Balla Ingatlanirodák
Ingatlan Öntsünk tiszta vizet a pohárba: hogy alakulnak idén a lakásárak? 
Privátbankár.hu | 2017. február 15. 18:01
Az elmúlt hetekben ahány ingatlaniroda, annyiféle elemzést lehetett olvasni arról, hogyan alakulhatnak az ingatlanárak idén. Volt, aki csökkenést, volt, aki további növekedést vizionált, így viszont nehéz döntést hozni. Mi megkérdeztük Balla Ákost, a Balla Ingatlanirodák vezetőjét és lapunk ingatlanszakértőjét a várható irányról, de beszéltünk az újlakás-piac alakulásáról is.
Ingatlan A vevők már kivárnak, de mikor lesznek olcsóbbak a lakások? 
Privátbankár.hu | 2017. február 14. 13:31
Visszaeső forgalmat hozott a tél a dél-budai ingatlanpiacon, egyedül a paneleknél maradt meg az érdeklődés. Ugyanakkor az árak emelkedése már itt sem jellemző, és akadnak vevők, akik az árak ereszkedésének reményében kivárnak. Árcsökkenés azonban az idei évben nagy valószínűséggel nem lesz.
Ingatlan Tényleg külföldi befektetők markában van a budapesti ingatlanpiac? 
Privátbankár.hu | 2017. február 13. 20:31
Szinte mindenhonnan azt hallani, hogy Budapest csak a helyi viszonyok között tűnik drágának, Európa más nagyvárosaihoz képest még mindig potom áron mennek el az ingatlanok, ezért előszeretettel vadásznak külföldi befektetők a fővárosban, ezzel tovább hajtva az árakat. Balla Ákost, a Balla Ingatlanirodák vezetőjét arról kérdeztünk, hogy a tranzakciók mekkora részéért felelősek ők.
Ingatlan Nagyon drágák a lakások – a gazdagok kiváltsága lett a költözés? 
Privátbankár.hu | 2017. január 31. 19:01
A tavalyi év egyértelműen nem a fészekrakók éve volt, a második negyedéves lassulás után a harmadik negyedévben ismét durva áremelkedést láthattunk a lakáspiacon. Ennek köszönhetően ma már akár 20 millió fölött is fizethetünk egy átlagos lakásért Budapesten, aki azonban tud várni még egy-két évet, azok számára közeleg a kedvező fordulat. A Balla Ingatlanirodák ugyanis árcsökkenésre számít az idei évre.
Ingatlan Mindenki ide akar költözni? Óriási a tülekedés ebben a kerületben 
Privátbankár.hu | 2017. január 24. 12:41
Rendkívül élénk az érdeklődés az újépítésű lakások iránt a XIII. kerületben, de szerencsére a kínálat is tudja követni ezt. Mivel a használt lakások szinte azonos árban vannak az újakkal, így az átadások szaporodásával várhatóan beindul az árcsökkenés a használt ingatlanok piacán. A Balla Ingatlanirodák ez alapján jósolt a jövőre.
Ingatlan Nem áll az alku: vannak, aminek már nem dőlnek be a vevők  
Privátbankár.hu | 2017. január 17. 11:28
Az elmúlt egy évben rendkívül erős kereslet alakult ki a Budapesten és agglomerációjában fellelhető eladó építési telkek iránt. Az áfacsökkentés és a csok hajtotta a vásárlásokat. De mi a helyzet ma? Talál még eladó telket a fővárosban és környékén az, aki most vágna bele egy építkezésbe?
Ingatlan Belenéztünk a varázsgömbbe - milyen év vár a lakáspiacra? 
Balkó Rita | 2017. január 6. 20:10
Nem volt egyszerű dolga annak, aki tavaly akart költözni, a horribilis árakat nem csak nálunk, de világszerte megszenvedte a lakosság. Számos intézkedés született azonban, amiktől remélhetjük, hogy olcsóbb lesz új életet kezdeni. Megtörhet-e végre a drágulás? Milyen eredménye lesz a kormány intézkedéseinek, és mikor vehetjük birtokba az új lakásokat? Ezekről faggattuk Balla Ákost.
Ingatlan Nemsokára mindenkinek jut majd lakás? Viharfelhők gyülekeznek az Airbnb felett 
Privátbankár.hu | 2017. január 3. 14:52
Az elmúlt két évet a befektetők rendkívül erős jelenléte határozta meg a budapesti belvárosban. A növekvő kereslet és az emelkedő ingatlanárak mögött elsősorban a rövid távú lakáskiadás, mint üzleti lehetőség állt. A helyzet azonban változóban van. Érdemes még egyáltalán a belvárosban újépítésű lakást venni befektetési szándékkal, vagy akadnak ma már jobb helyszínek is, ha a befektetés a cél?
Ingatlan Patkánylyuk tízmilliókért, elszálló albérletárak - ezek voltak 2016 lakáspiaci legjei 
Izsó Márton | 2016. december 29. 18:20
Nincs egyszerű helyzetben az, akinek csak pármillió forintja van lakásvásárlásra, mondta el nekünk a Balla Ingatlanirodák tulajdonos-ügyvezetője. Idén aminek lehetett, annak felszökött az ára, és lassan a kiugró válik normává Budapesten. Mennyit kell fizetnünk egy koszfészekért? Miért költöznek a magyarok? Erről faggattuk Balla Ákost.
Ingatlan Ebből se lett semmi - ezek voltak az építőipar buktái 
Balkó Rita | 2016. december 21. 17:15
Korábban számos intézkedés merült fel kormányzati oldalról, amivel megpróbáltak életet lehelni az építőiparba, kezdve a lottószerű Nemzeti Otthonteremtési Közösségek létrehozásától a Családi Otthonteremtési Kedvezményen át az áfacsökkentésig. Sok intézkedés azonban eltűnt a süllyesztőben. Mi okozta a bukást? Mi hozhatja el az áttörést a piacon? Erről kérdeztük a Balla Ingatlanirodák tulajdonos-ügyvezetőjét, Balla Ákost.
Ingatlan Nagy út előtt az ingatlanpiac – megágyaztunk a komoly beruházásoknak 
Privátbankár.hu | 2016. december 20. 17:31
Sűrű éve volt az építőiparnak és az ingatlanpiacnak is 2016-ban: a kormányzati intézkedések mellett számos nehézséggel is meg kellett küzdenie az iparágnak. Milyen évet zárhatnak az ingatlanosok? Beváltja-e a csok a hozzá fűzött reményeket? Mikor állhatunk sorban az új lakásokért? Balla Ákossal, a Balla Ingatlanirodák tulajdonos-ügyvezetőjével tekintettük át az elmúlt évet.
Ingatlan Eddig tartott a hiszti? Már nem harapnak a túlárazott lakásokra a vevők 
Privátbankár.hu | 2016. december 20. 12:10
Míg néhány hónapja még az áremelkedés volt jellemző, ma már az árak stagnálása, sőt korrekciója látszik néhány budapesti kerület ingatlanpiacán. Ami egyre inkább kirajzolódik: nem nőtt tovább a kereslet az elmúlt hónapokban a lakások és a házak iránt, ugyanakkor a telkekre nagy az igény, ami az árakon is érződik.
Karrier Jól fizető álommunka? Méretes pofon várja azt, aki ezzel akar meggazdagodni 
Privátbankár.hu | 2016. december 13. 12:20
A bevált dolgokat nehéz megújítani, de a Balla Ingatlanirodák szerint még így is mindig akadnak új próbálkozások az ingatlanközvetítésben, melyek a már ismert ingatlanközvetítői rendszert reformálnák meg. Az ígéretek kecsegtetők, a szakemberek azonban óvatosságra intik az ingatlanosokat, miután így csúnyán rá lehet fázni.
Ingatlan Álmaid lakását keresed? Találd meg te is az igazit! 
Privátbankár.hu | 2016. december 6. 12:20
Gyorsan szaporodnak az újépítésű lakóingatlan-projektek az országban. Ha az érdeklődők most körülnéznek, akkor rengeteg lehetőség közül választhatnak. Nem mindegy azonban, hogy melyikben vásárolnak lakást. De milyen szempontok alapján dönthetünk arról, hogy melyik ingatlan az igazán jó befektetés?
Ingatlan Végre vége az őrületnek? Olcsóbbak is lehetnek a lakások 
Privátbankár.hu | 2016. november 29. 15:50
Megállt az árak emelkedése, nem csak a belvárosban, de a külső kerületekben, így Dél-Pesten is lassult az ingatlanpiac az elmúlt hónapokban.
Ingatlan Árstop az eladóknak - mostantól kell nézelődni, ha belvárosi otthont akarsz? 
Privátbankár.hu | 2016. november 22. 12:00
Van élet a körúton túl is ma már, ha belvárosi lakást akar vásárolni az ember. Jócskán meg kell fizetni az V. és VI. kerületi lakások árát, de a szakértő szerint mostantól stagnálás jöhet, az újlakások átadásával pedig akár korrekcióra is számíthatunk. Persze nem a családok az elsőszámú érdeklődők a bulinegyed környékén.
Ingatlan A magyarok döntöttek - a kormány nélkül is befellegzett az Airbnbnek?  
Privátbankár.hu | 2016. november 15. 12:43
A világ számos városában okozott problémát a rövid távú lakáskiadás, vagyis az airbnb-zés. Fel is lépnek ellene, hiszen konkurenciát jelent a szállodaiparnak, de legfőképpen: csökkenti a hosszú távra bérbe vehető lakások számát, és így emeli a bérleti díjakat. Budapesten is ez a helyzet. Úgy néz ki azonban, hogy sokak számára már elérkezett a kiábrándulás pillanata.
Ingatlan Most kell lakást venni? Igazi fordulat jön az ingatlanpiacon 
Privátbankár.hu | 2016. november 8. 13:00
Úgy néz ki, hogy nem teljesen helytállóak azok a híresztelések, miszerint továbbra is emelkednek az ingatlanárak Budapesten. Ez ma már inkább csak a hirdetési árakra igaz. Bel-Budán a kereslet szűkülése figyelhető meg, és a valós értékesítési árak ereszkedésére számíthatunk az ingatlanközvetítő szakember szerint.
Ingatlan Fordulat az ingatlanpiacon - innentől érdemes figyelni? 
Privátbankár.hu | 2016. november 2. 08:46
Úgy tűnik, megáll az ingatlanárak növekedése a hazai ingatlanpiacon. Habár a statisztikai adatok egyelőre még csak a II. negyedévnél járnak, már ezekből is jól látszik a lassuló növekedési ütem. A szakértők szerint azóta további mérséklődés következett be, olyannyira, hogy most már csak stagnáló árakról beszélhetünk.
Ingatlan Valami megváltozott az ősszel a magyar ingatlanpiacon 
Privátbankár.hu | 2016. október 31. 12:02
A használt lakások áremelkedése megtorpant, az új lakásokért viszont többet kérnek, és nem is nagyon lehet alkudozni.
Ingatlan Mi lesz ennek a vége? Lassan annyiba kerül a panel, mint a téglalakás  
Privátbankár.hu | 2016. október 25. 12:14
A panellakások iránt még mindig óriási a kereslet Észak-Pest, azaz a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán. Áraik már egészen közel járnak a téglalakások négyzetméteráraihoz. Az elmúlt két év emelkedése után azonban stabilizálódni látszanak. Változást az újépítésű ingatlanok hozhatnak a piacra, de még nem érződik a hatásuk a használt ingatlanok árainál.
Ingatlan Eladnád a lakásod? Be ne dőlj az átverésnek! 
Privátbankár.hu | 2016. október 24. 18:20
Múlt hét pénteken megnéztük, hogyan kerülhetjük el a kókler ingatlanosok csapdáját, ha külső segítséggel szeretnénk lakást vásárolni. Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője most a másik oldalnak ad hasznos tippeket: így lehet elkerülni, hogy eladóként feleslegesen húzzanak le a szakmát megbecstelenítő szerencsevadászok.
Ingatlan Ingatlanoshoz mész? Ezekre figyelj, hogy ne verjenek át 
Privátbankár.hu | 2016. október 21. 20:30
Sajnos az ingatlanközvetítők között is vannak olyanok, akik messze nem etikusan járnak el, ha az ügyfeleikről van szó. Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője elmondja, hogy mire érdemes odafigyelnünk, mik lehetnek az árulkodó jelek, ha valaki a mi kárunkon akar jobban járni.
Ingatlan Miért kér olyan sokat az ingatlanos, hogy eladja a lakásomat?  
Privátbankár.hu | 2016. október 18. 12:17
Az elmúlt 13 évben világszerte jelentősen estek az ingatlanközvetítői jutalékok. Nálunk ez egyelőre nem igazán látszik, de a szakértők szerint hazánkban is a csökkenés irányába mutatnak a tendenciák. Van persze, aki már itt is az európai átlagnak megfelelő díjért nyújt ingatlanközvetítő szolgáltatást.
Ingatlan Lélektani határok és bénító bérlakás-hiány: hol járnak az árak az ingatlanpiacon? 
Privátbankár.hu | 2016. október 11. 08:43
Dél-Buda, azaz a XI. és XXII. kerület ingatlanpiacán ahogy eddig is, úgy most is a panel a sláger. Elkezdtek viszont csordogálni a piacra az újépítésű, lakóparkokban található ingatlanok - ezekkel azonban egyelőre óvatosak a vevők, a csok-kompatibilis lakásokra pedig még várni kell. Az árak egyelőre tetőztek, bérlakásokból pedig továbbra is sokkoló a hiány.
Ingatlan Bérlakás-program: oldja meg a gondot az állam helyett a munkáltató? 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 27. 16:45
A drasztikus albérletárak és a kihasználatlanul álló önkormányzati lakások sora ellenére sincs még érdemi terv egy esetleges bérlakásprogramról. Ugyanakkor a cégek rájöttek: a munkaerőhiányt orvosolni tudják azzal, ha lakhatást is biztosítanak elérhető áron. Balla Ákost arról kérdeztük, elterjedhet-e a modell a versenyszférában?
Ingatlan Nem minden vevőnek örülnek – mégis mi történik a lakáspiacon? 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 27. 12:07
A lelkesedés óriási volt, egyelőre mégsem tűnik igazi sikertörténetnek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (csok). Az ingatlanközvetítő szakemberek szerint a legnagyobb gond az, hogy a várakozásokhoz képest lassan zajlik a támogatás odaítélése és kifizetése, ami miatt viszont a kivitelezők kerülnek rendkívül nehéz helyzetbe.
Ingatlan Még kész sincs a lakás, de már megvennéd? Ezekre feltétlen figyelj! 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 22. 17:00
Egyre csak bővülni látszik az új lakások piaca. Bár az átadott ingatlanok száma még nem nőtt meg ugrásszerűen, a bejelentett beruházások jelentős kínálatnövekedéssel kecsegtetnek. Sok projektnél a csokra szabott vásárlási konstrukciók is megjelentek, Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák vezetője pedig elmondta, hogy mire érdemes ezeknél figyelni.
Ingatlan Lehetetlen elvárásaink vannak – hogy találhatunk lakást? 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 20. 19:46
Az már biztos, hogy a lakásépítés ismét reneszánszát éli Budapesten, jelenleg mintegy 20 nagyobb, újépítési társasházi projekt zajlik a fővárosban. De vajon milyen ingatlanokra vágynak az emberek? Mekkora legyen és milyen legyen a fekvése? A Balla Ingatlanirodák felmérte az igényeket – ezek azonban nem mindig fedik a kínálatot.
Ingatlan Itt is nézz körül, ha lakással akarod degeszre keresni magad  
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 13. 08:19
Kecskemét az a kivételes vidéki város, ahol - elsősorban egy jelentős autóipari beruházásnak köszönhetően - még a válság évei alatt sem torpant meg ingatlanpiac. A helyzet azóta is hasonló, sőt a kilátások tovább javultak. A szakértők szerint akár befektetési céllal is érdemes itt lakást vásárolni, főleg mert néhány kivételes újépítésű projekt remek lehetőséget kínál erre.
Ingatlan Jó áron vennél telket vagy családi házat? Erre keresgélj!  
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 6. 08:38
Ha valaki egy jó családi házat, esetleg lakást szeretne vásárolni Dél-Budán, de a XI. kerület vagy akár a XXII. kerület árait nem tudja megfizetni, akkor számára ideális választás lehet Érd. Miért érdemes ezen az agglomerációs településen ingatlant vásárolni? Milyen előnyöket kínál az ide költözőknek, és miért választják sokan? A Balla Ingatlanirodák legfrissebb elemzéséből ez is kiderül.
Ingatlan Nem emberi, ami az albérletpiacon megy: bármit kivesznek bármennyiért 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 30. 16:40
Az már nem hír, hogy óriási a kereslet a bérlakások iránt, különösen az egyetemisták nyár végi rohama miatt. Ami érdekesebb, hogy sokan a belvárosban egyáltalán nem találnak lakást, de a külső kerületekben is jóval drágábban, mint két-három éve. Nem mondható, hogy enyhült volna a helyzet a budapesti bérlakás-piacon a tavalyi év óta.
Ingatlan Ki mer ma lakást venni a budapesti bulinegyedben?  
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 24. 20:10
Egy sétálóutca alapvetően mindig csendesebb vagy legalábbis emberközelibb, mint egy átlagos, autókkal teli, nagyvárosi utca. Adódik a kérdés, hogy a budapestiek szeretnek-e sétálóutcákban lakni? És ha igen, akkor mennyivel magasabbak ezekben az utcákban az ingatlanárak?
Ingatlan Eladnád a lakásod? Erre harapnak most a befektetők  
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 16. 08:38
Milyen ingatlanba tegye a pénzét, aki jobb hozamokat akar, mint a banki kamatok? Milyen típusú és elhelyezkedésű lakás az, amit gyorsan ki lehet adni, és adott esetben a jövőben valamikor könnyen és jó áron értékesíteni? Megkérdeztük erről az ingatlanközvetítőket.
Ingatlan Tetszett a ház, amiben nyaraltál? Akkor miért nem veszed meg? 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 12. 16:21
Jól érezted magad a tengerparti apartmanban? Akkor miért nem veszed meg? A gondolat szép, de vajon érdemes komolyan fontolóra venni? Mik a veszélyei ennek a projektnek? Megéri külföldi nyaralót vásárolni? Hogyan szerezhetünk érvényt jogainknak külföldön? Balla Ákos elemez.
Ingatlan Egyre több lakáshitelt veszünk fel – kell-e félnünk a lufitól? 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 9. 08:30
Ismét erőteljes növekedést mutat a hitelfelvétel Magyarországon, az első félévben folyósított lakáshitelek mennyisége több mint 50 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. Megint egyre bátrabb a lakosság, és egyre lazábbak a bankok? Kell-e félnünk újabb buboréktól?
Ingatlan Fordulópont az ingatlanpiacon: mit jelent ez annak, aki lakást akar venni?  
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 2. 21:01
Ahogy tavaly, úgy az idei év elején is tovább bővült az ingatlanpiaci forgalom hazánkban, az árak pedig Budapesten már reálértéken is megközelítették a válság előtti szintet. Az ingatlanközvetítők szerint ez az időszak még az emelkedésről szólt, a fordulópont mostanában érkezett el, így 2016 végére már számítani lehet a stagnáló árakra és értékesítési volumenre.
Ingatlan Menjenek a híd alá lakni? Mi lesz a felvételt nyert diákokkal ezen a lakáspiacon? 
Privátbankár.hu | 2016. július 28. 21:20
Nehéz helyzetben vannak azok a diákok, akik a fővárosi felsőoktatási intézményekbe nyertek felvételt idén. Horribilis albérletárak, verseny az AirBnb-vel és más lakáskeresőkkel - ez vár most több ezer diákra. Balla Ákos ingatlanpiaci szakértőnk ad néhány tippet, hogy ne váljon rémálommá a keresgetés.
Ingatlan Úgy viszik, mint a cukrot: kapós lett a panel 
Privátbankár.hu | 2016. július 26. 08:45
Az elmúlt egy-két évben óriási kereslet alakul ki a panellakások iránt, ami végül jelentős - minden más szegmenst meghaladó - áremelkedéshez vezetett. Megkedvelték a paneleket az emberek a relatíve magas rezsiköltségek ellenére, esetleg beértek már a felújítások, vagy egyszerűen csak a kényszer hajtja a vásárlókat a lakótelepekre?
Ingatlan A tőzsde új sztárja vagy az építőipar mentőangyala? Újjászületik egy cégforma 
Veres Patrik | 2016. július 21. 18:15
Törvénymódosítással pofozta helyre a parlament a feledésbe merült szabályozott ingatlanbefektetési társaságot (SZIT), amely mindenképp üde színfoltja lehetne a Budapesti Értéktőzsdének, sokan viszont egyenesen az építőipar megmentőjét látják benne. Balla Ákost, a Balla Ingatlanirodák vezetője elmondja, miről is van szó és mi változott a 2011-es törvény születése óta.
Ingatlan Egyre közelebb az ingatlanpiaci fordulat - diákokat és új lakásokat is hoz az ősz 
Privátbankár.hu | 2016. július 19. 08:40
Ugyan az ingatlanpiacon aránylag most szélcsend van, de érdemes figyelni: hamarosan érkeznek a fővárosba azok a fiatalok, akik felvételt nyertek valamely felsőoktatási intézménybe, így nagy erővel keresik az albérleteket. Ahogy azonban lecseng az őszi vadászat, a kínálati oldalon láthatunk gyors bővülést.
Ingatlan Felpörgött az ingatlanpiac – van, ahol már nem lehet építkezni  
Privátbankár.hu | 2016. július 5. 13:00
Míg Budapest XXI. kerületben a tavalyi év óriási lendülete után lassulással szembesültek az ingatlanközvetítők, addig a városhatáron kívül fekvő települések ingatlanpiacát most legnagyobb mértékben a Családok Otthonteremtési Kedvezmény és az újépítésű ingatlanok mozgatják. Pörög a piac, de mi történik egészen pontosan a déli agglomerációban és Csepelen?
Ingatlan Nagy kedvencek a lakáspiacon – meddig lesznek még azok? 
Privátbankár.hu | 2016. június 28. 14:12
Győztesei voltak az elmúlt éveknek a most már 10-15 éves, újszerű lakóparki lakások, hiszen aki nem talált magának újépítésű ingatlant, az újszerűt vásárolt. Az elkövetkező egy-két évben a piacon megjelenő újépítésű ingatlanok viszont komoly konkurenciát jelentenek majd számukra, és elképzelhető, hogy leverik a mostani magas árakat.
Ingatlan Ingatlanba fektetnéd a pénzed? Itt egy tuti megoldás 
Privátbankár.hu | 2016. június 21. 18:20
Miközben a Balatonon az úgynevezett sláger ingatlanok iránt továbbra is jelentős kereslet mutatkozik, és emelkednek is ezek esetében az árak, addig a Velencei-tó ingatlanpiaca kicsit más, nyugodtabb képet mutat. De a jelek alapján úgy tűnik, hogy hamarosan utóbbit is fel fogják fedezni maguknak a budapesti vevők.
Ingatlan Fel kell kötnie a gatyáját annak, aki lakást akar bérelni 
Privátbankár.hu | 2016. június 14. 18:06
Némi megnyugvás érzékelhető a belvárosi ingatlanpiacon a tavalyi őrület után. Az árak stabilizálódtak, de sok tulajdonos nincs tisztában a realitásokkal. A befektetők jelenléte továbbra is meghatározó, a bérleti piacot pedig változatlanul az óriási hiány jellemzi. A Balla Ingatlanirodák most az V., VI. és VII. kerületi ingatlanpiacon nézett körül, ha a belvárosba költöznél, erre készülj.
Ingatlan Kőkeményen meg kell küzdenie annak, aki saját maga akarja eladni a lakását 
Privátbankár.hu | 2016. június 7. 18:30
Nem olyan egyszerű most már ingatlant eladni, mint néhány hónappal korábban a külső pesti kerületek ingatlanpiacán. Az árak korábbi emelkedése láttán egyre többen próbálkoznak meg saját maguk az értékesítéssel, ez azonban sok esetben komoly csalódásokhoz vezet. A Balla Ingatlanirodák a XVII. és XVIII. kerület piacán keresztül nézte meg, hogy mi újság most az ingatlan adás-vétel háza táján.
Ingatlan Bizonytalan vevők, túlárazott lakások - komoly bajok vannak a piacon  
Privátbankár.hu | 2016. május 31. 16:10
Már az induló kommunikáció is előre vetítette azt, hogy problémák lesznek a csok kiterjesztésével, legalábbis, ami annak megértését illeti. A következmény: némi bizonytalanság és a lakásárak ebből következő indokolatlan megemelkedése. Ugyanakkor egy másik komoly gond is körvonalazódni látszik: a most beinduló társasházi fejlesztéseknél nem nagyon tudják majd igénybe venni a támogatást azok, akik egyébként élhetnének vele.
Ingatlan Besokalltak a vevők: a kutya sem kíváncsi már a túlárazott lakásokra 
Privátbankár.hu | 2016. május 24. 08:24
Túlárazott ingatlanból van bőven a piacon, ezekre azonban gyakorlatilag nincs kereslet a Balla Ingatlanirodák friss összeállítása szerint, amely ezúttal a XVI. kerületi folyamatokat vizsgálva mutatja be a fővárosi folyamatokat. A csok inkább csak a telekeladásokat mozgatta meg, de a mostanra felkúszó árak miatt megtorpant a piac; hamarosan érkeznek az első újépítésű ingatlanok.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG