<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adidas
Részvény / Deviza / Áru Nem vette jó néven a forint a magas inflációt, tizenegyest kapott az Adidas
Eidenpenz József | 2023. február 10. 11:54
Az európai tőzsdék ma követik az amerikai piacok gyenge teljesítményét, a BUX azonban nem áll túl rosszul. A vártnál magasabb hazai inflációs adat közzététele után a forint némi tétovázás után gyengülésnek indult. Az amerikai hatóságoktól félnek a kriptodeviza-piacok, röpködnek a mínuszok. Lejtőre került az Adidas.
Részvény / Deviza / Áru Nem fizetett a kínai óriás, a forint is tovább gyengül, mi lesz most?
Eidenpenz József | 2021. szeptember 24. 11:56
A tőzsdék ismét kisebb-nagyobb mínuszba lendültek, aminek fő oka a kínai Evergrande ingatlanóriás lehet, mert nem fizetett ki egy esedékes kamatösszeget. A német gazdaságból is rossz hír jött, esnek a sportszergyártók. A hazai részvénypiac is esik, a forint állítólag az uniós pénzek miatt gyengül tovább.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot alakított a Mol a brókerek szerint, még tovább is nőhet az OTP profitja
Eidenpenz József | 2021. május 7. 12:47
A Mol gyorsjelentése lényegesen jobb számokat hozott, mint az elemzői előrejelzések átlaga, nem csoda, hogy a részvény szépen emelkedik. Az OTP eredményét is pozitívan értékelik, de a piaci reakció mégsem ezt tükrözi. Az Adidas nagy felpattanást mutat ma, a PayPal pedig sokat keresett a kriptodevizákon.
Vállalat Megváltoztak a sportolási szokásaink, irányt vált az Adidas
Privátbankár.hu | 2021. március 23. 14:57
A sportszergyártó a jövőben sokkal jobban ráfekszik az outdoor felszerelések gyártására, míg egyes, kevésbé népszerű csapat- és teremsportokból kivonul. Igen, ennek is a koronavírus az oka.
Részvény / Deviza / Áru Kiszórják a karantén-részvényeket, újra húz az OTP-Mol páros
Eidenpenz József | 2020. november 10. 12:09
A tegnapi hatalmas emelkedés után ma óvatos optimizmus tapasztalható az európai piacokon. Az amerikai határidős indexek azonban mínuszban vannak, gyengüléssel kezdhetik a napot a tengerentúlon. Szépen emelkedik a BUX, stabil a forint. Óvatosság tapasztalható az oltásokkal kapcsolatban. Arany helyett bitcoint vehetnek a gazdagok.
Részvény / Deviza / Áru Jöhet bármi, a tőzsdék csak egy irányt ismernek
Privátbankár.hu | 2020. február 19. 11:11
Úgy tűnt, kedden a befektetők kijózanodnak és a hurráoptimizmust kijózanodást követi. Az Apple ugyanis figyelmeztetést adott ki, mely szerint a koronavírus miatt a vártnál gyengébb lesz a vállalat eredménye az első negyedévben. A befektetők azonban nem ijedtek meg, csak minimális visszaesés volt a piacokon.
Vállalat Már nem csak az Adidas gyárthat majd csíkos melegítőket?
Privátbankár.hu | 2019. június 19. 14:14
Úgy tűnik, hogy elbukta a német gyártó az egyik védjegyét.
Vállalat Az Adidas leigazolta Beyoncét
Privátbankár.hu | 2019. április 5. 11:39
A popsztár kreatív partnerként működik együtt a sportmárkával, hogy az előnyre tegyen szert a rivális brandekkel szemben.
Részvény / Deviza / Áru Átstartolhat a Boeing, tíz forinttal közelítette meg rekordját az OTP
Eidenpenz József | 2019. március 13. 18:51
Jó adatok érkeztek az USA és az EU iparából, egy inflációs adat is vidította a befektetőket, és végre a Boeing sem szakadt tovább. Így egy százalékhoz közeli indexemelkedések vannak ma is az USA-ban, az európai tőzsdék valamivel szerényebb eredménnyel zártak. A BUX főleg az OTP-nek köszönhetően emelkedett, amely bizony majdnem elérte a múlt heti történelmi csúcsot.
Részvény / Deviza / Áru Nyernél egy kis pénzt a focivébén? Elég jó tippek érkeztek
Privátbankár.hu | 2018. június 13. 07:56
A hamarosan kezdődő oroszországi labdarúgó VB-re nemcsak a válogatottak melegítenek, hanem azok a gazdasági társaságok is, amelyek valamilyen módon hasznot húzhatnak a rendezvényből. A Saxo Bank friss összeállítása ezeket a társaságokat járta körül, mert jó páran közülük a világ nagy tőzsdéin jegyzett cégek, sokak számára elérhető részvényekkel.
Makro / Külgazdaság Foci-vb: Cipő nélkül marad az iráni csapat
Privátbankár.hu | 2018. június 9. 16:04
Csúnyán beavatkozik a politika a közelgő foci-vb életébe: a Nike közölte, hogy az előzetes szerződés ellenére nem biztosítja a focicipőket az iráni válogatottnak.
Részvény / Deviza / Áru Megvan, mi miatt estek ma a tőzsdék és miért a svájci frank
Eidenpenz József | 2017. július 28. 18:55
Az Amazon várakozásoktól elmaradó eredményének tulajdonítják ma a tőzsdék esését, de az amerikai gazdaság sem remekelt a legutóbbi adatok szerint. A dollár megint zuhan, ennek Európában nem örülnek. Ma is nagyot esett a svájci frank, amely ismét kedvelt spekulációs célponttá válhat. A jó eredmények ellenére esett a Richter.
Vállalat Bukott az Adidas: milliókat fizethetnek a magyar feltalálónak
Privátbankár.hu | 2017. június 1. 14:20
Oroszi László feltaláló ügyében a Kúria megerősítette a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét, amely 60,5 millió forint és kamatai megfizetésére kötelezte az alperest, az adidas Budapest Kft.-t. A per egy irányítósávos futballcipő szabadalmával kapcsolatban indult.
Vállalat Miért települnek vissza cégek Németországba, ha olyan magas a bér?
Privátbankár.hu | 2017. március 28. 17:30
Úgy látszik, egyes német vállalatok azt csinálják önként és dalolva, amire Donald Trump amerikai elnök erőszakkal akarja rávenni a cégeket: visszatelepülnek az anyaországba. Ennek számos oka van. Az egész végső soron a robotok térnyerésének kedvez, de a fogyasztó is jól járhat.
Vállalat Fizethet az Adidas a magyar feltalálónak
Privátbankár.hu | 2016. november 23. 12:26
14 éve tart a szabadalmi vita.
Vállalat Mindenki sportolónak állt? Kilőtt az Adidas
Privátbankár.hu | 2016. július 28. 12:04
Jót tett az Európa Bajnokság, szárnyaltak a sportszergyártó eladásai.
Vállalatok Itt a bizonyíték: hisznek Kínában a legnagyobb márkák
Privátbankár.hu | 2016. március 5. 11:45
Az Adidas 3 ezer boltot tervez nyitni Kínában a következő öt évben.
Részvény / Deviza / Áru Ma volt a nap, amikor Budapestet is elérte a tőzsdei árzuhanás?
Eidenpenz József | 2016. január 18. 18:32
Valamiért nagyon csúnya világ jött ma a dél-európai és kelet-európai tőzsdékre, Budapesttől Varsóig, Bukaresttől Lisszabonig, Athénig. Hatezer alá esett az OTP, nagyot zuhant a Richter és a Mol is, a forint viszont, amint megszokhattuk, stabil volt. A nyugat-európai tőzsdék csak kicsit estek, Amerika pedig zárva volt.
Részvény / Deviza / Áru Több mint egybilliót költött a világ az Adidas cuccaira
Privátbankár.hu | 2015. május 5. 09:24
Európában és Ázsiában is nőttek az eladások, az Adidas mellett a Reebok termékeit is veszik.
Adó Vajon a te Nike pólód is kőbányai raktárban készült? – fotókkal
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 10:01
Egy budapesti gyártelep ellenőrzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának járőrei egy komplett hamisító üzemet foglaltak le varrógépekkel, több ezer címkével, szitanyomó sablonokkal és kész ruhákkal. Az üzemben márkás ruhaneműket hamisítottak.
KKV Ki nem találnánk, hol veszített az Adidas
Privátbankár.hu | 2014. május 6. 10:16
Csökkent az Adidas német sportszergyártó adózott eredménye az első negyedévben - a golf üzletágban kétszámjegyű volt az eladások csökkenése.
Vásárló Marad a fügefalevél? - Gyerekruhákban találtak veszélyes anyagot
Privátbankár.hu | 2014. január 14. 17:34
Veszélyes vegyi anyagot talált vezető ruhamárkák gyermekeknek gyártott ruháiban és cipőiben a Greenpeace - közölte a környezetvédő szervezet.
Vásárló Hamis celebtáskákat foglalt le a NAV
Privátbankár.hu | 2013. október 25. 09:19
A NAV pénzügyőrei többek között hamis Louis Vuitton táskákat foglaltak le 37 millió forint értékben Budapesten.
KKV Rosszul megy az Adidasnak, de a Puma sem dicsekedhet
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 8. 17:18
Az Adidas sportszergyártó rontott idei bevétel-előrejelzésén, ez azonban nem okozott meglepetést elemzők körében, mivel riválisai, így a Puma is megsínyli a gyenge európai forgalmat, illetve a jen gyengülését.
Makro / Külgazdaság Veszteségbe futott az Adidas
Privátbankár.hu | 2013. március 7. 10:42
A Reebok leányvállalathoz kapcsolódó egyszeri tétel miatt vesztességgel zárta a negyedik negyedévet a német sportszergyártó vállalat, az Adidas.
KKV A Reebok húzza vissza az Adidast
Privátbankár.hu | 2012. november 8. 12:28
Javuló harmadik negyedévi eredmény adatok ellenére csökkentette éves előrejelzését a legnagyobb európai, illetve a világpiacon a Nike után a második legnagyobb sportszer, -öltözék és -felszerelés gyártó vállalat, az Adidas.
KKV A részvétel a fontos: harc a 280 milliárd euróért
Zsiborás Gergő | 2012. augusztus 7. 15:05
Az olimpiai játékok miatt 3,8%-kal nőhet a nagy sportszergyártók idei forgalma, a nyár legnagyobb nyertese az Adidas lehet, mely 100 milliót fektetett be a 2012-es londoni játékokba. A szponzori szerződésekben szereplő összegek elképesztőek - de a szektor így is nyereségre számít.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG