál? Megegyezés várható az e-háborúban? 
Eidenpenz József | 2024. május 29. 12:16
Miközben az európai tőzsdék eléggé kedvetlenek, a BUX index szépen emelkedik. Gyengült viszont a forint és drágultak az energiahordozók is. Száguld az ezüst és nem áll le még egy jó darabig az egyik nagy befektetési bankház szerint. Ronaldo megint NFT-zik, megegyezés várható az elektromosautó-háborúban.
Részvény / Deviza / Áru 70 ezer ponton a BUX, túlélhet-e egyáltalán a Tesla? 
Eidenpenz József | 2024. május 28. 12:15
A BUX index napon belül ismét rekordot döntött, de azután visszahúzódott kicsit. Egyre magasabb OTP-célárakat adnak meg az elemzők. Az európai kamatszint csökkenhet, az ether árfolyamát fontos hírek mozgathatják meg. Fennmaradhat, túlélhet-e egyáltalán a Tesla? – teszik fel a kérdést a cégnek rossz hírek nyomán.
Részvény / Deviza / Áru Több hónapos csúcson a forint, árrobbanás a kriptovaluta-piacon 
Eidenpenz József | 2024. május 21. 12:39
A tőzsdéken nincs valami jó hangulat kedden, de a magyar BUX index dacolni tud a többivel, elsősorban a Mol emelkedése húzza. Az arany hétfőn újabb történelmi rekordot döntött, az ezüst sem sokkal marad le, 11 éves csúcson áll. Stabil a forint, február eleji szinten van. Hatalmas lökést kaptak a kriptovaluták egy új hír nyomán.
Részvény / Deviza / Áru Nem az orosz medve leselkedik a gázárra 2025-ben 
Eidenpenz József | 2024. január 4. 05:41
A világ földgázpiaca amerikai szakértők szerint egy darabig még egyensúlyban lehet, de 2024 végétől komoly pótlólagos kínálat jelentkezik. Így 2025-ben komolyabb áresés, hosszabb medvepiac is jöhet. Emellett vannak, akik a nemesfémek újabb csúcsainak elérésében bíznak, mások inkább lassú lecsorgást várnak az árupiacokon.
Részvény / Deviza / Áru Most vegyen ezüstöt, mert jövőre jön az árrobbanás 
Eidenpenz József | 2023. december 20. 05:40
Legalábbis ezt állítják egyes elemzők, azon az alapon, hogy a Fed 2024-es kamatcsökkentései is elősegítik az ezüstralit, meg a zöld energia nyomulása is. Ugyanakkor vannak óvatosságra intő hangok. Az ezüsttel foglalkozó nemzetközi szervezet ezüsthiányra számít, a lanyha gazdasági növekedés és a viszonylag magas kamatszint viszont nem annyira jó hír.
Részvény / Deviza / Áru Megérkezett az XXXX, máris megtorpant a forinterősödés 
Eidenpenz József | 2023. december 14. 12:19
Nem tartott sokáig az ütemes forinterősödés, ma már gyengülést látunk, pedig régóta várta a piac a jó hírt az EU-s forrásokról. A BUX viszont szárnyal, 60 ezer pont feletti az új történelmi rekord. Robbant a nemesfémek ára, újra menetelnek a kriptovaluták, nagyobb kockázatot vállalhatnak az amerikai befektetők.
Részvény / Deviza / Áru Az arany lesz a küszöbönálló új világrend nyertese? 
Eidenpenz József | 2023. november 30. 18:24
A világ politikai és pénzügyi rendszere nagy átalakulás alatt áll, a társadalmakban pedig nagy feszültségek vannak. A biztonságot adó, válságálló befektetések szerepe megnőtt a portfóliókban, de melyeké? Fizikai arany, papírarany vagy digitális arany, azaz bitcoin?
Tudomány-technika Világító DNS-sel a testünkben fogunk mászkálni? 
Privátbankár.hu | 2023. október 16. 19:18
A nem túl távoli jövőben a DNS-stabilizált nanoezüst emberbe való befecskendezése napi rutinná válhat, mondta el Juhász Gergely, a Goldtresor arany és ezüst befektetési platform alapítója.
Részvény / Deviza / Áru Az ezüst még az aranynál is fényesebben csilloghat 
Király Béla | 2023. május 7. 05:47
A befektetéseknél soha nem lehet biztosra menni, a tuti tippnek látszó eszközök esetén is bármikor történhetnek váratlan fejlemények, amelyek miatt az árfolyamok kedvezőtlenül alakulnak. Az árupiacokon most az ezüst lett az új kedvenc, az idei évben már sokat emelkedett az árfolyama, és a szakértők szerint számos tényező mutat a további drágulás irányába.
Részvény / Deviza / Áru Hogy érintik a Molt az új szabályok? Miért esett a Richter? 
Eidenpenz József | 2022. augusztus 1. 12:23
A forint stabil, a BUX-ot az OTP húzza, a Molra viszont árnyékot vet a hétvégén bejelentett újabb intézkedéscsomag. Olcsóbb az olaj a recessziós félelmek nyomán, de sokat emelkedett a napokban az arany és az ezüst. Eltűnt egy lengyel energiaszolgáltató szinte teljes nyeresége.
Részvény / Deviza / Áru Ismét 8000 felett az OTP, az Apple és az Amazon a sztár 
Eidenpenz József | 2022. július 29. 12:34
A rossz hír jó hír lett, a csökkenő amerikai GDP a kamatvárakozásokon keresztül javította a tőzsdei hangulatot, és ez ma is érezhető. Az OTP megmoccant, újra 8000 fölé ugrott, a forint viszont tovább szenved. Óriási nyereséget értek el az olajcégek, kérdés, elveszik-e ezt tőlük. Jelentett az Apple, az Amazon, száguld az ether.
Részvény / Deviza / Áru Már 407-408 az euró, megindult az arany is 
Eidenpenz József | 2022. július 28. 11:46
A Fed tegnapi kamatdöntő ülése után csak az amerikai indexek ugrottak meg, ma Európában már szerény esések látszanak. Kivéve a lengyeleknél és nálunk, ahol az OTP és a Mol erősödik. A forint viszont megint gyengül az e heti két kamatemelés ellenére. Megindult az árupiac, különösen az ezüst és a palládium.
Részvény / Deviza / Áru Kit érdekelhet az új bitcoin-ETF? A családi ezüstbánya jobb az ezüstnél? 
Eidenpenz József | 2021. október 26. 17:07
A napokban indult új amerikai bitcoin-ETF-et történelmi lépésnek tartják, de vajon kinek jó, van-e hasonló Európában? Az utóbbi egy-két év árupiaci fellendülését osztalékot is fizető, nyereséget termelő bányarészvényekkel érdemesebbnek látszik meglovagolni, mint magukkal az árucikkekkel. De a megfelelő cégek kiválasztása nehéz. (Hangfelvétellel.)
Részvény / Deviza / Áru Az MNB elnök nyilatkozata megpörgette a forint piacát 
Privátbankár.hu | 2021. május 17. 17:08
Eseménydús volt a hétfő reggel, hiszen rég nem látott forinterősödésnek lehettünk tanúi. Az okokról is beszélt a Trend FM Reggeli monitor című műsorában Király Béla kollégánk.
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdére készül a Revolut-rivális, remek volt a Tinder-konkurens első randevúja 
Eidenpenz József | 2021. február 12. 12:19
Az európai tőzsdéken kicsi az ármozgás, a brit GDP-adat és néhány kedvező gyorsjelentés jó híreknek számítanak. A BUX esik, a Richter és az OTP húzza le, a forint is gyengülget. Érdekes részvénykibocsátás volt az USA-ban, egy randialkalmazás papírjait elkapkodták. Hiány van fizikai ezüstből, ami már okozott árrobbanást a múltban.
Részvény / Deviza / Áru Új áldozatot szemeltek ki a Redditesek, fontos információt osztott meg a Pfizer 
Csabai Károly | 2021. február 3. 11:25
Alapvetően jó a hangulat a pénz- és tőkepiacokon, nemcsak a tőzsdék, hanem az olaj és a nemesfémek is emelkednek, s még a forint is több mint két éve nem látott stabilitást mutat. Persze azért nem minden arany, ami fénylik, pontosabban ezüst, miután a szürke nemesfémet is elérte a shortmánia. 
Részvény / Deviza / Áru Megindult a forint, megtört az ezüst lendülete 
Király Béla | 2021. február 2. 12:14
Úgy tűnik, a reddites befektetők mégsem olyan erősek, mint azt hitték és az ezüst árfolyamát nem tudták tartósan felverni. A forint viszont szépen erősödött, a kérdés már csak az, meddig tart ki a lendület.
Részvény / Deviza / Áru Újabb célpontot talált magának a horda - élen jár a budapesti tőzsde, hasít a forint 
Gáspár András | 2021. február 1. 11:51
Még mindig csak korlátozottan lehet vásárolni a Robinhoodnál az elmúlt hét sztár- (vagy botrány-) részvényeit, de oldódik a szigor - az internetes fórumon szerveződő kisbefektetők viszont most új prédát találtak maguknak. Az ezüst árfolyama emiatt rakétázik most, az árupiacon azonban sokkal nagyobb fába (vagyis fémbe) vágták a fejszéjüket a traderek. A továbbra is óriási részvénykitettséggel rendelkező nagybefektetők talán most szusszanhatnak egy kicsit. A romló világgazdasági kilátások ellenére pluszban járnak a világ tőzsdeindexei, a hangulatot a vakcinahírek dobták meg.
Részvény / Deviza / Áru Remek évük volt az árupiacoknak, új szuperciklus indul? 
Eidenpenz József | 2021. január 2. 06:25
Bár az olajnak és az olajtermelőknek nagyon rossz éve volt tavaly, más árupiaci termékek két számjegyű mértékben drágultak még az év eleji békeidőkhöz képest is. A legkeresettebb termékek emelkedése pedig bőven meghaladta a főbb tőzsdeindexekét is. Ezt részben a várható gazdasági fellendüléssel, részben az inflációs félelmekkel magyarázzák. Van ugyanakkor egy olyan, hosszú távú trend is, ami miatt a drágulás tartós lehet és egy új korszak kezdetét jelezheti.
Részvény / Deviza / Áru A forint gyengülése hosszú távú trend, a pénzbőség hajtja az árupiacokat 
Eidenpenz József | 2020. szeptember 22. 13:05
A magyar gazdaság 2022-re érheti el a válság előtti szintet, a forintnak pedig lehetnek erősödő szakaszai, de hosszú távon megmaradhat a lassú gyengülő trend – mondja az Equilor Befektetési Zrt. A pénzbőség meglepetéseket hozott az árupiacokon is, több terméknél kitarthat az emelkedés lendülete. Az OTP-t alulsúlyozásra, a Richtert felülsúlyozásra javasolják.
Részvény / Deviza / Áru Kétszer is támadhat a vírus, nagykutyák veszik az aranyat, ezüstöt 
Eidenpenz József | 2020. augusztus 25. 11:25
Ismét jó a hangulat a tőzsdéken, az amerikai-kínai kereskedelmi vita kilátásai mellett a német GDP-adat is hozzájárulhatott ehhez. A BUX alulteljesítő, de pozitív, a forint viszont gyengül. Az MNB ülésétől nem várnak konkrét intézkedéseket az elemzők, de nagyon figyelnek majd, hogyan értékelik a legutóbbi, nem túl jó hazai adatokat. Világklasszis nagybefektetők táraztak be aranyból, ezüstből, bányarészvényből.
Részvény / Deviza / Áru Megütötték a forintot, lélektani szinten az arany 
Király Béla | 2020. augusztus 17. 19:22
A részvénypiacokon nem volt különösen izgalmas a hét első kereskedési napja, ám ez nem azt jelenti, hogy ne történt volna semmi. A forint például újra lejtőre került.
Részvény / Deviza / Áru Száguld az ezüst ára, mi az, amin mégis elcsúszhat? 
Király Béla | 2020. július 29. 10:22
Hétéves csúcsra ugrott az ezüst árfolyama, igaz, a történelmi rekordjától így is viszonylag messze van. A nemesfém ára ugyanakkor néhány hónap alatt megduplázódott az idén, ám a szakértők szerint van ok az óvatosságra.
Részvény / Deviza / Áru Az új aranyár-rekord 1974 dollár, forró napok jönnek a tőzsdéken 
Eidenpenz József | 2020. július 28. 19:03
Európában nem mutattak ma határozott irányt a tőzsdék, az USA-ban pedig esnek az indexek, miután számos fontos hír várható a következő napokban. Budapesten és Varsóban mérsékelt esés volt, az emelkedő OTP mellett a Richter és a Telekom erősebben süllyedt. A forint is gyengült, a nemesfémek délelőtti gyengélkedése viszont megfordult, és újra pluszba kerültek. Az amerikai gyorsjelentési szezonban ma inkább rossz hírek jöttek, de a szaldó egyelőre pozitív.
Részvény / Deviza / Áru Miért szárnyal az arany? Mi történt a magyar munkavállalókkal Németországban? 
Privátbankár.hu | 2020. július 28. 14:51
Mindenütt azt halljuk, hogy az aranyat és az ezüstöt azért vásárolják, mert nagy válság van, és biztos menedéket keresnek a befektetők. De vannak itt más, technikai ok is a háttérben, ugyanis kifogyhatnak a széfekben őrzött készletek a nagy kereslet hatására. Meglepően kevéssé csökkent áprilisban és márciusban a Németországban dolgozó magyarok száma, csak néhány százzal. Hallgassa meg a hangfelvételt.
Részvény / Deviza / Áru Jelentenek a nagy ászok, az elektromos autók felé indul a BMW 
Eidenpenz József | 2020. július 27. 18:32
Kivárós hangulat van a tőzsdéken, ami a nyár miatt annak is betudható, hogy a hét közepén nagyon sok hírre kell készülni. A Fed is ülést tart, és az internetes nagyágyúkon kívül egy csomó más hagyományos óriásvállalat is közzéteszi gyorsjelentését. A BUX indexet a Richter süllyedése húzta le, amelynek a devizaárfolyamok változása nem tesz jót.
Részvény / Deviza / Áru Megjött az arany új aranykora, vagy a dollár összeomlását látjuk? 
Eidenpenz József | 2020. július 27. 11:57
Esnek az árfolyamok Európában, a legnagyobb mértékben Spanyolországban, amely a koronavírus-járvány második hulláma miatt sok turista elvesztésétől tarthat. De jó hírek is érkeztek, a német üzleti bizalom jobb lett a vártnál, a kínai iparvállalatoknak is jól megy. Rekordot döntött az arany, magasan áll az ezüst. Vagy inkább a hagyományos pénzek értékelődnek le folyamatosan? A magyar eszközök viszonylag stabilak ma.
Részvény / Deviza / Áru Elszabadultak az árak: felpörgött az aranyláz 
Király Béla | 2020. július 24. 18:18
A befektetők a bizonytalanságokat látva aranyat és ezüstöt vesznek, így a nemesfémek ára megállíthatatlanul emelkedik.
Részvény / Deviza / Áru Óriási leépítések a német autóiparban, az ezüst lesz az év befektetése? 
Eidenpenz József | 2020. július 22. 18:51
Miközben az európai tőzsdék ma egész nap mínuszban jártak, az amerikai indexek pluszban tudtak nyitni. Bár a befektetők aggódnak a kínai-amerikai kapcsolatok romlása miatt, és a vírushírek sem jók, pozitív jelek is vannak, főleg a technológiai szektorban. Ritkaság, hogy sem az OTP, sem a Richter ára nem változott. A forint viszont nagyot erősödött, és tart az arany- és ezüstár-robbanás.
Részvény / Deviza / Áru Az oltóanyag-remények dobták fel a hangulatot, az EU-csúcsot már beárazták? 
Eidenpenz József | 2020. július 20. 18:44
Bár délelőtt még pesszimisták voltak a tőzsdék és enyhén lefelé csorogtak a részvényárfolyamok, estére sokat javult a hangulat és kellemes plusz jött össze a fontosabb tőzsdéken. Itthon a BUX stagnált, a Mol esését a Richter és a Magyar Telekom ellensúlyozták. Az ezüst egy huszáros rohammal bevette a 20 dolláros szintet, az egyik vezető lap pedig azt taglalja, hogy nem is olyan rossz nekünk, ha a részvénypiacon nagy lufi van.
Részvény / Deviza / Áru Nem lesz itt semmiféle V alakú kilábalás? 
Eidenpenz József | 2020. május 29. 18:47
A tőzsdék hangulata ma rossz, bár az amerikai technológiai papírok nagy átlagban tudtak egy kicsit emelkedni. A piacok arra várnak, mit talál ki Donald Trump elnök Kína megzabolázására, és ez mennyiben fogja érinteni a gazdaságot, a részvényeket. A BUX index is a többi európai mutatóhoz hasonlóan esett az OTP vezetésével, de a forint erősödött. A nemesfémeknek kedvez a helyzet.
Részvény / Deviza / Áru Jövő év végéig húzódhat a normalizálás, sok kormányzati segítség kell még 
Eidenpenz József | 2020. május 18. 11:40
A tőzsdék szépen emelkednek ma, aminek fő oka a javuló vírusstatisztikákban és a Fed-elnök interjújában keresendő. Az elnök egyrészt ugyan pesszimista volt, szerinte jövő év végéig is eltarthat a gazdaság normalizálása. Másrészt viszont újabb kormányzati beavatkozásokat, likviditás-bővítést tartott szükségesnek. Az OTP és a Mol Európával együtt száguld, a nemesfémek ára is robbant.
Részvény / Deviza / Áru A Lehman-analógia - miért zuhan a válságban a családi ezüst ára? 
Eidenpenz József | 2020. március 18. 20:20
Az aranyat és az ezüstöt több ezer éve használják vésztartalékok, válságálló megtakarítások képzésére. Hogyan lehetséges, hogy a mostani koronavírus-krachban mégis esett vagy stagnált, néha egyenesen zuhant az árfolyamuk? Hogy volt ez a múltban, például a 2008 őszi Lehman-összeomlásban? Mi jöhet a következő hónapokban?
Részvény / Deviza / Áru Ha minden esik, aranyat, ezüstöt vagy platinát vegyünk? 
Eidenpenz József | 2020. március 11. 09:10
Viszonylag magasan áll az arany árfolyama, ami a vírusválság és a tőzsdei ijedelmek közepette nem meglepő. Az ezüst azonban, amely jelentős ipari fém is, messze van szeptemberi csúcsától. Egy uncia aranyért most majdnem száz uncia ezüstöt kapni, ami 105 év alatt csak kétszer fordult elő. A platina is extrém szinten jár.
Részvény / Deviza / Áru 30 éve nem láttunk ekkora januári esést – amit az olajról, aranyról, földgázról tudni kell 
Eidenpenz József | 2020. február 3. 06:00
A részvények már 11 éve mennek fel, de olcsók-e az árupiaci termékek vagy sem? Alacsony kamatok és stabil infláció esetén elvileg ezek is jó védelmet jelenthetnének. A palládium idén is történelmi csúcsot állított be, az olaj, a földgáz, a kávé, a narancslé viszont több éves mélységek közelében jár. A mérleg inkább az olcsóság felé billen, de sok a buktató.
Részvény / Deviza / Áru Trump beszédet tartott a rakétázásról, exponenciális pályán a palládium 
Eidenpenz József | 2020. január 8. 18:25
Gyorsan megnyugodtak a tőkepiacok a hajnali iráni rakétatámadás után, olyannyira, hogy Amerikában, Németországban vagy Budapesten szépen emelkedtek az indexek ma. A kezdeti pánik leginkább az arany és ezüst árán látszott meg, de később ezek is visszacsúsztak, sőt mínuszba mentek át. A palládium viszont tovább ragyog.
Részvény / Deviza / Áru Ismét emelkedésnek indulhat az ezüst árfolyama? 
Csabai Károly | 2019. november 26. 18:00
Az ezüst keresletét valamivel meghaladhatja a kínálata az idén, annak ellenére, hogy utóbbi 1018,9 millió unciás mennyisége egy százalékkal elmaradhat a 2018-asnál – szerepel egyebek mellett a The Silver Institute 2019-re vonatkozó legfrissebb becslésében. Az utóbbi hetek zuhanása ellenére a szürke nemesfém idei átlagárfolyama 3 százalékkal lehet magasabb a tavalyinál.
Részvény / Deviza / Áru Egy nap alatt öt százalék – megint megindultak a nemesfémek 
Eidenpenz József | 2019. szeptember 24. 17:59
Hétfőn hatalmasat ugrott az ezüst és rekordot döntött a palládium. A nemesfémek mintha új nekirugaszkodásra készülnének, megközelítik a szeptember eleji csúscokat. A részvények ma csendesek, a forint visszavonult az új mélypontról.
Részvény / Deviza / Áru Az év befektetései? Már a negyedik nemesfém is szárnyakat kapott 
Eidenpenz József | 2019. szeptember 5. 06:06
Május végén az arany, júliusban az ezüst, a múlt héten a platina árfolyama ugrott meg, miközben a palládium is magas szinten tartózkodik. Egy év alatt 29-36 százalékot emelkedett a főbb nemesfémek ára, miközben a dollár is sokat drágult. Még sohasem volt közel ilyen drága sem az arany forintban. Számos oka van ennek.
Részvény / Deviza / Áru Sokkal nagyobb ugrálás is jöhet még a forint árfolyamában 
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 4. 10:10
Kevesebb, mint egy százalékkal van a forint idei árfolyamcsúcsa a tavalyi felett, ami a nemzetközi devizapiacokon igen kicsinek számít. Eddig kicsi volt a forint árfolyamingadozása, a feltörekvő piacokon kialakuló pánik alaposabban is kimozdíthatja az árfolyamot. Az MNB pedig továbbra is laza.
Részvény / Deviza / Áru Meddig mehet még az arany? Meghökkentő számok repkednek 
Eidenpenz József | 2019. augusztus 14. 06:06
Az arany már sokat drágult az idén, de a jegybankok kamatpolitikája, aranyvásárlásai miatt, a devizák leértékelődése közepette lehet, hogy még csak egy út kezdetén vagyunk. Új tényező is felmerült nemrég. Van egy olyan árupiaci termék is, amely a 2016-os nagy gödör aljához hasonló árfolyamon forog.
Részvény / Deviza / Áru Hét százalékos kitörés egy hét alatt – ideje ezüsttel bővíteni a családi vagyont? 
Eidenpenz József | 2019. július 22. 06:06
Az arany sokáig az ezüst nélkül száguldott, az utóbbi alig mozdult meg. Egyes mutatók így már több mint 25 éve nem látott alulértékeltséget jeleztek a szürke fémnél. Az utóbbi mintegy öt napban viszont meglódult a kis testvér is. Vajon ez csak átmeneti, pszichológiai alapú felpattanás, vagy egy hosszú trend kezdete?
Részvény / Deviza / Áru 322 alatt az euró, nagyot ugrott az ezüst ára 
Eidenpenz József | 2018. november 2. 12:50
Ha ma lenne Magyarországon kereskedés, valószínűleg nagyot erősödne a forint. A részvénypiacok hangulata nagyon jó, a forint is erősödik a nemzetközi piacon. Hirtelen óriásit ugrott az ezüst árfolyama.
Részvény / Deviza / Áru Tökéletes kombináció az olajnál, száguldott a Mol 
Eidenpenz József | 2018. szeptember 26. 19:06
Ma este ülésezik a Fed, a piacok eléggé kiváró állásponton voltak ma, de azért bizakodóak. A BUX emelkedett, a forint erősödött, a Mol egyenesen száguldott. Megtorpant viszont az olaj erősödése, pedig a napokban minden adott volt az emelkedéshez. A Tesla körül izzik a levegő.
Részvény / Deviza / Áru Vigyázz, tele van hamis kínai ezüsttel az internet 
Privátbankár.hu | 2018. január 5. 15:42
“Coin”, angolul érme. Ám most nem a bitcoinnal foglalkozunk, a hagyományos ezüst és arany érméken is jó sokat lehet veszíteni. A piacot elárasztják a vélhetően főleg kínai hamisítványok. Hamisítvány és hamisítvány között is nagy a különbség, némelyik a szakembereket is megtéveszti, mit szóljon akkor az átlagember?
Részvény / Deviza / Áru A bűnös német autógyárak remekelnek, a Richter visszaesett 
Eidenpenz József | 2016. május 30. 18:33
Az amerikai és brit piacok zárva tartása, valamint a hét második felében esedékes események és adatok miatt is visszafogott volt az európai részvénykereskedés, de így is emelkedtek tovább kissé a tőzsdék. Nálunk az OTP és a Mol jól, a Richter és a Telekom gyengébben teljesített, a forint mint a kőszikla. Az olaj mínuszból pluszba ment, esik a nemesfémek ára.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG