<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Mennyit ér az ingatlanom?
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Új kétszobás lakás a XI. kerületben  
Mester Nándor | 2023. június 7. 19:16
Nagyon feljött a XI. kerület egésze a népszerűségi listán. A nagy kereslet nyomán az elmúlt 3-4 évben több ezer új otthon épült és még a csőben van további legalább 4-5 ezer lakás, főleg a Kopaszi-gáttól délre eső övezetben, a Duna mentén. Sorozatunk újabb darabjában felvillantjuk, hogy mennyit kérnek ezen a vidéken egy új építésű, jobbára lakóparkinak nevezett, valójában társasházi lakásért. Mellbevágó árakra kell felkészülni, amelyeket az is diktál, hogy sok a befektetési célú vásárló.   
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Bérbe adható kétszobás lakás Szegeden
Mester Nándor | 2023. május 31. 19:14
Kitartó áremelkedés jellemezte Szeged ingatlanpiacát az elmúlt években. Három év alatt csaknem kétszeresére, közel 40 millió forintra nőtt a lakásvásárláshoz szükséges összeg, amivel a Budapesten kívüli nagyvárosok között immár az élmezőnybe került a Tisza-parti város. Sorozatunkban most egy  jól bérbe adható, belvárosi vagy ahhoz közeli lakás értékét vizsgáljuk meg.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Háromszobás téglalakás Pécsett
Mester Nándor | 2023. május 24. 19:36
A baranyai nagyvárosban is megugrottak az árak, sokan keresik a megfizethető és általában újszerű otthonokat, amikre szinte már nem is kell költeni. A kínálat ott is növekedett, de a hitelpiac visszaesett. Sorozatunkban most nézzük, mit kínálnak, mit lehet venni és mennyiért!  
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Zártkert a Dunántúlon
Mester Nándor | 2023. május 17. 19:07
Egyes üdülőövezetekben zártkerti körzetek alakultak ki az utóbbi években. Ezek értékét is rengeteg tényező befolyásolja. Sorozatunkban most ezeket vesszük sorra. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Iroda a pesti oldalon
Privátbankár.hu | 2023. május 10. 19:38
Irodát ritkán szoktak magánemberek venni, s bár lennének adataink, most mégsem egy lehetséges adásvételhez adunk fogódzót, hanem a bérleti piacot vesszük górcső alá, ott nézzük meg, hogy mi mennyi.   
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Családi ház és téglalakás Pestimrén és Pestlőrincen
Mester Nándor | 2023. május 3. 19:34
Szépen feljött a kerületek népszerűségi versenyében a XVIII. Egyes részeit Buda elit környékei is megirigyelhetik. Az árak azonban egyelőre nem tartanak ott, a belvárosi nyüzsgés is távolabb van és javulóban a kereskedelmi és szabadidős infrastruktúra, amik mind értéknövelő tényezők. Nézzük, mit mennyiért vehetünk vagy adhatunk el Imrén és Lőrincen!
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Belvárosi lakás Szombathelyen
Mester Nándor | 2023. április 26. 19:07
Egy év alatt 22-25 százalékkal emelkedett a téglaépítésű lakások négyzetméterára Szombathelyen, így 460 ezer forintnál is többe került egy négyzetméter. Az Ausztriába ingázók egy része ebben a városban vagy környékén bérel lakást, így a bérleti piac is élénk. Sorozatunk új darabjában e ritkábban figyelt város belsejében lévő ingatlanok értékét vettük górcső alá.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Családi ház a Velencei-tónál
Mester Nándor | 2023. április 19. 19:14
Túlszeretik a vásárlók a Velencei-tó környékét. Pontosabban túlszerették, mert mostanában ott sem nőnek tovább az árak, sőt. Ha nem költöttek rá, még esett is az értékük, nem is kicsit. Mit találunk most ott és mik befolyásolják a lakóingatlanok értékét? Erre igyekeztünk rámutatni sorozatunk új darabjában. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Sebesen dráguló téglalakások Veszprémben
Mester Nándor | 2023. április 12. 19:16
Hétről-hétre jelentkező sorozatunkban a főváros mellett igyekszünk több nagyváros vagy nagyobb körzet egy-egy ingatlantípusának az értékmérésére is. Volt már dél-balatoni nyaraló és közép-magyarorszégi szántóföld vagy budapesti garázs is. Most Veszprém jön, amely idén Európa Kulturális Fővárosa, s márcsak ezért sem mindegy, hogy milyen ott az ingatlanállomány, annak is a hagyományos, téglából készült része.  
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Panellakás Óbudán
Mester Nándor | 2023. április 5. 19:07
Az egyik legbiztosabb biznisz, ha egy felújított panelt veszünk befektetésként. Ehhez Óbuda kiváló terep. De ezért meg kellett dolgoznia. Vevőként az egy évvel ezelőttihez képest kicsit nagyobb lett az alkulehetőség. Mutatjuk az értékelés legfontosabb szempontjait. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Belvárosi háromszobás polgári lakás
Mester Nándor | 2023. március 29. 19:23
Akinek nem muszáj, ne szálljon ki most a pesti belvárosi lakásából. Folyamatos az értéknövekedés és ezt még megfejelhetjük további több millió forinttal, ha rendszeres a karbantartás és a korszerűsítés. Sok múlik a háztömbön is meg a közvetlen környezetén. Ezekre kisebb hatással lehet egy tulajdonos viszont a vevőt eltávolíthatja az interneten már megszeretett lakástól. Sok szempontot kell mérlegelni, sorozatunk újabb darabjában ezekhez adunk segítséget.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Észak- és dél-budai agglomerációs ház
Mester Nándor | 2023. március 22. 19:08
Sokan költöztek a budai agglomerációba az elmúlt két évtizedben. Megindult azonban egy visszaáramlás is, mégha nem is tömeges, mert sok idő autóval bejönni a fővárosba. Sorozatunk újabb darabjában ismét számok és szempontok jönnek eladóknak és vevőknek.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Szántóföld Közép-Magyarországon 
Mester Nándor | 2023. március 15. 19:11
Közép-magyarországi olvasóink biztos örömmel veszik, hogy sorozatunkban most azt vizsgáltuk meg, hogy a szakmai források alapján mivel számolhatnak, ha eladók vagyunk vagy venni szeretnénk. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Használt ház a keleti és dél-keleti agglomerációban
Mester Nándor | 2023. március 8. 19:11
Viszonylag alacsony, de az elmúlt 2-3 évben erősen megnőtt árak vannak a két szektorban. Egyre többen települnek ide, de megindult egy visszaáramlás is a fővárosba. A fejlesztések is drágítják ezt a körzetet, de ha vállalja valaki a felújtást, akkor most sokat alkudhat.   
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Dél-balatoni nyaraló
Mester Nándor | 2023. március 1. 19:23
Vízparti ingatlannal sokat lehet keresni, ezért a csillagos égben van az ára. Főleg, mert kevés van belőle. Értékét tovább növelhetjük, ha áldozunk a korszerűsítésre. Nézzük, mi az, amivel még csinosabbá tehetjük a kínálati árat.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Budapesti garázs
Mester Nándor | 2023. február 22. 19:29
Számok és szempontok jönnek. Most arról, hogy miért érdemes ilyen ingatlanba fektetni és mekkora értéknövekedést lehetett elérni vele az elmúlt évben. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? 110 négyzetméteres budai családi ház
Mester Nándor | 2023. február 15. 19:12
Sorozatunk újabb darabjában is a számokra és a szempontokra összpontosítunk. Jönnek a budai családi házak, amiknél vannak speciális információk is. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Pesti garzon lakás
Mester Nándor | 2023. február 8. 19:26
Új sorozatunkban szerda esténként számok és szempontok jönnek, hétről hétre. Most az egyik legkedveltebb lakástípusról. 
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? 2,5 szobás fővárosi panel
Mester Nándor | 2023. február 1. 19:32
Számok és szempontok, hétről hétre. Nagyon megéri követni az összeállításunkat.
Ingatlan Új sorozatot indítunk: Mennyit ér az ingatlanom?
Mester Nándor | 2023. január 25. 19:24
Nagyon megéri minden héten követni az összeállításunkat.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG