„Elegük van az embereknek” – ilyen belülről a világ egyik legfertőzöttebb országa

Bár az Egyesült Államok után Brazíliában követelte a legtöbb áldozatot a Covid-járvány a világon, mégis tömve vannak az ottani strandok. Ezzel együtt a járvány a brazilok életét is átformálta, mondta el a Privátbankár.hu-nak egy helyi lakos. Carlos Alejandro Szilágyi azt is elárulta, milyen az ottani válságkezelés, félnek-e a brazilok a keleti vakcináktól, és ő hogyan vészelte át a fertőzést.

Makro / Külgazdaság Megvan a megállapodás: ennyi lesz a minimálbér Megvan a megállapodás: ennyi lesz a minimálbér
Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami 4 százalékos béremelést jelent. 
2021. január 25. 15:43
Makro / Külgazdaság A Covid-tartalékos katonák közel fele nem tért vissza a munkaerőpiacra A Covid-tartalékos katonák közel fele nem tért vissza a munkaerőpiacra
December végén lezárult azon tartalékosok első turnusának a kiképzése, akik a kifejezetten a koronavírus miatt állásukat elvesztők számára létrehozott honvédségi programra jelentkeztek. Volt, aki idő közben munkát talált, és otthagyta a képzést, de a jelentkezők java része végigcsinálta, sőt, majdnem a felük egyelőre meg is maradt a honvédség kötelékében.
2021. január 25. 16:31
2021 speciális ajánlatai: Windows 10 Pro már 2600 forintért (x) 2021 speciális ajánlatai: Windows 10 Pro már 2600 forintért (x)
A Godeal24.com rögtön egy újévi akcióval indítja a 2021-es évet. Ami remek alkalom azoknak akik új PC-t vagy laptopot szeretnének vásárolni, hiszen a Windows és az Office nem hiányozhat egyetlen számítógépről sem. 
ezek voltak
Makro / Külgazdaság Mennyit érne a 4,1 százalékos minimálbér-emelés idén? Itt a válasz: szinte semmit
2021. január 25. 05:05

Pont azoknál a termékeknél emelkednek a legjobban az árak, amelyeket az alacsonyabb jövedelműek nagyobb arányban vásárolnak.

Benchmark László Csaba - Vérkomoly
2021. január 24. 06:13
Friss
hírlevél