Kriptodevizák
Részvény / Deviza / Áru Lefelé mozdult ki a forint a sávból, Indiába mennek a nagy pénzek 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 21. 12:07
Elromlott a hangulat a részvénypiacokon a Fed kamatdöntése után, és Budapesten is mindhárom nagy részvényünk lefelé tart. Ráadásul ma még több európai jegybank ülésezik, mindenütt a kamatemelés van napirenden. Óriási kamatemelés következik Törökországban, duplán fókuszba került India. Duplázhatnának a pesti ingatlanárak?
Részvény / Deviza / Áru 10 veszélyes kriptós csalási forma 2023-ban 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 21. 05:39
A bűnözők előszeretettel próbálkoznak a kriptovaluta-piacon, ahol sok tapasztalatlan kisbefektető próbál szerencsét, megfelelő ismeretek nélkül. A leggyakoribb módszerek között van olyan, amely szinte egyidős az emberiséggel, és olyan is, amelyet a másodperc tört része alatt, teljesen számítógépesítve hajtanak végre. Mi is könnyen csapdába eshetünk.
Részvény / Deviza / Áru Keresztútnál a forint, magas üzemanyagárak fenyegetnek 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 18. 11:58
A BUX és a forint jól állja a sarat, miközben a nyugat-európai tőzsdéken az esések dominálnak. Az olaj tíz hónapos csúcson van, és még sokkal többet is mehet fel egyes prognózisok szerint, sőt dízelhiány várható. Bűncselekményektől volt hangos a kriptós sajtó.
Részvény / Deviza / Áru Nem tudta felbeszélni Orbán Viktor minisztere a forintot, s az OTP sem túl acélos 
Csabai Károly | 2023. szeptember 14. 12:54
Hiába mondta Gulyás Gergely a szerdai Kormányinfón, hogy az Orbán-kormány Brüsszel minden feltételét teljesítette, ennek hatására nem kezdett el erősödni a hazai fizetőeszköz, mivel a Miniszterelnökség vezetője elismerte, hogy a Helyreállítási alap pénzeinek folyósításához még tovább kell tárgyalniuk. Az Európai Központi Bank (EKB) mai kamatdöntésére váró vegyes nemzetközi pénz- és tőkepiaci hangulatban az OTP enyhén erősödik, a Mol viszont esik, az olaj és a kriptoeszközök drágulnak, a nemesfémek árfolyama viszont a dollárerősödés inverzeként csökken, s a gázár is lefelé vette az irányt.
Részvény / Deviza / Áru Tényleg fordulat jött a forintnál, súlyosbodik a dízelhiány 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 12. 12:55
Két jobb nap után mínuszba fordultak az európai tőzsdék, a Molnak köszönhetően a BUX egyelőre nullában van. Az olaj egyre feljebb kapaszkodik, de a dízelhiány még nagyobb probléma. Nagyot esett a Wizz Air, 58 százalékos árfolyamzuhanás volt egy biotech-cégnél, a 25 ezer dollárt is súrolta a bitcoin.
Részvény / Deviza / Áru Beborult az ég a forint felett és az OTP Bank-részvényeknek sincs jó napjuk 
Csabai Károly | 2023. szeptember 5. 13:05
Kedd reggeli nyitásánál 3 egységgel állt gyengébben délben a hazai fizetőeszköz az euróval szemben, a 385-ös szint fölé került. Ez közel három hete nem látott magas érték, ami annak is betudható, hogy világszerte szenvednek a pénz- és tőkepiacok, s ilyenkor a befektetők általában a gyengébb „láncszemektől” fordulnak el, mint amilyennek számít a hazai fizetőeszköz. Rég volt ilyen, hogy egyaránt mínuszba kerültek a részvények, a nemesfémek, a kriptoeszközök és még az energiaárak is zuhannak.
Részvény / Deviza / Áru Valuták, részvények, kötvények rejtélyes kriptovalutává alakulása 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 28. 19:16
A kriptovalutaként forgó amerikai kincstárjegyek kapitalizációja az idén rohamosan növekedett, és nemrég átlépte a 600 millió dollárt. Igazán nagy jövőt azonban a részvények kriptósításának jósolnak. Ez csak a kezdet? A blokkláncra költözhetnek a befektetéseink?
Részvény / Deviza / Áru Egy csokornyi sorsdöntő hír érkezhet, valutaválság fenyegeti a forintot? 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 25. 13:05
Nagyon várják a piacok Jerome Powell délutáni beszédét, hogy támpontokat kapjanak a kamatkilátásokról. A forintot a jövő keddi MNB-ülés is befolyásolhatja majd, de vezető politikusok is beszélnek. Egy bankház több európai devizát veszélyeztetettnek ítélt. Pilótajáték-e az új üdvöske?
Részvény / Deviza / Áru Mitől zuhan ennyire a gázár? Megérkeztek az első Fradi-NFT-k 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 24. 13:15
Szembetűnő gázárcsökkenés látható, a forint ennek ellenére esik, miközben a részvénypiac inkább optimista, főleg az USA-ban. Az Nvidia ugyanis minden várakozást felülmúlt. Elkezdték kiosztani az FTC digitális emlékérméit.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson a BUX, idén az olajcsapot zárhatják el az oroszok 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 23. 12:57
Jó a hangulat a tőzsdéken, a BUX is új rekordok felé halad, a forint szűk sávban mozog. Az olajfegyver bevetése az oroszoknak nem kerülne olyan sokba, Joe Biden székébe viszont igen. Egy hónapig még lehet kiutalni a világ legnagyobb kriptotőzsdéjéről.
Részvény / Deviza / Áru Veszélyben a folyékonyföldgáz-ellátás? Miért kéne száguldania az aranynak? 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 21. 12:51
Szépen emelkedik a BUX index, a forint stabil, a nemzetközi tőzsdéken is jó a hangulat. Egy sztrájk miatt kerülhet veszélybe a cseppfolyósgáz-ellátás? Megtalálták Donald Trump kriptodeviza-pénztárcáját. Száguldhat az arany, de nem azért, amiért a sajtó írja.
Részvény / Deviza / Áru Kriptodevizát bocsát ki a Fradi, ingatlanválság dúl Londonban 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 17. 12:38
Az európai tőzsdéken nincs jó hangulat, de a BUX index szépen emelkedik és a forint is stabil. NFT-ket, egyedi kriptoérméket bocsát ki a Fradi, egymillió lakás ára esett le a briteknél. Újabb aggasztó válságjelek láthatók Kínában.
Részvény / Deviza / Áru Mindig mások tehetnek a gyenge devizánkról, komoly céláremelés Richterre 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 14. 13:16
Az európai tőzsdék kis pluszban állnak, a BUX viszont süllyed, főleg az OTP miatt. Nem áll túl jól a forint sem, egy híres alapkezelő szerint tesztelik az állampapírokat vásárló kisbefektetőket. Elég rosszul néz ki az orosz rubel.
Részvény / Deviza / Áru Trükközni próbált, börtönbe került az egykor milliárdos tőzsdealapító 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 12. 18:42
A bíróság börtönre változtatta Sam Bankman-Fried házi őrizetét, mert a gazdasági bűncselekményekkel vádolt üzletember megsértette a házi őrizet feltételeit.
Részvény / Deviza / Áru Könnyen csúcsot dönthet ma a BUX, megint azok a fránya shortosok nyertek 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 11. 12:44
Az európai tőzsdéken mínuszok, Budapesten azonban jó a hangulat, főleg az OTP-t veszik. A forint is erősödget. Saját blokkláncot indított a Coinbase. A Hindenburg shortos aktivista csapat idén sikeresen nekiment három roppant gazdag és befolyásos embernek.
Részvény / Deviza / Áru Mi is PayPal-dollárral fogunk fizetni? Saját kriptóval jelentkeznek a multik 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 11. 05:42
Bár a Facebook kriptója meghiúsult, a multik nem adják fel, a PayPal bejelentette stabil kriptoérméje elindulását. A PYUSD a bevált szabályok szerint működik, a százmilliós potenciális felhasználótábornak köszönhetően mégis sikerülhet áttörést elérnie. De mit szólnak ehhez politikusék?
Részvény / Deviza / Áru Rekorderedmény jöhet az OTP-től, menekülnek az egyik kriptotőzsdéről 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 8. 12:38
Jó eredményt várnak az OTP-től az elemzők, így ma is a bankpapírnak köszönhető a tőzsdeindexünk felülteljesítése. A Waberer’s rekordszámokat közölt, az egyik brókercég célára 89 százalékkal magasabb az aktuális árfolyamnál. Gödörben az olasz bankszektor egy új különadó miatt. Bajban lehet egy távol-keleti kriptotőzsde.
Részvény / Deviza / Áru Figyelmeztetés érkezett a forint miatt 
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 7. 12:28
A forint gyengélkedése egyes elemzők szerint kockázatossá teheti a magyar jegybank stratégiáját, amely a monetáris feltételek enyhítését célozza. 
Részvény / Deviza / Áru Már 390 felett az euró, rossz hete lehet a Molnak 
Eidenpenz József | 2023. augusztus 1. 13:24
A forint gyengülése nem akar leállni, vélhetően az erősödő dollár sújtja, de a csökkenő kamat is ebbe az irányba hat. Az olaj rég nem látott erős hónapot zárt, a Mol előző negyedéves eredménye viszont még gyenge lehet. Lítiumot árul egy olajcég, hackertámadás roggyantott meg egy kriptovaluta-szektort.
Részvény / Deviza / Áru Már megint 385 közelében az euró, Japánból indult az új turbulencia 
Eidenpenz József | 2023. július 28. 13:05
A dollár erősödése lehetett a fő oka, hogy a forint megint jócskán gyengült, a BUX is tovább esik. Az arany a kamatok miatt nagyot eshetett volna tavaly, jó jel, hogy nem így történt. Visszaszorulóban a kriptovaluta-bűnözés? Kivonul a Binance? Tőzsdei összefoglaló.
Részvény / Deviza / Áru Öt dolog, ami elhozhatja az új bitcoinár-robbanást 
Eidenpenz József | 2023. július 21. 05:48
A kriptovaluta-piac most ugyan még a részvénypiacnál is csendesebb, de a tapasztalatok szerint nem sokáig marad ez így. Mi mozdíthatja ki a bitcoint és társait, és merre? Öt fontos tényezőt találtunk, amelyek katalizátorként működhetnek a közeljövőben.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot esett a gázár, India lesz az új Kína? 
Eidenpenz József | 2023. július 17. 12:49
Mérsékelt esések vannak Európában, miközben a BUX szerény pluszban tudott maradni. A forint is erősödik, támogatja a nagyot eső gázár. India és Kína sorrendje felcserélődhet, izgalmas a műtárgyak piacra, leépít a legnagyobb kriptotőzsde.
Részvény / Deviza / Áru Hétvégi üzemmódban a piacok, kicsit gyengült a forint 
Király Béla | 2023. július 14. 13:39
Július második teljes hetének első négy napján komoly emelkedést láthattunk a nagy tőzsdéken éppen úgy, mint a magyar piacon. Pénteken sem illant el az optimizmus, ám úgy tűnik, kicsit megpihentek a befektetők. A forint 375 körül mozog az euróval szemben.
Részvény / Deviza / Áru Érvényesül a forintnál a Bumeráng-effektus, de Csányi Sándor szája is a füléig érhet 
Csabai Károly | 2023. július 12. 12:56
Az euróval szemben két hete még 370-en, a múlt héten azonban már 390-en zárt hazai fizetőeszköz szerda délelőtt a 377-es szintet ostromolta. A tőzsdék által legnagyobb érdeklődéssel várt amerikai inflációs adat délutáni publikálása előtt jó a hangulat, valamennyi részvényindex emelkedik. Így a BUX is, a Richter, a Mol és az OTP Bank részvényei drágulásának köszönhetően. Erősödnek a nemesfémek és a kriptoeszközök is, csak az energiatermékek mozognak vegyesen: az olajfajták magasabban, ezzel szemben a gáz alacsonyabban cserél gazdát keddhez képest.
Részvény / Deviza / Áru Letépte láncát a forint, az OTP-nek viszont nem volt jó délelőttje 
Csabai Károly | 2023. június 27. 12:56
A hazai fizetőeszköz fokozatosan visszanyerte az erejét, az euróval szemben kedd délelőtt már ismét a 370-es szint alatt cserélt gazdát a hazai bankközi devizapiacon. A Budapesti Értéktőzsde még keresi a helyét, az OTP és a Richter lehúzza a BUX-ot, csak a dráguló Mol tartja benne a „lelket”. Az árutőzsdén kivétel nélkül emelkednek az árak, az olaj, a gáz, a nemesfémek és a kriptoeszközök is mind-mind a hétfői záró értéküknél magasabban forognak.
Részvény / Deviza / Áru Sikeresen átvészelték a piacok az orosz puccsot 
Király Béla | 2023. június 26. 13:53
Ha csak a befektetési eszközök szemszögéből nézzük, akkor az oroszországi puccs nem hozott döntő fordulatot a tőzsdéken, a hétfői mozgásokra ugyanis csak korlátozott hatása van a döbbenetes eseményeknek.
Részvény / Deviza / Áru A hőség miatt szállhat el  gázár, megint a jegybankok rettegtetik a piacokat 
Eidenpenz József | 2023. június 23. 12:46
A kamatemelési ciklusnak sok jel szerint nincs vége, aminek a részvénybefektetők aligha örülnek. A gáz ára ma esik, de nagyban függ az időjárástól, most hogy elindult a hűtési szezon, különösen Texasban vannak jelek. Az euró/forint megint a 370-es határral küzd, miközben valósággal összeomlott a török líra. Ázsia lesz a kriptovaluták új központja?
Részvény / Deviza / Áru Merre mozdul az euró Matolcsy Györgyék kamatdöntése után? 
Csabai Károly | 2023. június 20. 12:19
Messze ez a keddi nap fő kérdése idehaza. Mindenesetre dél körül a forint gyakorlatilag a hétfői szinten, az uniós pénzzel szemben a 374-es szint alatt várta a piac által biztosra vett 100 bázispontos egynapos betéti kamatcsökkentést. A hazai vezető részvények szenvedtek, az olaj és a gáz drágult, a nemesfémek olcsóbbodtak, a kriptoeszközök árfolyama viszont emelkedőben volt.
Részvény / Deviza / Áru A kötvényalap vagy az államkötvény lesz jobb? 
Privátbankár.hu | 2023. június 19. 13:55
A következő pár évben vajon kötvényalapokkal, fix kamatozású államkötvényekkel vagy inflációkövető PMÁP-okkal lehet magasabb hozamot elérni? Van-e olyan valuta, amelynek inflációja negatív, és miért pont az ether az? Miért süllyed két hónapja a kriptovaluták árfolyama?
Részvény / Deviza / Áru Gyengíteni kell a forintot? Olcsók-e még a részvények? 
Eidenpenz József | 2023. június 19. 12:41
Tovább gyengül a forint, egy szakember szerint pedig erre kifejezetten szüksége lehet a magyar gazdaságnak. A kínai gazdaság nem jól muzsikál, emiatt aggódnak a részvényesek. A gázár egyes lelőhelyek kiesése és a kánikula megérkezése miatt emelkedhetett elsősorban. Árulja romániai érdekeltségét az OTP, csatázik a SEC a tőzsdefelügyelettel.
Részvény / Deviza / Áru Megrázta a pofonfát a Fed - a forint is beleremeghet 
Eidenpenz József | 2023. június 15. 12:36
A Fed tegnapi döntése nem volt meglepő, de a kommentárja igen, így emelkedtek a kamatvárakozások, ami nem jó a részvényeknek. Sőt, ez a magyar forint, az MNB számára is üzenetet hordoz. A Molra rosszabb idők jöhetnek, így az egyik brókercég kitart olyan célár mellett, amely a tőzsdei árnál is alacsonyabb. Kik tulajdonképpen a magyar kriptósok?
Részvény / Deviza / Áru Tarol a Tesla, de miért száguldott az OTP? 
Eidenpenz József | 2023. június 9. 12:29
Az európai tőzsdék kissé lefelé csorognak, amire van is némi okuk. A BUX stagnál, ahogy az OTP is, amelynek tegnapi száguldása kétféleképpen is magyarázható. A General Motors is rácsatlakozik a Tesla-hálózatra, tovább zuhan a török líra, Hong Kongnak nagy tervei vannak a kriptovalutákkal.
Részvény / Deviza / Áru Ne ijedjen meg a Richter árfolyamától, folytatódik a kriptóellenes hadjárat 
Eidenpenz József | 2023. június 7. 12:32
A tőzsdeindexek kissé esnek ma, kivéve a BUX-ot, amely szerény emelkedésre képes a Mol és a Richter hátán. Az euró/forint éves mélypontját ostromolja. Vannak, akik az ingatlanpiac, mások a befektetési alapok forgalmának élénkülését várják az új adótól. Az amerikai tőzsdefelügyelet újabb kriptotőzsde ellen indított eljárást.
Részvény / Deviza / Áru Alaposan megemelték az OTP célárát, bemutatják végre az új Apple-kütyüt 
Eidenpenz József | 2023. június 5. 12:22
A részvénypiacok keresik az irányt, a héten még jön egy sor makrogazdasági adat. A BUX viszont szépen emelkedik, az OTP és a Mol húzza. Az Apple közel egy évtizede nem látott jelentőségű terméket készül bemutatni. Még csak pletykálnak arról, hogy a világ egyik legsikeresebb játékéban megjelennek a blokklánc és a kriptovaluták elemei. Szakad a török líra.
Részvény / Deviza / Áru Száguld a DAX, a Mol-befektetőknek jó kedve van 
Eidenpenz József | 2023. június 1. 12:11
Kontinensünkön a tőzsdeindexek szépen emelkednek, különösen a német, de a BUX index kissé süllyed. Átírták a különadókat, de ez nem okozott nagy meglepetést. Az euró/forint újra a 370-hez közelít, nagyot esett a földgáz ára. Életbe lépett az európai kriptós jogszabály, és ki kell adni a kereskedési adatokat az adóhivatalnak az USA-ban.
Makro / Külgazdaság Különleges áruház nyit Magyarországon 
Privátbankár.hu | 2023. május 26. 08:51
Júniusban elindul az első kriptoáruház Magyarországon, ahol az összes olyan elektrotechnikai termék elérhető lesz, ami Európában népszerű. A kezdeményezés azért is úttörő, mert úgy juthatunk a készülékekhez, hogy csak egy töredékét fizetjük be, a többit pedig jutalomként, több mint száz százalékos kamatra kapjuk.  
Részvény / Deviza / Áru Krízis krízis hátán – miért fújt ki a bitcoin száguldása? 
Eidenpenz József | 2023. május 18. 05:47
Az idei bitcoin-száguldás leállt, csak 2023-ban máris több kisebb krízist él át a szektor. Elszálltak a tranzakciós költségek, alacsony a likviditás, bekeményítenek az amerikai hatóságok, leült a részvénypiac is. De nem egészen egy év múlja jön egy esemény, amely eddig mindig segített. Nem is keveset.
Személyes pénzügyek Az EU szigorított a kriptoszabályokon 
Privátbankár.hu | 2023. május 16. 13:32
A pénzmosás elleni küzdelem jegyében az uniós tagállamok pénzügyminisztereinek tanácsa a kriptoeszköz-átutalások visszakövethetőségének biztosítására a pénzátutalásokat kísérő adatokra vonatkozó szabályokat fogadott el - tájékoztatott az uniós tanács kedden.
Részvény / Deviza / Áru 371 alatt az euró, jól sikerült az OTP jelentése 
Eidenpenz József | 2023. május 10. 12:03
Jó volt a fogadtatása az OTP gyorsjelentésének, az amerikai inflációs adat előtti óvatosság közepette azonban a részvény árfolyama alig változik. A forint kicsit erősödött a magyar inflációs adat hatására, sorozatos hazai kamatcsökkentésekre vár az egyik alapkezelő elemzője. Újabb kriptovalutatőzsde ment csődbe az Egyesült Államokban, de a globális üzletága még megmaradt.
Részvény / Deviza / Áru Csak egy korrekció, vagy új bikapiac indult a bitcoinnál? 
Eidenpenz József | 2023. április 26. 09:52
Megtörni látszik a bitcoin és más kriptovaluták idei szédítő emelkedése, vajon mi van a háttérben? Kik azok a bitcoin-halak, kik a polipok, cápák, és kik a bálnák a szektorban? Az árfolyamon kívül miből látszik még, hogy a tavalyi rettenetes év sem vetett véget a szektor fejlődésének?
Részvény / Deviza / Áru Jó erőben várja a forint Matolcsy Györgyék ítélethirdetését, az OTP viszont szenved 
Csabai Károly | 2023. április 25. 11:39
Ma kiderül, valóban kamatot csökkent-e a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa, s ha igen, oly módon teszi-e, ahogyan azt alelnöke, Virág Barnabás a múlt héten kilátásba helyezte. Mindenesetre a forint néhány órával a döntés előtt viszonylag erős szinten áll az euróval szemben. Nincsenek jó formában viszont a részvények, amelyek az európai negatív hangulatot „importálva” esnek, a legjobban a Mol és az OTP Bank. Ráadásul az olaj is drágul, igaz, a gáz egy viszonylag nagyobb esésben van. A nemesfémek olcsóbbodnak, a kriptoeszközök viszont ellentétesen mozognak, a Bitcoin fel-, az Ethereum lefelé.
Részvény / Deviza / Áru Meglepő folyamatok zajlanak a kriptovaluták piacán 
Eidenpenz József | 2023. április 24. 16:25
Milyen állampapír tűnik most a legkedvezőbbnek? Milyen folyamatok zajlanak a kriptovaluta-piacon, mi volt az év meglepetése? (Hanggal.)
Részvény / Deviza / Áru Túl erős volt már a forint, le kellett nyomni? 
Eidenpenz József | 2023. április 19. 12:36
Az MNB egyik nyilatkozata lejtőre küldte a forintot, miközben éppen a dollár erősödött és a nyugat-európai kötvényhozamok is emelkedni kezdtek. Ráadásul a részvénypiacokon is pont ma romlott el a hangulat, így Budapesten is. A forintgyengülés még eltarthat egy darabig. Mi lesz a kínai-amerikai akkumulátorháború vége? Miért veszik Donald Trump digitális képeit?
Részvény / Deviza / Áru Tízezer az OTP, 370 az euró, jó befektető lehet a mesterséges intelligenciából 
Eidenpenz József | 2023. április 18. 12:24
A tőzsdék ismét optimisták, pedig Németországból elég rossz gazdasági hangulatindex érkezett. A magyar eszközök felülteljesítők, különösen a forint erősödik, átmenetileg már benézett a 370-es szint alá is az euró. Jól szerepelt a mesterséges intelligencia a befektetési iparágban.
Részvény / Deviza / Áru A dollár tolja a forintot, Musk titokban AI-t fejleszt? 
Eidenpenz József | 2023. április 13. 12:05
Az európai részvénypiacok stagnálnak vagy emelkednek, de a BUX csak esik, a Mollal az élen. A forint kissé gyengül, de alapvetően jól áll, amiben a szakadó dollár is segíti. Elon Musk tízezer drága processzort vesz, alighanem a mesterségesintelligencia-üzletághoz kell neki. Kilőtt az ether ára a sikeres rendszerfrissítés után.
Részvény / Deviza / Áru Sokkal nyugodtabban alhatnak a kriptovaluta-tulajdonosok 
Privátbankár.hu | 2023. április 5. 09:56
Hála az adóamnesztiának.
Részvény / Deviza / Áru Ez lehet a sláger az idén a kriptovaluta-piacon 
Eidenpenz József | 2023. április 4. 05:47
A felkapott befektetési témákhoz tartozó érmék könnyen többszörözhetik az értéküket a kriptovaluta-piacon, ahogy az már sokszor megtörtént. Az egyik legnépszerűbb narratíva most az Ethereum-hálózatot kiegészítő második rétegű megoldásoké, amelyek fejlesztésébe százmillió dollárokat ölnek. De melyek és mire is jók ezek?
Részvény / Deviza / Áru Nem tud elszakadni a 380-tól az euró, kiárusítás van ingatlanrészvényekből 
Eidenpenz József | 2023. március 30. 12:13
Jó a hangulat a tőzsdéken, kivéve Budapesten, ahol a Richter a fő visszahúzó erő. A Mol adóterheinek átvariálása után a részvény esett, de nem túl nagy mértékben. A forint pedig stabil. Jön a német inflációs adat, olcsók a német ingatlanrészvények. Eljárás indul a legnagyobb kriptotőzsde ellen.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG