Hirdetés
Hirdetés

Már olvasni se bírsz, de mindent tudni akarsz a Balatonról? Eljött a te időd

2018. augusztus 09., 13:16

Ha mindig tudni akartad, hányan nyaralnak a Balatonon és melyik külföldi országból jön a legtöbb turista, de ebben a pusztító hőségben már nem bírsz olvasni, eljött a te időd.

Balatonfüred, 2018. május 12. Résztvevők a Balatoni Évadnyitó T-Systems Nagydíj vitorlásverseny rajtja előtt Balatonfüred közelében 2018. május 12-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Balatonfüred, 2018. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

A Központi Statisztikai Hivatal a Balaton-parti települések 2017. június-augusztus közötti vendégforgalmát bemutató infografikát készített. Erről kiderül: tavaly a Magyarországon nyaralók nagyjából ötöde választotta a Balatont. A vendégek negyede volt külföldi, közülük a legtöbben Németországból érkeztek. A dobogóra a lengyelek és a hollandok fértek még fel.

A legnépszerűbb Balaton-parti település kimagaslóan Balatonfüred volt, és itt volt a legnagyobb a külföldi vendégek aránya is.

Hirdetés

Minden másra itt a KSH infografikája:

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

 

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsöne 16 823 forint a havi törlesztőrészlettel vehető fel, a THM 13,69 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük. Kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék, míg a Raiffeisen Banknál 18 064 forint a törlesztőrészlet, a THM pedig 20,85 százalék. Tov

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Elkészült a titkos jelentés, amelyen eldőlhet Trump sorsa

Elkészült a titkos jelentés, amelyen eldőlhet Trump sorsa

Robert Mueller, a róla elnevezett különleges bizottság vezetője átadta a 2016-os elnökválasztási kampány idején a Trump-kampány munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszásról szóló vizsgálat jelentését. A dokumentumot William Barr igazságügyi miniszter kapta meg. Ezzel a Mueller-bizottság vizsgálatai végleg lezárulnak. A jelentés egyelőre nem nyilvános.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?