<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Online vásárlás
Személyes pénzügyek Mi is védhetjük adatainkat az interneten, ha tudatosabban vásárolunk
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 18:18
Az e-kereskedelem veszélyeire is figyelmeztet az Állami Számvevőszék.
Vásárló Vizsgálatot indított a Használtautó.hu és a Jófogás üzemeltetője ellen a GVH
Privátbankár.hu | 2021. december 14. 13:51
Erőfölénnyel való visszaélés miatt indult eljárás. 
Személyes pénzügyek Két év alatt megduplázódott azok aránya, akik legalább hetente vásárolnak online
MTI | 2021. május 19. 06:36
És persze a koronavírus miatt sokkal inkább átálltak a készpénzmentes fizetésre.
Részvény / Deviza / Áru Egy kistigris nagytigrise: a cég, amely forradalmat csinál az online játékban, a vásárlásban és a fintech-szektorban is
MFC Equity | 2021. február 12. 18:39
Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében a Sea Limited cégről fogunk írni, amely a digitális termékei és szolgáltatásai révén nagyot kaszált 2020-ban és egy növekedésorientált üzleti modell segítségével még többet hozhat a konyhára.
Részvény / Deviza / Áru Koronavírus mindörökké? Megőrülnek a karantén-részvényekért
Eidenpenz József | 2020. október 21. 18:59
Európában ma nagyon rossz volt a tőzsdék hangulata, aminek fő oka a koronavírus-járvány terjedése és annak gazdasági következményei. Amerikában sokkal kisebb a süllyedés, Budapest pedig megúszta stagnálással, de a forint megint gyengül. Egy német és egy magyar cég is elektromos töltőket telepít. Bejelentkezett az Uber a Daimler-BMW duónál több mint egymilliárd euróval.
Vásárló Még mindig gyerekcipőben jár a hazai online kártyás fizetés
Privátbankár.hu | 2011. november 9. 14:59
Magyarországon most először készült kutatás az e-kereskedelem aktív szereplőinek körében az online fizetési megoldásokra fókuszálva. Bár a webáruházak száma és szerepe az elmúlt években jelentősen nőtt, nagy hányaduk még csak tervezi a bankkártya elfogadásának bevezetését. Ennek részben az az oka, hogy szigorúak a banki feltételek, részben pedig az, hogy a vásárlók félnek a visszaélésektől.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG