Hirdetés
Hirdetés

Ez lett az év legjobb utazási applikációja

2018. december 07., 12:07

A CheckMyTrip applikáció nyerte el a 2018 World Travel Awards díjkiosztón a Világ vezető utazási mobil alkalmazása címet.

Az Amadeus által kifejlesztett alkalmazás sikere kapcsán a vállalat közleménye megjegyzi, hogy kemény versenytársakkal kellett megküzdeniük, és nem volt egyszerű eljutniuk idáig. Mint írják, az utazási applikációk piacán kőkemény a verseny, ezért nekik is teljes mértékben át kellett alakítaniuk mobilplatformjukat. Az áttervezés során arra törekedtek, hogy a lehető legrugalmasabb és legmegbízhatóbb platformot hozzák létre, amely az utazók igényeit helyezi előtérbe, miközben kihasználja az Amadeus magas színvonalú technológiai megoldásait - írja a turizmus.com.

A CheckMyTrip dizájnja, tulajdonságai és képességei jelentős mértékben erősödtek az utóbbi évek során. Ennek hatására ma már közel kétmillió aktív felhasználót szolgál ki évente mobilalkalmazásokon és reszponzív webes felületen keresztül. Az app iOS verziója 4,7-es minősítést kapott, míg a natív Android-app 4,5-est.

A CheckMyTrip ismertetője és az ingyenes alkalmazás letölthető az ismert app áruházakból, vagy az Amadeus honlapjáról.

Hirdetés

A CheckMyTrip utazóknak készített weboldala.
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A kormányt csak a nyugdíjasok érdeklik - mi lesz a munkanélküliekkel?

A kormányt csak a nyugdíjasok érdeklik - mi lesz a munkanélküliekkel?

Közzétette az Eurostat, hogy mennyit költenek a tagállamok a szociális hálóra: ide tartoznak a munkanélküli segélyek, a családi pótlék különböző formái, a nyugdíjak, valamint a lakhatási támogatások is. A magyar adatokat megnézve elég felemás a kép, míg nyugdíjakra az uniós átlaghoz képest sokat, addig a munkanélküliekre röhejesen keveset költünk.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?