Startup
KKV Új színtér a startupoknak - a következő állomás a tőzsde?
Privátbankár.hu | 2020. április 1. 15:12
Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását.  
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdére menne az OXO-csoport
Csabai Károly | 2020. január 16. 11:11
Pontosabban az OXO Technologies Holding Zrt., amelyet az egykori pénzügyminiszter által alapított OXO-csoport hozott létre, s tette abba a befektetéseit. Egyelőre a Budapesti Értéktőzsdét célozzák meg, de nem kizárt, hogy a későbbiekben más piacokon is megjelennek.
Személyes pénzügyek 11. Vállalkozási és adózási ismeretek
Privátbankár.hu | 2019. november 21. 12:47
A vállalkozáshoz először is szükség van egy ötletre, hogy milyen tevékenységet szeretnénk végezni, legyen az akár termékértékesítés, akár szolgáltatásnyújtás. Meg kell vizsgálni, hogy ez az ötlet egyáltalán piacképes-e, azaz lesz-e rá érdeklődés, meg fogják-e venni a terméket, szolgáltatást.
Vásárló Ezek a legígéretesebb hazai startupok
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 18. 14:26
Nehéz rangsort felállítani az ígéretes magyarországi startupok között, hiszen mindegyik valamilyen innovációval, újítással kívánja magára felhívni a figyelmet. Mindannyian újak, frissek, fiatalosak, miközben megpróbálnak valahogy már a kezdetektől kitűnni a többi cég közül. Viszont mivel nem vagyunk jósok, ezért nehéz azt megmondani, hogy melyik startupból lesz később sikeres nagyvállalat is, azonban az biztos, hogy egyre többen valósítják meg ebben a formában az álmaikat. Magyarországon sokan kaptak kedvet az elmúlt években startupok elindításához, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy a legtöbb vállalat hosszútávon is sikeresen tud működni itthon és külföldön egyaránt.
KKV Oszkó Péter: nem sikervállalkozóból, hanem sikerbefektetőből van igazán kevés
Csabai Károly | 2019. május 8. 06:05
A jó tíz éve elindított EU Jeremie-programok jobban is hozzájárulhattak volna ahhoz, hogy a kockázatitőke-szektor befektetői szegmense is tartós fejlődésnek induljon, e tekintetben Magyarország még a közép- és kelet-európai régióban is a középmezőnyben tanyázik – nyilatkozta a Privátbankárnak és az Mfornak Oszkó Péter, a kockázatitőke-befektető, üzleti angyal OXO Group alapítója, egykori pénzügyminiszter.
KKV Startupot vezetsz? Most te is kimehetsz Vegasba
Privátbankár.hu | 2016. november 3. 14:07
Nem csak az új kütyük miatt lesz érdekes a jövő évi CES, Magyarország három startuppal képviseltetheti magát.
KKV Van, akinek mégis bejön a Brexit – nagy menetelés a láthatáron?
Privátbankár.hu | 2016. október 27. 10:45
Miközben szép lassan kiürülhet Európa pénzügyi központja, a startupok szép csöndben az élre törnek.
Vállalat Hatalmas újítások - mire készülnek a magyar startupok?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 19. 12:38
A negyedik Be Smart startup verseny díjazottjai Tel-Avivban és Szentpéterváron mutatkozhatnak be innovációs rendezvényeken.
Részvény / Deviza / Áru Válság, unortodoxia, kamatnullázódás – a BÉT negyed százada 5.
Fellegi Tamás | 2015. június 21. 18:00
Elérkezett maga a születésnap, és egyben sorozatunk utolsó része: a 2008-as összeomlástól a máig tartó időszak. Megpróbálunk egy kicsit előre is nézni, mi várhat börzénkre, merre mutathat a fejlődés iránya. Csokorba szedjük negyed század legjobb befektetéseit is, és persze a veszteségekről sem feledkezünk meg.
Friss
hírlevél