Marihuana
Vállalat Nem mindennapi módon tuningolták fel a Mercit
Privátbankár.hu | 2016. december 1. 09:19
Több mint 30 kilogram füvet találtak egy svájci nőnél Röszkén.
Részvény / Deviza / Áru Kiszagolták a profitot - mekkorát lehet kaszálni a fű legalizálásán?
Balkó Rita | 2016. november 4. 20:01
Már 23 államban elfogadták, az elnökválasztással egy időben pedig további kilencben szavaznak a marihuána legalizálásáról. A hirtelen örömködbe boruló kontinensen nem csak a fogyasztók, de a befektetők is nagyot kaszálhatnak – a szigorú szabályozás mellé ugyanis nem árt, ha a nyomon követést, termelést és elosztást könnyebben figyelhetik, illetve koordinálhatják. A techszektor egy része pedig már rá is készült erre.
Vásárló Ezért érné meg legalizálni a marihuánát Magyarországon
Privátbankár.hu | 2015. július 5. 12:41
Egyre több helyen legalizálják a marihuánát, és még egy államszervezet sem omlott össze miatta. Gazdaságilag itthon is mindenképpen megérné bevezetni és megadóztatni, más kérdés persze, hogy nem biztos, hogy a hazai társadalom egyelőre készen áll erre. Megnéztünk néhány érvet a legalizáció mellett.
Vásárló Jó hírünk van a füveseknek – újabb amerikai államokban lehet szívni
Kollár Dóri | 2014. november 7. 20:03
Coloradóban és Washington államban már korábban is legalizálták, most újabb két államban és a fővárosban is legális lesz a marihuána fogyasztása. Népszavazással fogadták el az új szabályozást, így az eddig beváltakhoz hasonló „fűboltok” nyílhatnak majd.
Adó Lecsapott a NAV a sofőrre, aki idegesen állt a szagos autó mellett - videó
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 6. 09:13
Huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök egy macedón személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelőhelyen. A 65 millió forint feketepiaci értékű kábítószert lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak - derül ki a NAV "Idegesen állt a szagos autó mellett" című közleményéből.
Adó Vicces finomság: volt 2,5 kiló meglepetés a csokimasszában
Privátbankár.hu | 2014. március 3. 10:19
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a rendőrség munkatársaival közösen 2,5 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy lengyel autóbuszban Röszkén. Az előkerült kábítószert lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.
Adó Áradt az autóból a fű szag, gyanús lett
Privátbankár.hu | 2014. január 16. 08:37
Harminc kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói személygépkocsiban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Adó Így talált a NAV másfél mázsa marihuánát - videó
Privátbankár.hu | 2013. július 4. 09:03
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 400 millió forint értékű, 161 kilogramm marihuánát találtak egy bolgár kamionban a határon.
Adó Furcsán kongott a benzintank, 26 milliós fogás a röszkei átkelőnél
Privátbankár.hu | 2013. június 25. 10:36
Egy macedón személyautóban találtak kábítószert a pénzügyőrök. Összesen 21 csomag volt a benzinbe rejtve.
Adó Hiába dugták a zsámolyba, kiszagolták a kutyák
Privátbankár.hu | 2013. június 13. 13:20
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a rendőrség munkatársaival közösen egy svájci rendszámú autóbuszt és annak utasait ellenőrizték a röszkei Határkirendeltségen.
Adó Lecsapott a NAV: görög sofőr, bolgár kamion, 75 kiló fű
Privátbankár.hu | 2013. június 12. 10:20
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 190 millió forint értékű, összesen 75 kg marihuánát találtak egy bolgár kamionban a röszkei határátkelőhelyen.
Adó Röntgennel szúrták ki a füvet az üres kamionban - videó
Privátbankár.hu | 2013. május 22. 11:07
A NAV pénzügyőrei 60 kg kábítószert találtak egy Lengyelországba tartó kamionban, Röszkénél.
Adó 40 milliónyi füvet fogott a NAV - videó
Privátbankár.hu | 2013. május 13. 11:11
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 17 kg marihuánát találtak egy szerb rendszámú gépkocsiban a röszkei határátkelőhelyen. A 40 millió forint feketepiaci értékű kábítószert a vámosok lefoglalták A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 17 kg marihuánát találtak egy szerb rendszámú gépkocsiban a röszkei határátkelőhelyen. A 40 millió forint feketepiaci értékű kábítószert a vámosok lefoglalták.
Részvény / Deviza / Áru Sokat akar keresni? Fektessen marihuána-részvényekbe! (Videó)
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 12:09
Amióta az amerikai népszavazás óta a marihuána felhasználás legalizálása megkezdődött Washington és Colorado államokban, azóta néhány cégnek igencsak megugrott az értékeltsége.
hírlevél
depositphotos