Walmart
Részvény / Deviza / Áru Mindenki a Robinhood-on akarja elverni a port, nem örültek a Mol jelentésének
Eidenpenz József | 2021. február 19. 12:26
Európában szerény optimizmus van a tőzsdéken, az USA-ban inkább mínuszos nyitás valószínű. Az amerikai képviselők meghallgatták a WallStreetBets-botrány főszereplőit, főleg a Robinhood-nak mentek neki. A Mol jelentése enyhén elmaradt a várakozásoktól, mások vegyesnek tartják. A Renault hatalmas vesztesége nem meglepetés, ám idén is jókora termelés-kimaradást jósol a chiphiány miatt.
Részvény / Deviza / Áru Bemutatták az Apple új telefonjait, már a fekete péntek sem lesz a régi
Eidenpenz József | 2020. október 14. 11:52
Borús kezdés után pluszba fordultak az európai tőzsdeindexek, Budapesten és Varsóban felülteljesít az index. Főleg az OTP húzza a BUX-ot, a forint viszont tovább gyengül. Az Apple iPhone hozta a papírformát, a Walmart apró részekre szabdalta a fekete pénteket. Profi hedge fund-kezelők shortolják a vírusválságból meggazdagodó társaságok részvényeit, pedig a válsághelyzet romlik.
Makro / Külgazdaság A Tesco távozik, az Aldi erősít – nehéz helyzetben vannak az áruházláncok Kínában
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 30. 15:47
Komoly váltásra kényszerülnek a kínai piacon működő nagy nyugati szupermarket láncok. A Walmart és az Aldi bővíti hálózatát és egyedi termékekkel, valamint az e-kereskedelem bővítésével színesíti szolgáltatásait, míg a Carrefour és a Tesco eladja kínai érdekeltségeit.
Vállalat Forradalom a kereskedelemben: ilyen a jövő bevásárlása
Privátbankár.hu | 2018. június 28. 12:20
Már az otthonunkat sem kell elhagyni, hogy valós környezetben nézzük meg új bútorainkat.
Vállalat Nagy dobásra készül az egyik legnagyobb hipermarket
Privátbankár.hu | 2017. október 3. 09:02
Felvásárolt egy startupot a Wal-Mart Stores, a legendás Walmart óriásboltok anyacége.
KKV Zsebből kifizetnék a magyar államadósságot
Privátbankár.hu | 2012. július 21. 17:31
Az amerikai Walmart üzletlánc hat örökösének gazdagsága megfelel annak a vagyonnak, amellyel az Egyesült Államok lakosságának szegényebbik 41,5 százaléka együttesen rendelkezik. Zsebből kifizethetnék a komplett magyar államadósságot és maradnak 200 millió forintjuk így is...
Vásárló Elég volt a válságból? Rekordot hozott a fekete péntek
Privátbankár.hu | 2011. november 28. 08:35
Minden idők legnagyobb forgalmát könyvelhették el az amerikai üzletek az idei fekete pénteken az üzletek forgalmát figyelő ShopperTrak ügynökség jelentése alapján. Ezúttal mindenki túlélte a rohamot, bár akár néhány fürdőlepedőért is ölre mentek a vásárlók.
hírlevél
depositphotos