<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Teszt
Makro / Külgazdaság Nem sok értelme van az ingyenes tesztelésnek? A svédek már leálltak vele
Privátbankár.hu | 2022. február 9. 13:46
Svédországban szerdától leállították a széles körű és ingyenes koronavírus-tesztelést még azok körében is, akik tüneteket mutatnak.
Makro / Külgazdaság Karantén helyett heti kétszer tesztelnek az izraeli iskolákban
Privátbankár.hu | 2022. január 21. 13:42
A karantén teljesen megbénítaná az ország oktatási rendszerét.
Személyes pénzügyek Mennyire tudunk takarékoskodni? Ez a pénzügyi személyiségteszt elárulja
Privátbankár.hu | 2021. október 27. 11:31
Eddig több mint 35 ezren töltötték ki a Pénziránytű Alapítvány pénzügyi személyiségtesztjeit.
Makro / Külgazdaság Megjelent a kormányrendelet – így indul az országos tesztelés
Privátbankár.hu | 2020. november 19. 17:48
Elsőnek a szociális intézményekben dolgozókat fogják koronavírusra letesztelni.  
Részvény / Deviza / Áru Jön a gyorstesztek új generációja? Kiderült az ég az USA-ban
Eidenpenz József | 2020. október 29. 19:06
A hét első három napjának hatalmas zuhanása után csütörtökön megnyugvás következett az tőzsdéken. Segített a vártnál jobb amerikai GDP-adat és munkanélküliségi statisztika. Itthon a BUX minimális süllyedéssel megúszta, annak ellenére, hogy a Mol elég nagyot esett. Vészesen közeledett a forint eddigi történelmi mélypontjához, de aztán visszafordult EKB ülése után. Újfajta gyorstesztek segíthetnek a rendezvények megtartásában.
Részvény / Deviza / Áru Jön a 15 perces koronavírus-teszt, hamar feledték a tv-vitát
Eidenpenz József | 2020. szeptember 30. 18:48
A terjedő járvány, az elnökjelöltek katasztrofális vitája és a bejelentett leépítések ellenére az amerikai tőzsdék szép pluszban járnak. Érkezett egy kedvező munkaerőpiaci adat is, és tárgyalnak az esetleges újabb gazdasági mentőcsomagról. Itthon a BUX szépen felülteljesítette Európát, elsősorban a Molnak köszönhetően, de két másik részvényünk is felfelé tartott. Erősödött a forint is.
Makro / Külgazdaság Adócsökkentés lesz a cégeknek és a lakosságnak is - jelentette be Varga Mihály
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 28. 13:18
Hétfőn ülésezett a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs, ahol átfogó intézkedésekről született döntés - jelentette be ezt a pénzügyminiszter Facebook-oldalán.
Makro / Külgazdaság Operatív törzs: felmérik a magyar lakosság átfertőzöttségét
Privátbankár.hu | 2020. április 28. 12:02
Rövidre sikerült az operatív törzs keddi tájékoztatója; azt megtudtuk, hogy a járvány második hullámára készülve fogják tesztelni a lakosság átfertőzöttségét és a várandós kismamákat is eligazították a legfontosabb tudnivalókról. A WHO újfajta gyorstesztről számolt be, ami a vírus jelenlétét mutatja ki.
Makro / Külgazdaság Budapesten már nem lehet magánlaborban koronavírus-tesztet végeztetni
Kormos Olga | 2020. március 15. 12:53
Csütörtökön megírtuk, hogy immár van arra mód, hogy bárki, aki szeretné, magán úton csináltathat koronavírus-tesztet. Azóta az egyik helyszín kérte, hogy vegyük ki cikkünkből a nevüket, mert megszűntek vérvételi helyszínként működni, amit egyébként többen is jelezték felénk, hogy nem érik el őket. 
Vásárló Magánúton is lehet koronavírus-tesztet végeztetni - hol jelentkezzünk?
Kormos Olga | 2020. március 13. 09:49
Néhánay napja magánúton is lehet koronavírus-tesztet végeztetni a Mikromikomed Lab-ban. A mintavétel háromezer forint, a további vizsgálatokért, leletezésért huszonnyolcezer forintot kérnek el, a kiszállás díja tizenötezer forint.  
Makro / Külgazdaság Még mindig csak vágyálom a magán koronavírus-teszt
Kormos Olga | 2020. március 12. 06:07
A koronavírussal kapcsolatban az Operatív Törzs hét eleji tájékoztatóján felmerült, hogy a közeljövőben talán elérhetővé válik a magán egészségügyi szolgáltatóknál a teszt elvégzése. Az általunk megkérdezett magánszolgáltatók nem erősítették meg ezt a hírt.
Vásárló Budai éttermek, gatyát felkötni!
Chef | 2019. december 13. 16:01
A budai éttermek nagy részében késik az az elengedhetetlen szemléletváltás, ami Pesten már sikeresen végbement - 12 étterem azonban egyesületbe tömörülve változtatna a helyzeten. Egy cikksorozat keretében megnézzük, hol tart most a budai gasztroforradalom - belekóstolunk a Kés-Villa-Buda mozgalomba.
Vásárló Megvan a téligumi-teszt eredménye: ezek lettek a legjobb abroncsok
Privátbankár.hu | 2017. november 13. 20:22
Idén immár hatodik alkalommal tesztelték a téligumikat a Hungaroringen található tanpályán. A mérések célja, hogy az autósok ne csupán külföldi tesztekre hagyatkozva, hanem hazai környezetben regisztrált eredményekre támaszkodva is tudjanak választani az idei legnépszerűbb abroncstípusok közül. 19 szettet vizsgáltak meg a szakemberek, köztük ötféle új négyévszakos típus, valamint egy új és egy használt nyári garnitúra is szerepelt a teljes körű összehasonlíthatóság érdekében.
Vásárló Egyre több a bizonyíték: tényleg a gagyi élelmiszereket kapjuk mi is?
Privátbankár.hu | 2017. július 26. 17:24
Tovább pörög az élelmiszerek minőségével kapcsolatos nyavalygás, ezúttal a románoktól.
Vásárló Lehet jó az olcsó is? Ezek lettek a legjobb nyári gumik 2017-ben
Privátbankár.hu | 2017. március 21. 14:44
A nagyobb, prémium márkák mellett az olcsóbb kategória képviselői között is akadt kiemelkedően jó eredmény a 2017-es nyárigumi-teszten: a top5-be be tudott kerülni egy olyan abroncs is, aminek darabját 15 ezer forint alatti áron is be lehet szerezni. A négyévszakos gumik között is akadt jó teljesítmény, a téli gumi és az agyonhasznált nyári viszont csúnyán leszerepelt.
Vásárló Megvan a teszt eredménye – ezek a legfinomabb gumicukrok
Privátbankár.hu | 2016. június 21. 10:00
Neked van kedvenced? Itt a Nébih tesztje.
Makro / Külgazdaság Megint a tűzzel játszik Észak-Korea
Privátbankár.hu | 2016. április 26. 12:24
Feltehetőleg teszt kilövést hajtott végre Észak-Korea, legalábbis erről írt jelentést a a dél-koreai Yonhap hírügynökség. A diktatórikus államban egy közepes hatótávolságú ballisztikus rakétával tüzelhettek.
Vásárló Melyik a legjobb narancslé? Itt vannak a teszteredmények
Privátbankár.hu | 2016. április 2. 20:01
Meglepő eredménnyel járt a Tudatos Vásárlók Egyesülete által elvégzett narancslé-teszt. A Tesco egyik terméke első, egy másik terméke majdnem az utolsó helyen végzett. A legtöbb C-vitamint a legolcsóbb termék tartalmazza. Táblázatban mutatjuk be a legfontosabb adatokat.
Vállalat A birodalom visszavág: a németek jól megnézik a többi gyártó kipufogógázait
Privátbankár.hu | 2015. november 7. 12:17
Németország visszavág? A német közlekedési miniszter szerint alaposabban fogják ellenőrizni a gépkocsik károsanyag-kibocsátását, köztük a külföldi gyártmányúakét is, és nemcsak műhelyi körülmények között, hanem az utakon is. Ezzel lehetetlenné válik a trükközés. Az amcsik szerint viszont jobban tennék, ha inkább elektromos autókat gyártanának.
Vásárló Fokhagymakrémeket teszteltek - ezek a legjobbak
Privátbankár.hu | 2015. november 5. 12:07
A fokhagymák után most a fokhagymakrémeket tesztelte a NÉBIH.
Vásárló A nagy napszemüveg-teszt: ezekkel a termékekkel van gond
Privátbankár.hu | 2015. július 2. 10:22
Három napszemüveg nem felelt meg az előírásoknak a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tesztjén a húszból.
Vásárló Itt a nagy sóteszt: ezeket kerülje el a konyhában
Privátbankár.hu | 2015. május 7. 10:14
Étkezési sókat tesztelt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Komoly baj nincs, leginkább a termékek jelölésével van baj.
Vásárló Itt a gumi-teszt eredménye: egyre jobban szerepelünk
Privátbankár.hu | 2015. február 12. 20:15
A nonstopgumi.hu és a Használtautó.hu az idei téli szezonban is elvégezte a magyar autósok téligumi-használatára vonatkozó véletlen mintavételen alapuló vizsgálatát. A felmérés szerint az autósok egyre jobban odafigyelnek arra, hogy megfelelő abroncsokkal nézzenek szembe a tél kihívásaival: tovább javult a téli gumit használó autósok aránya, a többség ráadásul valamilyen prémium márkás abroncsot használ, és immár csupán 45 százalékuk tesz 5 évnél idősebb téli gumit az autójára.
Vásárló Villámteszt az utakon: milyen a jó téli gumi?
Privátbankár.hu | 2014. december 11. 14:45
A dugóban várakozó autósok abroncsait vizsgálták meg, sokan furikáznak alkalmatlan gumival, de milyen a jó?
Vásárló Nagy magyar téligumi-teszt: melyik a legjobb? Itt a végeredmény
Privátbankár.hu | 2014. november 15. 09:54
Harmadszor tesztelték le a Hungaroringen a téli és négyévszakos gumikat, a magyar viszonyokra optimalizált körülmények között dől el, melyik gumi hogyan teljesít. Egy dolog biztos: nyári gumival jeges úton közlekedni ön- és közveszélyes.
KKV Van oldal, amit 5 perc alatt szétkap egy hacker - hogyan védekezz?
Privátbankár.hu | 2014. július 30. 18:31
Minden harmadik kisvállalat weboldalán súlyos vagy közepes besorolású biztonsági hiba mutatható ki. A tátongó biztonsági réseket kihasználva percek alatt komoly, akár a vállalkozás teljes működésére kiterjedő károkat lehetne okozni. Száz kisvállalati honlap vizsgálatából az is kiderült, hogy az egyedi fejlesztésű weboldalak egyáltalán nem garantálnak nagyobb biztonságot.
Vásárló Te segítenél, ha egy bajba jutott autóst látnál?
Privátbankár.hu | 2014. július 28. 20:21
Elméletben segítünk autóstársainknak, de a valóságban kevésbé - ez derült ki a Goodyear tesztjéből. A telefonon megkérdezettek fele állítja, hogy megáll, ha lerobbant autót lát, mégis 14 percig kellett várni, míg valaki segített egy bajba jutott sofőrön.
KKV Itt a nagy "zöld" autó teszt: ezek a legjobb márkák
Privátbankár.hu | 2014. március 8. 17:00
Egy vizsgálat során értékelték az Egyesült Államokban értékesített gépjárműveket a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a költséghatékonyság szempontból. Az elektromos és a hibrid autók kiütéssel nyertek, ami cáfolja azt, hogy ezek az autók semmivel sem zöldebbek, mint a benzinesek.
KKV Új szakaszba lépett a 4-es metró tesztje
Privátbankár.hu | 2014. január 23. 09:29
Többek közt a a biztosítóberendezéseket, az ajtókat, a fékeket, a menetrendi vezérlő- és vonatfelügyeleti berendezéseket ellenőrzik.
Vásárló Nagy gumi-teszt a Hungaroringen: melyiket válasszam?
Privátbankár.hu | 2013. november 26. 09:25
Másodszor került sor az egyetlen nagyszabású hazai Téligumitesztre a Hungaroringen. A nonstopgumi.hu és a Használtautó.hu által szervezett esemény célja az volt, hogy a hazai autósok ne csupán külföldi tesztek alapján tudjanak tájékozódni az idén legnépszerűbb abroncstípusok minőségi sorrendjéről, hanem hazai környezetben mért konkrét eredményekkel is találkozzanak. A 16 téli-, illetve négyévszakos gumiszett tesztje mellett egy használt nyári garnitúra próbája biztosította a teljes körű összehasonlíthatóságot.
Vásárló Nem adnak el dirket hibás terméket, de megvannak a trükkök
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 29. 19:30
A gyártók tudják tervezni az elévülés idejét, de nem rontják el direkt az áruk, más trükkjeik azonban vannak.
Vásárló Elkészült a legjobb joghurtok listája, Ön szerint melyik a legjobb?
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 15. 18:00
A gyümölcsjoghurtok inkább számítanak cukros édességnek, mint egészséges finomságnak a Tudatos Vásárlók Egyesülete felmérése szerint, az általuk vizsgált 16 gyümölcsjoghurtból mindössze kettő tartalmaz teljes értékű gyümölcsöt a hozzáadott cukornál nagyobb arányban.
Vásárló Drága és veszélyes a téli gumi nyáron
Privátbankár.hu | 2013. május 17. 11:53
A téli abroncsok fékútja lényegesen hosszabb nyári időjárási körülmények között és az irányíthatóság is romlik.
KKV Most előre szólnak: füstölni fog a metró!
Privátbankár.hu | 2013. április 16. 15:50
Ne ijedjen meg, ha fehér füstöt lát a Rákóczi térnél, nem mérgező. Tesztelik az új megállót.
KKV Kelenföld és a Móricz között tesztelik a 4-es metrót
Privátbankár.hu | 2012. december 21. 11:44
Az Alstom Metropolis 4-es metróvonalra szánt szerelvénye hamarosan megkezdheti próbafutásait abban az alagútban, ahol várhatóan 2014-től közlekedni fog - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság pénteken.
Vásárló Nemsokára eltűnik a készpénz és csak mobillal fizetünk
Privátbankár.hu | 2012. december 6. 14:16
A dolgot alátámasztja, hogy a világ tíz legnagyobb mobiltelefon gyártója közül kilenc letette a voksát az NFC, vagyis a közeli, érintés nélküli kommunikáció képességével rendelkező technológia mellett.
KKV Érkezik az első 4-es metró - fotókkal
Privátbankár.hu | 2012. december 1. 15:48
Az Alstom megkezdte a 4-es metró vonalára érkező prototípus szerelvény átszállítását Budapestre, hogy december közepén megkezdődhessen annak tartampróbája.
Vásárló Mitől csoki a csokimikulás? Nem olcsó telepakolni a csizmát - körkép
Füstös Móni | 2012. december 1. 09:35
Egyre kevesebb a boltokban a márkátlan csokimikulás, így könnyebb elkerülni az ehetetlen csokiutánzatokat, másfelől azonban ez azt is jelenti, hogy egyre borsosabb az ára az édes Télapóknak. Milyen márkát válasszunk? Melyik éri meg ár-érték arányban? Kipróbáltunk néhányat.
KKV Ilyenek lennének a BKK-s táblák, ha nem tetszik, most szólj!
Privátbankár.hu | 2012. november 27. 14:59
Egységes vizuális tájékoztatási rendszert vezet be a Budapesti Közlekedési Központ az aluljárókban és a hozzájuk kapcsolódó állomásokon. Jelenleg a az új tábla tesztelése folyik, december 20-ig lehet kritizálni.
Utazás Utolsó fázisban az új metrókocsik tesztje, egyelőre nincs hiba
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 17:55
Jelenleg a kettes metró vonalára érkezett első Alstom Metropolis prototípus tesztelése zajlik. A tesztelés folyamatos, csúcsidőn kívül este tíz és reggel öt óra között történik kedd és péntek kivételével, a kettes metró vonalán. Az Alstom és a BKV szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tesztek a lehető legrövidebb időn belül lezáruljanak.
Vásárló Fizess kérdőívvel: szombaton nyit az első ingyenes tesztáruház
Privátbankár.hu | 2011. november 17. 09:45
Magyarországon nyílik Európa első ingyenes tesztáruháza: a Sample Central 500 négyzetméteres üzlete szombattól várja az érdeklődőket. A modell lényege, hogy a regisztrált klubtagok bármit hazavihetnek a kínálatból, meg is tarthatják a termékeket, fizetés helyett azonban csak kérdőíveket kell kitölteniük.
hírlevél
Ingatlantájoló