Ethereum
Részvény / Deviza / Áru 10 veszélyes kriptós csalási forma 2023-ban 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 21. 05:39
A bűnözők előszeretettel próbálkoznak a kriptovaluta-piacon, ahol sok tapasztalatlan kisbefektető próbál szerencsét, megfelelő ismeretek nélkül. A leggyakoribb módszerek között van olyan, amely szinte egyidős az emberiséggel, és olyan is, amelyet a másodperc tört része alatt, teljesen számítógépesítve hajtanak végre. Mi is könnyen csapdába eshetünk.
Részvény / Deviza / Áru Történelmi csúcson a BUX, elkényelmesedett a forint 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 15. 12:12
Ma is csúcson áll a BUX index, a fontosabb részvények mind emelkednek. A forint viszont szűk sávban mozog, alig változik. Nagy sikert hozott egy részvénykibocsátás az USA-ban, végre feléled az új jegyzések piaca? Egy éve volt az Ethereum nagy reformja.
Részvény / Deviza / Áru Öt dolog, ami elhozhatja az új bitcoinár-robbanást 
Eidenpenz József | 2023. július 21. 05:48
A kriptovaluta-piac most ugyan még a részvénypiacnál is csendesebb, de a tapasztalatok szerint nem sokáig marad ez így. Mi mozdíthatja ki a bitcoint és társait, és merre? Öt fontos tényezőt találtunk, amelyek katalizátorként működhetnek a közeljövőben.
Részvény / Deviza / Áru A kötvényalap vagy az államkötvény lesz jobb? 
Privátbankár.hu | 2023. június 19. 13:55
A következő pár évben vajon kötvényalapokkal, fix kamatozású államkötvényekkel vagy inflációkövető PMÁP-okkal lehet magasabb hozamot elérni? Van-e olyan valuta, amelynek inflációja negatív, és miért pont az ether az? Miért süllyed két hónapja a kriptovaluták árfolyama?
Részvény / Deviza / Áru Visszatér az erősödő pályára a forint, aukció után esik a Telekom 
Eidenpenz József | 2023. május 26. 12:10
A forint a kamatcsökkentés ellenére erősödik, már 372 alatt is előfordult. A Telekom viszont egyre lejjebb csúszik az aukció után. Nagy-Britanniából jó adat érkezett, Németországból rossz, de a prímet az amerikai adósságplafon viszi. Az ethernél olyasmi történt, ami 2016 óta nem.
Részvény / Deviza / Áru Ma is tart a BUX jó szériája, blokkláncra megy egy amerikai alap 
Eidenpenz József | 2023. április 28. 12:21
Az európai tőzsdék esnek, de a BUX második napja felülteljesítő, miközben a magyar cégek éves közgyűléseiket tartják. A forint gyengül, nagyot esett a Richter partnere, hullámvasutazott az Amazon. Érdekes blokklánc-megoldással kísérletezik egy nagy amerikai alapkezelő.
Részvény / Deviza / Áru Nem szereti a forint a meglepetéseket, trónfosztás a Volkswagennél 
Eidenpenz József | 2023. április 26. 12:13
A tegnapi nagy esés után ma korrekció indulhat az amerikai részvénypiacon, de Európában még esnek az indexek. Szépen tartja magát viszont a BUX és erősödött a forint is. Az MNB nagyon óvatosan bánik majd a további kamatcsökkentésekkel – mondják elemzők. Letaszították trónjáról a Volkswagent, bankválságban erősödik a bitcoin.
Részvény / Deviza / Áru Csak egy korrekció, vagy új bikapiac indult a bitcoinnál? 
Eidenpenz József | 2023. április 26. 09:52
Megtörni látszik a bitcoin és más kriptovaluták idei szédítő emelkedése, vajon mi van a háttérben? Kik azok a bitcoin-halak, kik a polipok, cápák, és kik a bálnák a szektorban? Az árfolyamon kívül miből látszik még, hogy a tavalyi rettenetes év sem vetett véget a szektor fejlődésének?
Részvény / Deviza / Áru Még olcsóbban vehetünk eurót, az orosz tőzsde elvesztette a háborút 
Eidenpenz József | 2023. április 17. 12:19
Az európai tőzsdeindexek keveset változnak, de a budapesti és a moszkvai mutatók szépen emelkednek ma. Jól kezdődött az amerikai gyorsjelentési szezon, bankok helyett alapokba teszik a pénzüket az emberek. Esik a bitcoin, de stabil az ether.
Részvény / Deviza / Áru Száguldanak a kriptovaluták, fordulóponthoz értek a gáztárolók 
Eidenpenz József | 2023. április 14. 12:08
Enyhén pozitív a hangulat ma is a részvénypiacokon, a BUX pedig behozza a lemaradást, amit tegnap begyűjtött. Az OTP és a Mol is nagyon szépen teljesít. A forint is szilárd, kissé gyengül a tegnapi esti állapothoz képest, de nagyjából ott van, mint tegnap délben. Amerikában elkezdtek telni a gáztárolók. Nagyot ugrott az ether ára, de a bitcoin is sok havi csúcson áll.
Részvény / Deviza / Áru A dollár tolja a forintot, Musk titokban AI-t fejleszt? 
Eidenpenz József | 2023. április 13. 12:05
Az európai részvénypiacok stagnálnak vagy emelkednek, de a BUX csak esik, a Mollal az élen. A forint kissé gyengül, de alapvetően jól áll, amiben a szakadó dollár is segíti. Elon Musk tízezer drága processzort vesz, alighanem a mesterségesintelligencia-üzletághoz kell neki. Kilőtt az ether ára a sikeres rendszerfrissítés után.
Részvény / Deviza / Áru Állja az inflációs pofont a forint, de már nincs pénzük a magyaroknak 
Eidenpenz József | 2023. április 12. 12:15
A nemzetközi tőzsdék kiváró üzemmódban vannak az amerikai inflációs adat és más fontos bejelentések előtt. A hazai tőzsde alulteljesítő, a forint viszont stabil, ami mögött a mai csalódást keltő inflációs adat állhat. Tíz hónapja nem látott szinten van a bitcoin, tegnap átlépte a 30000 dollárt is, az ethereum viszont lemaradó.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson az arany, szép osztalék várható a Moltól 
Eidenpenz József | 2023. április 5. 12:41
Emelkedésből esésbe váltottak ma a tőzsdék, de a BUX-index ma is felülteljesítő és a forint is újra erősödik. Közzétették a Mol osztalékjavaslatát, a részvény vonzó osztalékbefektetésnek tűnik. Nyolc hónapos csúcson az ether, éves csúcsára ért a DAX-index és az arany.
Részvény / Deviza / Áru Ez lehet a sláger az idén a kriptovaluta-piacon 
Eidenpenz József | 2023. április 4. 05:47
A felkapott befektetési témákhoz tartozó érmék könnyen többszörözhetik az értéküket a kriptovaluta-piacon, ahogy az már sokszor megtörtént. Az egyik legnépszerűbb narratíva most az Ethereum-hálózatot kiegészítő második rétegű megoldásoké, amelyek fejlesztésébe százmillió dollárokat ölnek. De melyek és mire is jók ezek?
Részvény / Deviza / Áru 380 forint alatt az euró, hosszú, forró nyárra készülnek a sörgyártók? 
Eidenpenz József | 2023. március 29. 12:27
Jó a hangulat a nemzetközi tőzsdéken, egy százalék körüli mértékben emelkednek az indexek, de a magyar BUX-nak csak ennek felét sikerült hoznia. A húzópapír a Mol és az OTP, a tegnapi erős szinten maradt a forint, közel a 380 forintos határhoz. Az elektromos autók árszintje közelít a benzinesekéhez, a kínai gyártók pedig igencsak szorongatják a Teslát.
Részvény / Deviza / Áru Felminősítették a Molt, nyugodtan várja a forint a kamatdöntést 
Eidenpenz József | 2023. március 28. 12:20
Az európai tőzsdék mérsékelten optimisták és óvatosak, a bankválság csitulni látszik, de előkerültek az inflációs és növekedési félelmek. A BUX-ot a Mol húzza, amelyet felminősített az egyik brókercég. Nagyot ugrott tegnap az olaj, a befektetők nem szeretik az unortodox utat.
Részvény / Deviza / Áru A forint a peso-val táncol, özönlik a tőke a magyar kötvényalapokba 
Eidenpenz József | 2023. március 16. 12:18
Megnyugodott a forint, távolodott a 400-as szinttől az árfolyam, az európai részvénypiacok is pluszban vannak. A BUX azonban még behozza a tegnapi lemaradást, amikor kimaradt az esésből. A Credit Suisse hatalmas hitelkerete javítja a hangulatot, és nagy dilemma, mit dönt ma az EKB a kamatról. Olcsó lesz az üzemanyag, éves mélyponton az olaj.
Részvény / Deviza / Áru Web1, Web2, Web3 és sok-sok pénz 
Eidenpenz József | 2023. március 8. 05:37
Ha a kriptovaluták esnek is a medvepiacon, sok izgalmas folyamat látszik a Web3-ban, ahol a kriptók, a blokklánc, a játék, a pénzkeresés, a gyűjtőszenvedély vonzereje egyszerre jelenik meg. Ha sikerül igazán jó felhasználói élményt teremteni, az több százmillió felhasználót is hozhat.
Részvény / Deviza / Áru Mi az a Web3, és miért akkora durranás? Klasszis Podcast  
Privátbankár.hu | 2023. március 4. 18:06
A kriptovaluták talán szenvednek ugyan, de a blokklánc él, óriási fejlesztések vannak és divatos maradt a Web3-narratíva. Mi is az, és hova vezethet? Milyen gyarló emberi tulajdonságokra épül?  
Részvény / Deviza / Áru Dől a pénz a magyar kötvényalapokba, nyolc hónapos csúcson a bitcoin 
Eidenpenz József | 2023. február 16. 12:07
Ismét kellemes a hangulat a tőzsdéken, a pesti index lemaradó, de legalább Varsót túlszárnyalja. A forint második napja esik, de ezzel együtt is viszonylag jól áll. A június eleji szinteket ostromolja a bitcoin, és rengeteg pénz megy a magyar rövid kötvényalapokba.
Részvény / Deviza / Áru Mindig van egy téma, amiért megőrülnek a befektetők - Klasszis podcast 
Eidenpenz József - Király Béla | 2023. február 10. 05:38
Januárban szépen emelkedtek a kriptodevizák, és ismét vannak narratívák, felkapott témák, amelyekért megőrülnek a befektetők. Ilyen most a mesterséges intelligencia, amely száguld, de a metaverzum terén is van élénkülés, ami a 2021-es sláger volt. Az e heti Klasszis Podcastban munkatársaink, Eidenpenz József és Király Béla járták körbe ezt a folyton változó, csúcsok és mélységek között ingadozó, izgalmas piacot.
Részvény / Deviza / Áru Három kriptodeviza-szektor, amelyek meglepően jól teljesítettek 2023-ban 
Eidenpenz József | 2023. január 26. 05:47
A bitcoin és az ether idei emelkedését egyes kriptodevizák alaposan túlszárnyalták az idén, olyan szektorokban, amelyekben komoly gyakorlati szerepe lehet a jövőben a blokkláncnak. Ezt néhány új bejelentés és fejlesztés is támogatta. Az egy-másfél évvel korábbi csúcsok azonban még szinte mindenütt messze vannak.
Részvény / Deviza / Áru 389 körül az euró, hogyan hat az MNB lépése az OTP-re? 
Eidenpenz József | 2023. január 25. 11:52
Marad a szigor, örül a forint – a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kamatdöntő ülése után határozott erősödésbe kezdett fizetőeszközünk, az euró tíz, a dollár húsz százalékkal van lejjebb a történelmi csúcsoknál. A részvénypiacok viszont egyre pirosabbak, Budapest még felülteljesítőnek számít.
Részvény / Deviza / Áru Még több vér, még több szenvedés? Előrejelzések az előrejelezhetetlen kriptopiacra 
Eidenpenz József | 2023. január 18. 05:42
Kevés olyan dolog lehet a világon, amely nehezebben jelezhető előre, mint a kriptodeviza-szektor, ahol az árfolyamok meredek ugrálását tavaly durva csődsorozat is súlyosbította. Ám az élet nem állt meg, az ágazat ennek ellenére folytathatja előretörését, ha lassabban is.
Részvény / Deviza / Áru Egyéves mélyponton a gázár, jön a még szuperebb szuperállampapír? 
Eidenpenz József | 2023. január 16. 11:58
Gyengül a forint és süllyed a BUX, miközben európai társai minimálisan pluszban vannak, és Amerika zárva lesz ma. A földgázárakból ítélve a piac emelkedést vár a következő télre, utána azonban rég nem látott alacsony szintre mehet vissza az árfolyam. Új fix kamatú állampapírokat vár az egyik alapkezelő. A Leopard 2-spekulációk húznak fel ma egy részvényt.
Részvény / Deviza / Áru Amerikából rángathatják meg a forintot, ötmilliárd dollárt találtak az FTX-nél 
Eidenpenz József | 2023. január 12. 11:53
A forint kissé gyengül, de nagy táncra számíthatunk minden piacon, ha a délutáni amerikai inflációs adat meglepetést okoz. Japán olcsó lett, és fényes jövő várhat rá az egyik alapkezelő szerint. A kriptodeviza-piacot felvidította, hogy a vártnál több értéket találtak meg a csődbe ment FTX-nél.
Részvény / Deviza / Áru Nyolchavi csúcson az arany, fordulhat a Nasdaq 
Eidenpenz József | 2023. január 10. 11:50
Az arany tavaly május eleje óta nem látott szinten áll, miközben a gázár emelkedése megállt. A tőzsdék ma süllyednek, a forint is gyengül. A nagy amerikai technológiai cégek vezették az emelkedést tegnap, az egyik brókercég szerint itt komolyabb felpattanás jöhet. Majdnem elérte az FTX-csőd előtti szintet a kriptodeviza-piac.
Részvény / Deviza / Áru 400 alatt az euró, borítékolható az újabb gázár-emelkedés 
Eidenpenz József | 2023. január 4. 12:01
Az euró/forint ma határozottabban át tudta végre törni a 400-as határt, így szeptember óta nem látott szinten van. A gázárak nemsokára újra emelkedhetnek, ha hidegre fordul az időjárás. Az infláció újabb és újabb pozitív meglepetéseket okoz Európában. Megvágták a Richter célárát.
Részvény / Deviza / Áru Meglepő, hogy ismét 410 felett az euró/forint? 
Eidenpenz József | 2022. december 1. 12:34
A forintra hatott a tegnapi EU-bejelentés, segíthette a dollárgyengülés is, de ellene dolgoznak a gázárak. Az eredmény egy pár forintos euródrágulás lett. A Molt is különböző hatások érik, délelőtti esése azonban már mérséklődött. Powell beszéde nyomán száguldott az amerikai tőzsde, ugrott az arany, kilőtt az ether.
Részvény / Deviza / Áru Istenesen megemelték az OTP célárát, megint 410 az euró 
Eidenpenz József | 2022. november 21. 12:43
Szomorkás őszi eső van a tőzsdéken, a BUX azonban felülteljesítő, főleg az OTP-nek köszönhetően. A forint gyengült, a 410-et ostromolja az euró. Egy sor fontos esemény lesz a héten, jegybankok nyilatkoznak, vásárlók mutatják meg a fekete pénteken, mennyire hajlandók költeni. A kriptodevizák esése új erőre kapott, az etherrel az élen.
Részvény / Deviza / Áru Súlyos krach a kriptovaluta-piacon – megjött az apokalipszis negyedik lovasa? 
Eidenpenz József | 2022. november 14. 05:41
A múlt héten a kriptovaluta-szektort újabb hatalmas válság rázta meg, a bitcoin kétéves mélypontra zuhant, egyes érintett érmék pedig az értékük 50-90 százalékát is elveszítették. Valami különlegesen nagy tragédia történik itt, vagy csak valamiféle szokásos, ami után majd újra lassacskán magához tér a szektor?
Részvény / Deviza / Áru Miért esik a jó jelentésre az OTP? Két éves mélypontra esett a bitcoin 
Eidenpenz József | 2022. november 10. 12:34
Az OTP jelentése még a felfokozott elemzői várakozásokat is felülmúlta, mégis esik a részvény. A forint és a gázár viszont jól tartja magát, a dollár erősödése ellenére is. A bitcoin két éves mélypontra süllyedt a második legnagyobb kriptovaluta-tőzsde küszöbön álló csődje miatt.
Részvény / Deviza / Áru 400 alatt is volt az euró, meglepő helyről kapott segítséget a forint 
Eidenpenz József | 2022. november 7. 12:39
Ma reggel járt 400 alatt is az euró árfolyama, aminek a szokásos okok, mint a dollárár, gázár mellett nemzetközi, Lengyelországból eredő indoka is lehet. A héten több fontos gyorsjelentés érkezik itthon, és választás, inflációs adat jön az USA-ban. Átalakult az Ethereum reformmenetrendje.
Részvény / Deviza / Áru Szépen emelkedik a Mol a jó eredményekre, 403 alatt az euró 
Eidenpenz József | 2022. november 4. 12:39
A Mol jelentésében megint felülmúlta saját magát és a várakozásokat is, a részvény ma is szépen emelkedik. De vannak, akik szerint így is nagyon olcsó. A forint erősödik, benézett 403 alá az euró. Jó eredményeket várnak a Richtertől, az OTP-től és a Telekomtól is.
Részvény / Deviza / Áru Tényleg kidurrant az NFT-lufi? Klasszis podcast 
Privátbankár.hu | 2022. október 29. 18:39
Az elmúlt két hónapban a részvénypiachoz vagy az árutőzsdékhez képest viszonylagos nyugalmat tapasztalhattunk a kriptoeszközök piacán, a két legnagyobb forgalmú eszköz, a Bitcoin és az Ethereum volatilitása esetenként kisebb volt, mint más, klasszikus befektetési eszközöké. Mi állhat ennek háttérben, milyen piaci modellek bontakoznak ki, mely eszközök lehetnek fókuszban? Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Eidenpentz József és Király Béla ismét a kriptoeszközökről beszélgettek.
Részvény / Deviza / Áru Alaposan elintézik a Facebookot, Putyin tiltása hat az OTP-re 
Eidenpenz József | 2022. október 27. 12:37
Az európai tőzsdék mínuszban vannak és az amerikai technológiai szektor is tovább szenved, de azért látható pár reménysugár. A Facebook-anyavállalat méretes zuhanásban van a jelentése után, száguldott az ether. Stabil a forint, egy új orosz tilalom az OTP-t is érinti, de nem olyan nagyon.
Részvény / Deviza / Áru Újra 410 alatt az euró, megteltek a gáztárolók 
Eidenpenz József | 2022. október 26. 12:39
A tegnapi szép emelkedés a múlté, az európai indexek tétováznak, az USA-ban mínuszban nyithat a tőzsde. A BUX is nulla körül billeg, az OTP épphogy pluszban tud maradni. A forint viszont nagyot erősödött, alighanem főleg a dollár ütemes gyengülése miatt. Kevés gáz fogy, megteltek a tárolók. Száguld az ether, szolidan emelkedik a bitcoin.
Részvény / Deviza / Áru Alaposan felértékelték a forintot, fellélegeztek a tőzsdék 
Eidenpenz József | 2022. október 14. 12:40
A tegnapi rossz amerikai inflációs adat ellenére szépen emelkednek a tőzsdék, lehet, hogy egyszerűen már túlzott volt a pesszimizmus és egyszerűen elfogytak az eladók. A magyar vezetés alaposan megtámogatta a forintot, 415 is volt az euró. Indul az amerikai gyorsjelentési szezon.
Részvény / Deviza / Áru 430 felett az euró, pedig a nemzetközi hangulat ma egész jó 
Eidenpenz József | 2022. október 12. 12:46
Annak ellenére volt a 430 forintos határ felett az euró ára délelőtt, hogy sem a dollár, sem a földgáz ára, sem a nemzetközi tőzsdék nem mutatták a rossz oldalukat ma. Megemelték a Richter célárát, vételre ajánlják a Wizz Airt, benézett 19 ezer dollár alá a bitcoin. Bemutatta új szemüvegét a Meta.
Állampapír / Kötvény Hiába loholnak az állampapírok az infláció után? 
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 26. 17:21
Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, azaz lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Elég nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények csak késéssel követték az inflációt, és a fix kamatúak is elmaradnak tőle. Ám ebben még jöhet változás. Miért jó az, hogy az Ethereum nagy reformja nem okozott szembetűnő változásokat?
Részvény / Deviza / Áru Mit tesz a forintért az MNB holnap? Emelkedik az index Milánóban 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 26. 12:23
Az olasz tőzsdeindex szinte egyedüliként emelkedett Európában a leendő kormány vállalkozásbarát ígéretei miatt. A forint is gyengül, de a piac a holnapi MNB-ülésre vár, ahol egy százalékos kamatemelést valószínűsíthető. Újabb csúcson a dollár, esnek az energiahordozók, felrobbant egy gázcég árfolyama – de csak a szakadék aljához képest.
Részvény / Deviza / Áru Kötvénypiaci vérengzés Magyarországon, felfelé lendül az OTP-inga 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 22. 12:41
A kamatemeléshez mellékelt tegnapi Fed-kommentár igencsak lelombozta a piacokat, az esés ma Európában folytatódik. A BUX azonban tartja magát, főleg az OTP-nek köszönhetően. A forint is javult kicsit, miközben a gázárak stagnálnak. A világon az egyik legnagyobb esést szenvedték el a magyar kötvények az idén, ami azonban egyben lehetőség is.
Részvény / Deviza / Áru Meglepően jól áll a forint, pezsgés a német autóiparban 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 19. 12:36
Szinte minden esik, kivéve a forintot és az OTP-t. Az EU-s forrásokkal kapcsolatos nyilatkozatháborút egyelőre jól fogadták a magyar eszközök. A német index is felülteljesítő, nem kis részben az autóipar miatt, ahol a Porsche tőzsdére vitele mellett az elektromos autókra figyelnek. A bitcoin rosszul, az ether még csúnyábban áll.
Részvény / Deviza / Áru 9 jó és rossz dolog jöhet az Ethereum Merge után 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 17. 11:33
Az Ethereum-rendszer nagy reformja rendben lezajlott, és bár az árfolyam egyelőre inkább esik, a hosszú távú hatások kedvezőek lehetnek. Szuperkemény valuta válhat az etherből, amire jelentős pozitív reálkamatot lehet kapni, nem környezetromboló, és így az ára is felfelé kúszhat.
Részvény / Deviza / Áru Kilenc tényező befolyásolhatja a kriptovaluta-piac jövőjét - A hét videója 
Eidenpenz József - Izsó Márton Artúr | 2022. szeptember 16. 18:42
Szeptember 15-e történelmi nap, az Ethereum-rendszer egy hatalmas reformot hajtott végre zökkenő nélkül. Az árfolyamok viszont tovább csorogtak lefelé, nincs sztori, ami éppen megtámaszthatná a piacot. De ez számos okból hamarosan megváltozhat.
Részvény / Deviza / Áru Négyszáz felett hullámvasutazik az euró/forint, hétfőtől nő az OTP súlya 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 16. 12:30
Nem jó a tőkepiacok hangulata, főleg a recessziótól félnek, pedig Kínából javuló adatok érkeztek. A gázár is jól viselkedik, a forint is erősödött kissé, de a magyar részvényeket az európaiakhoz hasonlóan adják.
Részvény / Deviza / Áru Sikeres az Ethereum nagy reformja, nehéz napok jöhetnek a forintra 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 15. 12:23
A forint ma is gyengécske és a következő napokban további nagy csapkodásra is fel kell készülni. A BUX esik, főleg a Mol húzza le. Drágul a gáz, az arany 1700 alá süllyedt. Sikeresnek bizonyult az Ethereum rendszer átalakítása, de ez az árfolyamon alig látszik. Per és új gyáralapítási tervek a Teslánál.
Részvény / Deviza / Áru Megint visszalökték a forintot, pánik üzemmódban a befektetők 
Eidenpenz József | 2022. szeptember 14. 12:39
Az előző napi kedvezőtlen amerikai inflációs adat ma is érezteti hatását, a forintra azonban más tényező is hathat. A gáz kissé drágul, az olaj stabil. A Starbucks reformokra készül, holnap jön az Ethereum nagy napja.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG